Więc co? No to wołowinka już się rozmraża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Emilek chyba się obraził. Bo wróciłam z pracy, Emilek wstał i poszedł czekać na obiadek na blacie w kuchni. A ja zamiast mięska surowego zaserwowałam Animondę. Emilek oburzony wcale nie zamierza czegoś takiego tykać.
Więc co? No to wołowinka już się rozmrażaPrzeproszę go na kolację
mokkunia pisze:Emilek chyba się obraził. Bo wróciłam z pracy, Emilek wstał i poszedł czekać na obiadek na blacie w kuchni. A ja zamiast mięska surowego zaserwowałam Animondę. Emilek oburzony wcale nie zamierza czegoś takiego tykać.
Chilli pisze:A diagnoza FIP to nie tylko przeciwciala, to caly obraz krwi - poszukaj w innych topikach o FIP
mokkunia pisze:Dziś od rana wiszę na telefonie i próbuję ustalić, gdzie w Łodzi można zrobić badania na określenie przeciwciał dla wirusa Corona. Co udało mi się ustalić, to, że laboratoria w Łodzi tego nie robią, że zajmują się tym ponoć tylko ośrodki akademickie w Warszawie, Łodzi i Lublinie. Krew musi być ponoć świeżo pobrana, odwirowana i od jej pobrania do badania nie może upłynąć więcej niż 2-3h.
Dziś idziemy do doktor Ewy. Chciałabym powtórzyć pełne badania krwi, szukam choć iskierki nadziei...
mokkunia pisze:Już właśnie stworzyłam sobie listę tego, co udało mi się wyciągnąć z netu, dziś chcę wszystko przedyskutować z wetką i przebadać krew.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 652 gości