Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 07, 2013 17:20 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki tracą dt, potrzebny nowy na cito!

Wygląda, że przy udźcu z indyka oswoją się piorunująco, a nawet zażyją lekarstwa, próbuj to przy następnej okazji wykorzystać.
Koty maja jakiś banerek?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob wrz 07, 2013 17:29 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki tracą dt, potrzebny nowy na cito!

Nieeee... udźca nie wykorzystam do ohydnych gorzkich tabletek.
Poza tym glaskanie przy i podczas jedzenia uprawiamy juz od dlugiego bardzo czasu, z Nissankiem na czele. jeep nie lubi byc głaskany przy jedzeniu, podobnie Kangusia.
banerka nie mają, myslalam o tym od kilku dni. kto robi banerki? Jakies foty musze wstawić fajniejsze.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 07, 2013 18:11 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki tracą dt, potrzebny nowy na cito!

Ja ci mogę zrobić, tylko daj fotkę i tekst.

mziel52

Post » Sob wrz 07, 2013 18:58 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki tracą dt, potrzebny nowy na cito!

Banerek do wzięcia w dwóch rozmiarach:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h3fhp][img]http://i43.tinypic.com/9riwrp.gif[/img][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h3fhp][IMG]http://i43.tinypic.com/2ro2q6o.gif[/IMG][/url]

mziel52

Post » Nie wrz 08, 2013 10:46 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki tracą dt, potrzebny nowy na cito!

Jaki piekny banerek!!!!! :D :D :D
dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie wrz 08, 2013 17:18 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

Zadzwonił do mnie przed chwilą właściciel mieszkania, w ktorym są kociaki z informacją, zę mi je jutro przywozi. Dziękuję Ci Adamie aburacze.

Marzenia11

Post » Nie wrz 08, 2013 18:25 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

Do góry kotki, po ratunek!

mziel52

Post » Nie wrz 08, 2013 19:13 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

:!:

Marzenia11

Post » Nie wrz 08, 2013 19:28 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

Marzenia11 pisze:Zadzwonił do mnie przed chwilą właściciel mieszkania, w ktorym są kociaki z informacją, zę mi je jutro przywozi. Dziękuję Ci Adamie aburacze.

nie rozumiem tego zachowania.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie wrz 08, 2013 23:55 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

Ten wątek ma tyle wejśc a tylko dwie osoby go moga podbić.
Pewnie nikt nie wierzy, że sytuacja jest dramatyczna, jak mam przekonać?
Wpisze rozliczenie i zamknę wątek, bo to wszystko nie ma sensui jeszcze pogłebia moją frustracje i poczucie bezradności i beznadziejności.

Tyle czasu siedziałam i apelowałam o dt, bo wiedzialam, że sytuacja jest napięta.
Moja rezydentka jest bardzo chora, w sensie: kompulsywnie się wylizuje. Wiem, ze jak wezme kociaki do siebie to u niej moze być taki regres, ze już leki jej nie pomogą.I zostanie albo jej męka, albo eutanazja. I wiem, ze te nie ma to dla nikogo znaczenia.

Jest mi naprawde tak strasznie okropnie, ale wlaściwie kogo to może obejść, przeciez tu nie o ludzi chodzi tylko o koty. Ale ja naprawdę stoję pod ścianą.

Marzenia11

Post » Pon wrz 09, 2013 0:16 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

Podbijam, trzymam kciuki choć za dt.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Pon wrz 09, 2013 8:05 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

dawno mnie tu nie było i widzę nie ciekawe wieści :x . Marzenko dawałaś ogłoszenia na portalach z ogłoszeniami? i wydarzenie na fb. 4 kotki to nie mało i dlaczego ten gościu z dnia na dzień każe zabierać kociaki?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon wrz 09, 2013 8:14 Re: Wawa- 4mczne.. kociaki jutro będa wyrzucone z dt.

kociaki sa ogłaszane już od miesiąca. Z fb nigdy nie miałam żadneo pozytku, nie mam znajomych mających duzo znajomych i odwiedzających moje wydarzenia - tak jak jest i było z wydarzeniem rudego Filipa. Mogę zrobić fb tylko nie wierze w sens tego.
Ustalenia sprzed godziny - kociaki moga jeszcze dzisiaj zostac.
Ale nie wiem jak będzie o przysłowiowej 16ej. Kazdy dzień jest na wagę zycia mojej rezydentki.
Dla mnie to wszystko to jest koszmar.
W nocy miałam okropne zaburzenia pracy serca i oddychania - na szczęscie na tle nerwowym.
Gdybym nie musiała korzystac z pomocy w tym dt to bym z niej na pewno nie skorzystała - dla mnie to uzy wysiłek przyjeżdżanie codziennie na drugi koniec warszawy. Przyjeżdżam tylko i wyłącznie ze względu na Milenkę.
Mieszkanie jest duże ponad 70metrów i jeden człowiek. Logika podpowiada, ze nie ma w tym logiki, nawet awaryjne rozwiązanie że kociaki zamknę w jednym z czterech pokoi jest nie do przyjęcia, bo... ja tu nie mogę przyjeżdżać. trudno, jestem złym człowiekiem pewnie, stąd kara za to wszystko.
Bardzo was prosze o nie pisanie rzeczy w stylu "weź się w garść i działaj", bo to mnie dołuje. Ani nie mowienie mi tego przez telefon. Bo to mnie przybija, bo nie mogę się wziąć w garść, zycie w niepewności jest dla mnie trudne do zniesienia, ale walczę o każdy dzień dla Milenki.

Zaraz jadę do maluchów, o 11 przyjeżdża pani poznac Jeepa.

Marzenia11

Post » Pon wrz 09, 2013 10:20 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Marzenko, utworzyłam wydarzenie o kociakach. https://www.facebook.com/#!/events/2397 ... ext=create nie wiem tylko jaki namiar do kontaktu podać więc proszę napisz mi z kim i jak nalezy się kontaktować. Proszę również, zebyś sprawdziła czy podpisy pod zdjęciami kociaków są prawidłowe, one mi sie troszkę mylą :( .
Poproszę o dalsz rozprowadzanie pośród moich znajomych, moze i Twoi się dołączą i uda się razem znaleźć jakiś dt lub ds.
Napisałam na szybko treść jeśli chcesz coś dodać albo napisać od siebie to napisz mi tu lub na fb wiadomość a ja w wolnej chwili poprawię.\
Przykro mi, że tylko tak mogę pomóc :x
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon wrz 09, 2013 10:38 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Dzięki, przepraszam, nie mogę zebrać myśli, zaprosiłam znajomych. ale mam ich mało.
Jestem u kociakow, sa bardzo wystraszone, pewnie odczuwają moje nerwy, w tym stanie ich oswajanie mogę włożyc między bajki.

Marzenia11

[poprzednia][następna]