Aniu u Ebiego nie ma żadnych istotnych zmian ,jedynie ma wiekszy apetyt no i przede wszystkim jego stan nie pogarsza sie .Sa dni kiedy jest lepiej,sa dni kiedy jest troche gorzej . Co dziwniejsze zauważyłam natomiast u obu kotow zmiany psychiczne . Ebi byl dzikusem strasznym a teraz nie moge go odlepic od siebie .Wystarczy ,ze polożę sie na swoim łóżku zeby obejrzec jakis film a kot juz wtula sie we mnie .Nie wiem czy homeopatia ma wplyw na psychike ale ta zmiana bardzo mnie cieszy . Melka jakos chyba bardziej reaguje na homeopatie ,moze dlatego ze nigdy nie brala zadnych antybiotykow .Jedynie 2 x byla chemicznie odrobaczana . Po niej widac bylo dzialanie kulek na robaki ,byla nerwowa , dostawala jakichs nerwowych skurczow ,miauczala w kuwecie .Teraz to ustalo ,czyzby tasiemiec wygral te runde? Ale nic to ,ja tak latwo nie rezygnuje i nie odpuszcze sukinsynowi ,musi sie wyniesc zeby nie wiem co . Na razie koty dostaly dodatkowe kuleczki jakies ,poczekamy na efekty . Ja tez chcialabym żeby tak szast-prast wszystko zadzialalo w ciagu tygodnia i koty byly zdrowe ale tak sie nie da . Tu tez troche jest prob pt.co zadziala ale na szczescie akurat nietrafiony lek homeopatyczny nie szkodzi kotom ,najwyzej nie pomoze .Jestem w kontakcie z p.Ela ,staram sie dokladnie opisywac reakcje,zachowania kotow i na tej podstawie p.Ela doklada lub eliminuje jakis lek . Leczenie przez internet jest troche crazy ale wierze ,ze w koncu koty beda zdrowe. Z kotem Zdechlakiem zwykly przypadek ...akurat kuleczki calcarea odblokowaly cos u niego i zaczely oczyszczac sie zatoki a mialy wygonic robaki

. Swoj trafil na swojego i zadzialalo b.szybko ale nie zawsze tak jest jak sama widzisz . Ja staram sie tylko aby dodatkowo nie podrazniac obrzeknietej śluzowki czyli:
1.Przy sprzataniu wywalam koty z pokoju żeby nie wdychaly kurzu
2.Codziennie wycieram na mokro podloge
3. Wynioslam sie z paleniem papierochow do kuchni
4. Wietrze pokoj w ktorym najczesciej bywaja kilka razy dziennie uprzednio wyganiajac ich stamtad ( zbyt duza roznica tempertury dom -dwór nie jest dobra )
5. Używam nawilżacza parowego
Nie jest gorzej a to juz duzo .
Tak bardziej do smiechu powiem ,ze z ciekawosci zaczelam testowac na sobie kuleczki calcarea ale po 3 razie zaczelam miec duze problemy zoladkowo jelitowe i chyba juz przestane eksperymentowac bo zaczynam dochodzic do wniosku ,ze ja tez mam robale ,ktorym calcarea nie posmakowala