ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 15, 2007 20:04

Bubor, będę się czuć zaszczycona, jeśli dasz się ogłosić współautorem tego wątku :1luvu:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 15, 2007 20:33

Magija pisze:
pisiokot pisze:
bubor pisze: A ja już mam siatkę i jutro biorę sie za balkon.

Bubor, Ty coś knujesz :D
a Pedro rzeczywiście do Alicji podobny i słodziak z niego wielki :D

Bubor? A co knujesz? :P
Jakto co ? , siatka na balkonie musi być , dla bezpieczeństwa kotka i mojego spokoju :D :D :D :D , myśle że niedługo i w moim mieszkanku zagości jakiś ogonek :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt cze 15, 2007 20:37

Femka pisze:Bubor, będę się czuć zaszczycona, jeśli dasz się ogłosić współautorem tego wątku :1luvu:
Doprawdy niewiem co powiedzieć Femko :oops: :oops: :oops: , przecież nie zrobiłem nic wielkiego , ot wpadła mi w oko pewna śliczna Alicja :1luvu: :1luvu: a to że znalazła nowy domek to przedewszystkim Twoja zasługa !!!

bubor

Post » Pt cze 15, 2007 20:43

bubor pisze:
Femka pisze:Bubor, będę się czuć zaszczycona, jeśli dasz się ogłosić współautorem tego wątku :1luvu:
Doprawdy niewiem co powiedzieć Femko :oops: :oops: :oops: , przecież nie zrobiłem nic wielkiego , ot wpadła mi w oko pewna śliczna Alicja :1luvu: :1luvu: a to że znalazła nowy domek to przedewszystkim Twoja zasługa !!!

Nic podobnego Bubor, gdyby nie Twoja czujność i podrzucanie, gdyby nie to, że ciągle tu zaglądałeś, gdyby nie to, że tak ciepło o Alusi pisałeś, niewielu ludzi przeczytałoby o Alicji. Będę bardzo szczęśliwa, jeśli przyjmiesz honory współgospodarza tego wątku :D
Obrazek

Femka

Post » Pt cze 15, 2007 21:07

Bardzo się cieszę Femko że mogłem pomuc Alicji :D :D . Dopiero od niedawna jestem zarejestrowany na forum i Alicja jest pierwszym kotkiem któremu mogłem pomuc tak jak potrafiłem i napewno nie będzie ostatnim . Przyjęcie tytułu współgospodarza tego wątku było by zbyt wielkim dla mnie komplementem w stosunku do tego co zrobiłem więc chyba wystarczy że będe uznany za Twojego skromnego pomocnika jakich wielu wspierało Cie w poszukiwaniu domku dla Alicji :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pt cze 15, 2007 21:10

bubor pisze: siatka na balkonie musi być , dla bezpieczeństwa kotka i mojego spokoju :D :D :D :D , myśle że niedługo i w moim mieszkanku zagości jakiś ogonek :D :D

Bubor bedziesz wspanialym kocim tata :D

Soory za OT

cichutko marze ze moze zakochasz sie w ktoryms z futerek ktore sa pod moja opieka :oops:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt cze 15, 2007 22:05

Ja już pisałam o Buborowym Wielkim Serduchu :1luvu: , ale to już pewnie powtarzam do znudzenia :oops: :wink:.
A w ogóle, to Krakusy są OK (tylko dlaczego oni nas tak nie lubią) :wink: :roll: W ja niedzielę jestem w Krakowie, tralalala!!
Marcelibu

Post » Sob cze 16, 2007 6:47

Bubor, wiesz, ja za tydzien jade na południe kraju, mogłabym Ci przywieźć coś fajnego :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob cze 16, 2007 7:28

Mam najnowsze wieści. Podróż Alicji zaplanowana jest na niedzielne wczesne popołudnie. Alusia podróżować będzie samochodem z klimatyzacją (specjalnie na tę okazję pożyczonym). Domek już przygotowany na przyjazd księżniczki i czeka :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 16, 2007 8:27

No to pewnie w niedzielę miniemy się gdzieś w Krakowie :wink: :D . Trzymam kciuki za podróż Alicji i piękne ukłony dla Cudownej Pani :1luvu: . Do poniedziałku!!!
Marcelibu

Post » Sob cze 16, 2007 9:20

Też trzymam kciuki za szczęśliwą podróż Alicji i wspaniały nowy domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Sob cze 16, 2007 10:56

bubor pisze:
Magija pisze:
pisiokot pisze:
bubor pisze: A ja już mam siatkę i jutro biorę sie za balkon.

Bubor, Ty coś knujesz :D
a Pedro rzeczywiście do Alicji podobny i słodziak z niego wielki :D

Bubor? A co knujesz? :P
Jakto co ? , siatka na balkonie musi być , dla bezpieczeństwa kotka i mojego spokoju :D :D :D :D , myśle że niedługo i w moim mieszkanku zagości jakiś ogonek :D :D

no to gratuluje ogonkowi a siatka faktycznie - spokój i ciepłe noce przy otwartym balkonie :wink:

Aluś, trzymamy kciuki za bezpieczną podróż do domu!
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob cze 16, 2007 11:17

no bardzo nam miło, że ciocie i wujek ciągle nas odwiedzają :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 16, 2007 14:07

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob cze 16, 2007 18:25

Przeprazsam za długie milczenie - faktycznie poważnie skomlikowały mi się różne sprawy, od czwartku nie było mnie w Krakowie a kicią opiekowala sie moja znajoma (dobrze sie opiekowała, Ala coraz okrąglejsza). Dlatego musiałam prosić Femkę o pomoc w skróceniu pobytu Alicji u mnie tak bardzo jak to było możliwe. Przepraszam za kłopoty i niepokoj jaki tym zasiałam.
A z drugiej strony cieszę sie, że Alicja trafi do kochającego domu
Jesteśmy już spakowane na jutrzejszą wyprawę, zdam relacje jak tylko wrócę.

eela

Od: Wto lip 13, 2004 10:47

[poprzednia][następna]