Mam nadzieję że nic ci nie będzie ...
jak tam w pracy ? lepiej? a może byś poszukała pracy na jakiejś infolinii? tam też można bez umowy, przynajmniej w niektórych.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To niezła firma musi być. Na pralkach i stanikach nie ma co oszczędzaćdorcia44 pisze:szukamy ,macie rację ,tą kupiłam po śmierci taty ,mam ją dwa lata i już był fartuch robiony ..ciągle coś
Motodrama pisze:To niezła firma musi być. Na pralkach i stanikach nie ma co oszczędzaćdorcia44 pisze:szukamy ,macie rację ,tą kupiłam po śmierci taty ,mam ją dwa lata i już był fartuch robiony ..ciągle coś. Niestety swoją dostałam, a wiadomo że darowanemu... Zwróć uwagę na energooszczędność - moja potwornie żre.
jolka15 pisze:Bosch jak trafisz dobry egzemplarz to ok, ale to ktoś musiałby się wypowiedzieć, wiem tylko że w razie awarii części są drogie. Beko mi się podoba, trzeba tylko sprawdzić jaki bęben - najlepiej inox bo nie rdzewieją, i dobra jest płynna regulacja obrotów wirowania ( chodzi o to żeby nie było np na 600 i 1000, ale też pośrednie ) no i czas prania jaki najdłuższy a jaki najkrótszyjeśli mi się jutro uda to postaram się też coś poszukać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości