Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patka_ pisze:dzwonil pan w sprawie Johnniego, chcial dla zony, bo ostatniego przejechalo....
pytam dlaczego - bo, mieszkmay kolo ruchliwej drogi i nam tak jakos uciekl ale juz 2 lata go mielismy
:/
Tweety pisze:edit_f pisze:Tweety: dostałam zgodę na wiesz coto co miałam złożyć i złożyłam.. jutro postaram się zabrać od nich potwierdzenie..
na Bobrowskiego, tak?
, na Bobrowskiego bliżej ale może już nie mieszajmy, chyba, że Lutra coś może w tym temacie jeszcze powiedziećedit_f pisze:Tweety pisze:edit_f pisze:Tweety: dostałam zgodę na wiesz coto co miałam złożyć i złożyłam.. jutro postaram się zabrać od nich potwierdzenie..
na Bobrowskiego, tak?
aga, ja zawsze do wieliczki wiec ich wpisalam.. mam sprobowac zmienic?
edit_f pisze:z pewną doza niesmialosci przypomne moje pytanko: czy ktos mi doradzi jak dawkowac bisotymine dla 4miesiecznego kociaka?
[/quote]Tweety pisze:
otwieram listę sobotniego spotkania, godz 16;00, Kocimska
1. Noemik
2. Lutra
3. Maja215
4. Miuti
.
.
.
Tweety
ogocha pisze:Biedny Baltazar OgryzekMoże on naprawdę ma jakąś wadę przewodu pokarmowego - jakies zwężenie albo coś
Nie wiem
Takiemu maluszkowi można podać megalię (to samo co megace). Stosuje się to u pacjentów nowotworowych na stymuację apetytu. Gdy moja kociastość była malutka i chuda jak nieszczęście (tez miała ogromną głowę i maleńkie ciałko : same kości i skóra) nie miała apetytu i dostawała megace. Szczerze powiem, że nie zauważylam róznicy w apetycie, dopóki mała nie została wyleczona (a szukanie przyczyny choroby trwało naprawdę długo).
Tweety pisze:ogocha pisze:Biedny Baltazar OgryzekMoże on naprawdę ma jakąś wadę przewodu pokarmowego - jakies zwężenie albo coś
Nie wiem
Takiemu maluszkowi można podać megalię (to samo co megace). Stosuje się to u pacjentów nowotworowych na stymuację apetytu. Gdy moja kociastość była malutka i chuda jak nieszczęście (tez miała ogromną głowę i maleńkie ciałko : same kości i skóra) nie miała apetytu i dostawała megace. Szczerze powiem, że nie zauważylam róznicy w apetycie, dopóki mała nie została wyleczona (a szukanie przyczyny choroby trwało naprawdę długo).
mam megace, tylko jaką dawkę i czy wolno takiej kruszynie?
Mjs - Basieńka ma jechać w sobotę z Miszeliną
Elzak3 - przyjdź tak czy inaczej, zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beata Szczecin, Google [Bot] i 28 gości