zabers pisze:A czemu nie? Jeśli to coś pomoże (dziewczyny, jak myslicie? Wypowiedzcie się), to jestem jak najbardziej za.
ja również, bo w tej masie informacji, która jest na wątku ginie wołanie o dom dla maluchów
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:A czemu nie? Jeśli to coś pomoże (dziewczyny, jak myslicie? Wypowiedzcie się), to jestem jak najbardziej za.
obserwuję od pewnego czasu dziwne zachowania Aramisa, chowa sie do wiklinowego kosza, nawet siedzi tam jak jest kupa, wychodzi do jedzenia ale na krótko, rozgląda się do okoła, trochę "warczy", jakby skrada się, wcześniej przeciez nie szło opędzić sie przy sprzątaniu od niego, czy się czegos przestraszył?co to może znaczyć?
Małgorzata Pękała pisze:Olu to nie za mało ponieważ została zaaplikowana seria trzy dniowa,kolejna jednorazowa dawka po 12-tu dniach.Czyli w przyszły wtorek.Robali w kupalach już nie ma a w jego przypadku znalazłyśmy po pierwszej dawce zaraz na drugi dzień łańcuszek z segmentami tasiemca.Wszystkie koty ogólnie czują się dobrze poza Aramiskiem.
Też jestem skłonna podejrzewać że coś mu dolega bo takie zachowanie do niego nie podobne.Ja w tej chwili z przyczyn ode mnie nie zależnych nie mogę jeżdzić do Przyborówka tak więc Honorata jeżdzi sama niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], kasiek1510, MB&Ofelia i 1091 gości