Walczcie a my będziemy nieustająco zaciskać Moja kicia zabrana z łódzkiego schroniska miała stosunek albumin do globulin 0,29. Rokowania nie były optymistyczne , wtedy pierwszy raz usłyszałam słowo FIP . Kota nie chciała jeść , była chudzinka . To był sierpień 2010 , jest z nami do dziś
Wg Laboklinu istotne jest też biało całkowite. Na fip może wskazywać wynik > 100 G/l. Wojtuś ma 7,14 g/dl czyli (jeśli dobrze przeliczam) poniżej tej wartości.
Miał być zdrowym Wojtusiem jak opuszczał szpitalik Gosiu zmiana weta , może innym okiem spojrzy. za Wojtusia i za Ciebie. Nie poddawajcie się.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Wojtuniu słoneczko, walczymy o Ciebie i nie damy Ci odejść. Ty też walcz ile masz tylko sił w tym malutkim ciałku Małgoś jak będzie trzeba to i w kosmos polecę po leki dla maluszka Wojtuś będzie zdrowy dziewczyny, zobaczycie
z doskoku, ale jestem... historię Wojtusia znam niemalże z pierwszej ręki. kciukuję i myślę, do kogo go można podesłać w razie wu. na myśl przychodzi mi wspomniana głęboka, zdecydowanie zakazy i kilka nazwisk: Jacek Kutrzuba, Marta Górna, Krzysztof Buczek. oni nie stawiają krzyżyków z góry, walczą dopóki jest sens. najlepiej to dorwać ich wszystkich na raz (do godz.15 powinni być wszyscy) i niech myślą aż wymyślą. a ja jutro wieszam się na telefonie laboklinu i im będę truła cztery litery.