Witam Serdecznie Wszystkich!!!Dziś trwało karmienie trochę dłużej, bo niestety od rana męczył mnie potworny ból głowy i było mi dziś ciężko ze wszystkim. Z góry przepraszam za jakośc co niektórych zdjęć, ale były robione o zmroku, tuż przed samym karmieniem. Tak więc niektóre kocie minki są niezbyt zadowolone, bo po pierwsze kociaki chciały papa, a ja przedłużałam niepotrzebnie. A po drugie światło lampy raziło kocie oczka. Mam nadzieję, że w przyszłości uda się zrobić zdjęcia trochę lepsze, przy lepszym świetle. Narazie cieszmy się tym co jest! Za chwilę postaram się umieścić kilka informacji o kotkach wirtualnych, ktore Agiss umieściła do dziś. A tak wogóle to bardzo podoba mi się, że Agiss tak ładnie umieszcza te zdjęcia. A co najbardziej zasługuje na uwagę, to to że ma doskonałe rozeznanie w materiale, który ode mnie otrzymuje. BRAWO AGISS

Dziś udało mi się zrobić kilka zdjęć min. kotkowi bez ogonka, kotkom z opuszczonych działek. Witam jak zwykle z Wielką Radością piękości zdobiące Nasz wątek: cudne Kociaki - Rysia i Frutka, miziaczki od NIfredil oraz śliczności miziaczki Migoty: Dynię i Kissę. Dla Wszystkich Kociaczków proszę od cioci małe co nie co, na Dobranoc. Zauważyłam że Nifredil pięknie czuwa nad wątkiem.Piękne Dzięki z mojej strony!