Gibutkowa pisze:mamucik pisze:I ponieważ wiem z praktyki, jakie to koszt - dziewczyny kochane, może ktos ma jakiegoś niepotrzebnego pieniażka, bo bardzo te maluszki i Bożenka w potrzebie.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Kaliana pisze:Szkoda mi strasznie Bambo z Łodzi,wiem,ze nie jest piekny, ale miałby u nas dozywotni opieruneki zarełko(rano o 4.00ugotowałam wolowinke z jarzynami i indycza gira,hi,hi i udko kuraka, i watróbek troszke...dostana jak wróce od weta, bo kontenerek mi zafajdola...Zdjecia kradnij Edytko, bardzo sie wzruszylam komentarzami pod zdjeciem Kocurra!Dziekuje-
kono przesylam, jakbys go sama zerznac z NK nie mogła, hi,hi.le nie przesadzjcie , bo na terenówke nie zbieram,hi,hi
Bożena Osłowska:ul.Szkolna 11:08-112Wiśniew...z dopiskiem"na leczenie kociaków"
72 1440 1185 0000 0000 0832 8153
w banku
Nordea Bank Polska Oddział Internetowy w Gdańsku
dla przelewów zza granicy:
numer konta w Nordea:
Bożena Osłowska
ul.Szkolna 11
08-112 Wiśniew
PL 72 1440 1185 0000 0000 0832 8153
hej! przesyłam datek dla pozytywnie zakoconejTy to masz zdrowie - zajmowanie sie takim folwarkiem to robota dla Siłaczki
Bóg Ci zapłac dobra duszo, bo bez Waszj pomocy chyba bankrut od jutra bede-długi pospłacałam i teraz znowu sajgon-wszystkie na testy jada w cholerke...Bambuskowi moze i dobrze,ze nie przyjechał,bo po co jak moze mamy białaczke w domu...
Lecimy!!