Kloniki w domach dzięki DT u koteczekanusi :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 30, 2013 21:32 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

To obserwacje i wnioski z wczesniejszych lat, u rodzicow czy cos ;)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto wrz 03, 2013 12:53 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Wstawiam nowe zdjęcia. Mam jeszcze jedno, ale muszę się dowiedzieć, jak je ściągnąć z komórki.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pojedynczo jest Środa, a dwójka to Wtorek z Sobotą.

Kurczę, martwię się, że nie ma zainteresowanych. I to teraz, kiedy maluchy są już obrobione, zrobiły się fajne i najwyższy czas, żeby znalazły swoje domy...
Do tego mam problemy z umieszczeniem ogłoszenia na tablicy - kompletnie nie mogę wyróżnić i w ogóle się pogubiłam w tych ogłoszeniach, bo starając się wysłać z wyróżnieniem, wysłałam dwa i teraz chyba w ogóle nie ma żadnego...
Chociaż na gumtree coś się umieściło, ale jak długo będzie widoczne...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto wrz 03, 2013 22:04 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Probowalam tak na Tablicy, to dostalam komunikat, ze podobne ogloszenie bylo niedawno usuniete ;) Na Tablicy wyrozniam. Mozna tez edytowac, czasem edycja powoduje podniesienie ogloszenia z nową datą. Na Gumtree regularnie kasuje i od razu wrzucam od nowa.
Niby mam codziennie jakies zgloszenia, ale nawet malemu rudemu nie moge nic wybrac ani namowic na inne kociaki. O buraski zadzwonila jakas madrala, ktora z przekonania nie sterylizuje... I jeszcze ktos rownie dziwny.
Ktore fotki moge wziac, zebysmy sie za bardzo nie powielily? ;)

Arcana

Post » Wto wrz 03, 2013 22:23 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Wszystkie fotki są dla Ciebie, ja dałam inne.
Też chciałam wyróżnić, tylko nie mogłam. Podobno dlatego, że nie mam javaScript, jak mi dopisała pani z tablicy. Jakoś kiedyś mogłam...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Wto wrz 03, 2013 22:44 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Dziwne. Ja tez bede wyrozniac Tablice, bo zdechlo dotychczasowe. Zobacze.

Arcana

Post » Sob wrz 07, 2013 13:46 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Tez nie moge wyroznic Tablicy, moj bank skreslony z listy. Zostaje wyrozniac na tydzien smsem? Bez sensu, chyba 11 zl za tydzien. A ktos inny niz osoba oglaszajaca moze wyroznic? Musialby sie zalogowac?
Gadalam z jakąś babką z Saskiej Kepy. Ciekawe, czy zadzwoni do Ani. Ma 2 dzieci, starszego yorka i świniaka morskiego. Chce przygarnąć malą kotke.

Arcana

Post » Sob wrz 07, 2013 19:33 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Na razie nie dzwonila. W sumie to mógłby się ktoś sensowny zgłosić, bo maluchy robią się coraz fajniejsze i szkoda, że tak sobie tu siedzą i się marnują.
Z tą tablicą jest coś nie tak. Napisz do obsługi. Ja do tej pory sobie żadnej Javy nie włączyłam, a TŻ mnie zbył i nie mogę wyróżnić.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Nie wrz 08, 2013 7:47 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Wyslalam pytanie, jak zaplacic za wyroznienie. Zrobilam tez dodatkowe ogloszenia na paru portalach. Fajne koteczki, moglyby sie pomalu wyprowadzac do swoich domow.

Pytanie do osob doswiadczonych w adopcjach, np. Szalonej cioci lub Asi: warto sprobowac czasem przerzucic ogloszenia na inne miasta i jakie? Poznan? Wozic moge, tylko w Wawie argumentem jest mozliwosc zobaczenia kociakow i w ogole wszystko jest prostsze na miejscu (w szczegolnosci wizyta PA), dlatego oglaszalam na razie wylacznie na Wawe.

Arcana

Post » Nie wrz 08, 2013 14:47 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Ja też ogłaszam tylko w Warszawie. Uważam, że to jest na tyle duże miasto, że chętni się znajdą.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Nie wrz 08, 2013 20:43 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Dzis zadzwonila sympatyczna pani Alina z Bielan i nawet sama podpytywala o zalety adopcji 2 kotkow. Namawialam na obejrzenie kociakow bez zobowiazan, ale chyba byla jeszcze w trakcie przegladania ogloszen. Podalam Twoj telefon, powiedziala, ze moze w tygodniu zadzwoni, ale kto wie. No niech przynajmniej dzwonia. Dzwoniacy sa lepsi od piszacych. :mrgreen:

Arcana

Post » Nie wrz 08, 2013 22:34 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Powiem tak: w dzisiejszych czasach jeśli ktoś zadzwoni i SIĘ PRZEDSTAWI - a szczególnie imieniem i nazwiskiem - to już jest obiecujący. Co za czasy...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Pon wrz 09, 2013 16:59 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Ja jestem za Warszawą, my nawet z Podlaskiego ogłaszamy na Warszawę i większość naszych kociastych tu znajduje domy :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 09, 2013 21:13 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

No dobrze, to ja tak nieśmiało i proszę mi nie zapeszać: dziś odezwała się pani Alina, którą złowiła Arcana. Poszłam za ciosem i byłam na PA. I jeśli nic się nie zmieni, w piątek obie dziewczyny przeniosą się na własne śmieci.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Pon wrz 09, 2013 21:23 Re: DT u koteczekanusi - jak oswajać maluchy?

Nawet nie oddycham :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Arcana

[poprzednia][następna]