BOŻENA WAHL ZNÓW ZBIERA KOTY!!! Uwaga W-wa!!! s.37

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 11, 2009 13:20

zaraz podam, tylko sie upewnie, czy na pewno na adres fundacji.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto sie 11, 2009 13:22

Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków

Mozna dopisac (leki dla Biafry)
Dziekuje :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Nie sie 16, 2009 19:43

Muszę Wam ją pokazać, bo udało nam się dziewczynkę zatrzymać z nami, choć chciała biec dalej.
Mała Mi, nadal jest maleńka jak 5 miesięczny kociak, bardzo chudziutka, była bardzo krucho z kruszynką, ale na szczęscie znów zaczęła sama jeść.
To przkochana, bardzo subtelna kocia osóbka :D
ObrazekObrazekObrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie sie 16, 2009 19:46

ja mam pytanko czy ma ktoś grafike o maksymalnej wysokości 50px namawiający do adopcji kota, psa ewentualnie ??
Obrazek

yeloo

Od: Śro gru 17, 2008 22:01

Post » Nie sie 16, 2009 23:28

Wszyskim, którzy poparli fundację "Szara Przystań" w głosowaniu na Miau jako kandydata do pomocy Krakvetu, najserdeczniej dziękujemy!!! Było Was 12 % forumowiczów Miau! To bardzo dużo!
Od jutra głosowanie w Krakvecie. Przypominamy, że zgodnie z ustaleniem dogo i miau głosujemy w tym miesiącu na Mirkę_T. Bardzo proszę o zagłosowanie!
Miau.PL :: Zobacz temat - Sierpniowe głosowanie w Krakvecie
Fundacja "Szara Przystań" zajęła 3 miejsce, ale może kiedyś i my będziemy pierwsi...
PS: Nie zapominajmy też o sreberku, któremu Miau próbuje pomóc - wątek pomocowy w moim podpisie na Miau!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto sie 18, 2009 13:41

Podnosimy!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sie 26, 2009 13:11

http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekn ... ek-145114/

Zapraszamy! Zobaczcie, czy imię pasuje :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sie 26, 2009 13:35

Pasuje jak ulał!!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt wrz 04, 2009 9:21 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Zbieramy na testy dla Iwci ((FIV

Po przerwie na Miau "zepsuly" sie wszystkie linki wklejone na 1 stronie :(
Bardzo prosze, jesli znajdziecie chwile czasu, to wklejcie linki do watkow wszystkich boguszyckich kotow, psiakow rowniez jak ktos zna.
To wazne zeby na 1 str byly w miare aktualne informacje. A linki sa dodatkowa szansa dla zwierzakow, ktore jeszcze nie maja stalych domow.
Linki do watkow, ktore juz znalazly zakonczenie tez sa dla nas wazne.
To jakby dokumentacja calej naszej akcji :-)
Oczywiscie sama bede dreptac po forum i wyszukiwac, ale moze to potrwac i zawsze moge cos przeoczyc(
Z gory dziekuje za pomoc :-)

Troche nam sie zaniedbaly nasze kociaste w glownym watku. :oops:
Psow jest w Boguszycach jeszcze ok 600 i caly czas walczymy szukajac dla nich domow.
Jesli sledzicie watek dyskusyjny, to mniej wiecej wiecie z jakimi problemamy sie tam borykamy.
Jesli jakis kociarz jest zainteresowany adopcja psiaka, to zapraszamy. Wybor jest ogromny..
Jadac ostatnio do Boguszyc widzialam na polach trzy koty, w tym jeden ciagnal duzy brzuch..mam tylko nadzieje, ze nie pojawi sie w Boguszycach zaden nowy kot.
Zrobiona przez Was kociarnia dzielnie sluzy kociakom z FIV.Kociarni dla zdrowych kotow nie mamy i na razie nie jest w planach.
Poprosze CoolCaty zeby w wolnej chwili napisala jaki jest ich stan. Na razie wszystkie trzymaja forme. Oby jak najdluzej.

Oczywiscie, nieodmiennie potrzebujemy wsparcia i pomocy. Wiem, ze teraz byl ciezki okres- wysyp kociat itd.
Jesli ktos ma dostep do jakichs lekow, srodkow medycznych, opatrunkowych, przescieradel, poslan, misek itd, to bedziemy bardzo wdzieczni za pomoc.

Wyjazdy do Boguszyc sa w zasadzie co tydzien.
Moze ktos z Was chce odwiedzic fivowce ? :-) albo po prostu sie stesknil za Boguszycami? ;-)
Miejsce w samochodzie powinno sie znalezc.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pon wrz 07, 2009 20:29 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Zbieramy na testy dla Iwci ((FIV

Ja bym odwiedziła misie boguszyckie... poza tym mam te podkłady cały czas do salki, może coś jeszcze by sie znalazło. Tylko stały problem : nie jestem zmotoryzowana :(
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto wrz 08, 2009 21:11 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Zbieramy na testy dla Iwci ((FIV

Afatima :1luvu: jestes juz ?))
Ja w najblizsza sobote nie jade, chora jestem.
Dziewczyny bardzo sie ucieszyly, ze chcesz jechac, tradycyjnie maja klopot z samochodem, ale cos wykombinuja )Moze sie wcisniesz ) A jak nie, to za tydzien ze mna, jesli zechcesz ;-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Wto wrz 08, 2009 21:54 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Szukamy domow dla kotow z FIV

czy po odwiedzinach była by szansa na jakieś nowe informacje, co u fivowców się dzieje, ew jakieś zdjęcia w wątku viewtopic.php?f=13&t=94490 ; ja niestety mogę tylko podrzucać, wątek wygasa :(
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto wrz 08, 2009 21:57 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Szukamy domow dla kotow z FIV

Ha... samochód rzecz ważna... A Dziewczyny jada w sobotę czy w niedzielę? Na dziś to prędzej z Tobą sie zabiorę z tydzień. Znaczy za tydzień to juz na pewno, na sto procentów i w ogóle :D Poza tym może do tego czasu jakie dobra uzbieram jeszcze... każdym razie uspokoiło sie już u mnie i będe miała trochę więcej czasu. Mam jeszcze pytanie: z czasów, kiedy porządkowałyśmy u pani Ireny została mi pucha farby kauczukowej do betonu, miał byc pomalowany tam wybieg. Kibluje ta puszka u mnie w szafie, moze przyda się do jakiegos innego pomieszczenia? Zawsze to łatwiej przy czymś takim czystość utrzymać.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto wrz 08, 2009 22:07 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Szukamy domow dla kotow z FIV

Karolinko, to bedzie wlasnie jednym z naszych zadan.Nie wiem, czy w najblizsza sobote, czy w przyszla, ale szykujemy raport o stanie zdrowia kotow i oczywiscie beda nowe zdjecia.
Stan kotow nie jest dobry. :| One nie bardzo maja szanse dopoki sa w Boguszycach.
Na horyzoncie szykuje sie szansa dla jednego z nich, ale to ciagle niewiele.

Afatima, trzymaj puche. Na pewno sie przyda. W ogole musimy zaczac znowu prosic o pomoc. Musze na dogo i tutaj napisac czego potrzebujemy. Moze akurat ktos bedzie mogl pomoc.
Dziewczyny jada w sobote. Jak teraz nie bedziesz mogla, to nie ucieknie.Pojedziemy za tydzien.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Śro wrz 09, 2009 9:15 Re: Koty u B.Wahl.cz.IV. Szukamy domow dla kotow z FIV

Anna_33 pisze:Karolinko, to bedzie wlasnie jednym z naszych zadan.Nie wiem, czy w najblizsza sobote, czy w przyszla, ale szykujemy raport o stanie zdrowia kotow i oczywiscie beda nowe zdjecia.
Stan kotow nie jest dobry. :| One nie bardzo maja szanse dopoki sa w Boguszycach.
Na horyzoncie szykuje sie szansa dla jednego z nich, ale to ciagle niewiele.

tak myślałam :(
mam nadzieję, że chociaż temu jednemu się uda
Aniu to czekamy na info i zdjęcia
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

[poprzednia][następna]