Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Bardzo potrzebna karma dla Maluszkow i żwirek. Jesli Ktoś może nam pomóc będziemy Bardzo Bardzo wdzięczni
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Potrzebny tymczas dla czterech maluszków. Proszę dajmy im szanse.Tam gdzie są nie mają lekkiego życia. A jeszcze całe zycie przed nimi....
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Na działkach nadal mieszkają bezdomni.Są u nich 4 maluszki. Dwie kotki które trzeba wysterylizować. Nie wiem jak długo pozwoląjeszcze mieszkać tam tym Ludziom. Jeśli skończą sie roboty, Urząd moze ich stamtad pogonic.Wysiedlić.Co będzie z kociakami?Czy Ktos moze POMOC???
Piekne Dzięki SatoruSatoru pisze:poszedł dzisiaj lipcowy przelew - z poślizgiem czasowym, ale bylam kupę czasu bez komputera, z doskoku korzystajac jedynie w pracy
Jeszcze nie ale Reddie już działaJa-Ba pisze:Iza, zamieszczałaś prośbę o transport w wątku transportowym?
W takim razie napiszę jeszcze raz pw.Ostatnim razem jak pytałam było nadal aktualne.monika74 pisze:miałam dzisiaj transport dla maluszków do coś tam 82 niestety nie odbiera tel a ja nie mogłam podjąć decyzji za nią bo nie wiem czy ma jeszcze wolne miejcse
jest opcja ze za pare dni moze da rade znowu coś zorganizować
szkoda ze dzisiaj sie nie udało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 85 gości