Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 25, 2014 14:41 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Colette1985 pisze:Hej Asieńko- melduję się na Twoim wątku i jeszcze raz z całego serduszka dziękuję Ci za wszystko co robisz dla Stokrotki- dzięki za niedzielę i za wczoraj u dr. Dąbrowskiego!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no i wiemy teraz, kto porwał Joasię i dlaczego nie zagląda tutaj :lol:
cieszę się,Sylwio, że jesteś z nami :D :piwa:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 25, 2014 14:53 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Oj porywam Asieńkę, porywam- a do tego jeszcze dzisiaj po południu wpraszam się, żeby poznać królewicza Michasia i resztę asieńkowych Ukochań!!! :D

Dzięki Alessandro za powitanie :) Pozdrawiam serdecznie :1luvu:

Colette1985

Od: Śro wrz 11, 2013 13:32

Post » Śro lut 26, 2014 9:43 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Colette1985 imienniczko,jak się zorientowałam,gwarantuję CI,jak w tej chwili siedzę,że Michaszek i reszta ukochań Asiowych na pewno CI nie wyjdą z głowy baaaaardzo długo :1luvu:

Za wszystko Asiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 26, 2014 10:08 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Myszolandia pisze:Colette1985 imienniczko,jak się zorientowałam,gwarantuję CI,jak w tej chwili siedzę,że Michaszek i reszta ukochań Asiowych na pewno CI nie wyjdą z głowy baaaaardzo długo :1luvu:

Za wszystko Asiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witam się z moją imienniczką :piwa:

Masz rację- nie wyjdą...Najbardziej moje serce podbił trójłapek Stefanek i Budrys- pies o najbardziej jedwabistej sierści, jaką miałam okazję głaskać- cudowne stworzenia :1luvu:

Colette1985

Post » Śro lut 26, 2014 10:33 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Helou :piwa:

Teraz zobaczyłam,ze wczoraj miałaś być,nie patrzyłam na datę postu i myślałam,ze dzisiaj
Oooo,to juz jesteś po wrażeniach
Ale widziałaś jak kociaki mają u Asi cudnie?jakie zadbane wychuchane? a ta woliera :oops:
Oj tak,Stefanek ,nieśmiały trochę,ale piękny,Budrysek cudny psiak

Ale Michaszek ♥ jesoos :oops:
Myszulinda była czy się zbunkrowała ?
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 26, 2014 10:51 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Jestem po wrażeniach- widziałam jak cudnie mają zwierzaki u Asi i jakie są wychuchane. Co do woliery, to prawdopodobnie niedługo wzbogaci się ona o drapaki i drzewka dla kociastych- które wykona mój TŻ :)

Michasia widziałam tylko przez chwilę, bo był chłopak wystraszony i nie chcieliśmy go stresować- ale oczywiście jest wyjątkowy... :1luvu:

A w ogóle to Asieńka mieszka w takich cudownych okolicznościach przyrody jakby cały czas była na wakacjach- nie omieszkałam jej tego powiedzieć :ryk:

Colette1985

Post » Śro lut 26, 2014 10:57 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

O kurka,łoł,gratki dla twojego Tżta,ale super :piwa:

Fajnie by było,jakbyśmy się spotkały w lato,bo kto wie,ale może też będziemy przelotem przez Poznań

Ja akurat Michasia widziałam w transporterku i potem u weta,bo z Kasią-Petką jechalismy z nim do weta na badanko
Cudny jest,jak przez chwilę mruczał ,jak głasnęłam jego mięciutkie futerko i bródkę popieściłam,ajajaj :oops:

Tak,Asia ma cudne miejsce,nie chciało mi się wychodzić stamtąd :ryk: :mrgreen:
Nie musi tak naprawdę nigdzie wyjeżdżać
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 26, 2014 11:10 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Jeżeli też jestem brana pod uwagę na to letnie spotkanie- to ja oczywiście bardzo chętnie :) W razie czego zapraszam również na poznanie mojej kocio- psiej ekipy :mrgreen:

A gratki Tżetowi oczywiście przekażę :)

Colette1985

Post » Śro lut 26, 2014 11:20 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

No przeca ja do CIę piszę,ze fajnie by było się styknąć :mrgreen:
oo,hehe :piwa:
Zobaczymy jak to się wszytko rozegra,ale na pewno ja sama planuję ,ze zahaczymy o Poznań ,nazat jak będziemy jechać :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 26, 2014 11:41 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

To miło :)
I w takim razie za letnie spotkanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Colette1985

Post » Śro lut 26, 2014 12:03 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Oooo,to to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto mar 04, 2014 11:42 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Witam Cię Sylwio :1luvu: w naszym wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio tu cicho, bo smucę troszkę i los wiosenne figle płata, niestety nie zawsze są to figle zabawne :wink:
Za to zabawnie Józinka na Stefanka tu przerobiono - tysz ładnie :mrgreen:

Józinek vel Stefanek bardzo zaprasza, i ja baaaardzo. Przybywajcie do nas, najlepiej wraz z wiosną :D

Chciałam napisać Wam, że Niuniek w nowym domu poczuł się wspaniale, zniknęły wszystkie problemy behawioralne, jakie przez ostatnie miesiące go męczyły :D Pani Dominika, jego nowa Duża, jest w Niuniolu zakochana po uszy, a i On, mimo iż minęły dopiero 2 tygodnie od adopcji, naprawdę rozkwita i z kolan nie schodzi :wink: :D
Rozmawiamy bardzo często, a wczoraj, podczas "Niuniolowych opowieści" popłakałam się ze wzruszenia :oops: Nie mogłybyśmy wymarzyć dla niego lepszego domu, naprawdę!!!

Zbliża się kolejna wizyta przdadopcyjna dotycząca Basinych Obłoczków, One jakoś szczęścia nie mają :( Ale to pewnie dlatego, że muszą poczekać na taki domek, jakiego wszystkie byśmy sobie dla nich życzyły. I tylko do najlepszego trafią :ok: :ok: :ok: Póki co, znalazły dom marzeń Niuńkowi.

A w moim domku nadal trwa oczekiwanie na rozszyfrowanie choroby Planety, chudnie strasznie pomimo dobrego apetytu - nie przyswaja. Pisałam już o różnych podejrzeniach, nadal czekam co dalsza diagnostyka przyniesie i wtedy wyleczę mojego Planetkę ukochanego i już :!:

Bąbel jest dla mnie jak balsam, nawet łobuzować przestał 8O Ech, mądre te koty... i piesy, rzecz jasna :wink: :D Kocham te moje Ukochania obłędnie, pewnie jeszcze nigdy Wam o tym nie wspominałam :wink:

Saruś już wrócił do zdrowia, Michaś nadal na antybiotyku i całej reszcie kuracji związanej z PNN. Ale antybiotyk wkrótce już odstawimy. I pewnie wówczas w pełni wróci ślepkowi apetyt :ok: :ok: :ok:
W ogóle będzie coraz lepiej :ok:

Ściskam Was, Kochane Cioteczki, całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 04, 2014 11:47 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

jak czytam o Obłoczkach tak mnie złość napiera,że tyle musiały wycierpieć,jeszcze tę ostatnią akcję mam przed oczami,to aż mnie :evil:
Z całego serca życzę im takiego domku na jaki zasługują :ok: :ok: :ok: :ok:
Eh,żeby tylko Misia pozwoliła na innego kociaka,zgarnęłabym je :oops:

Asiaczku wszystkiego co dobre tylko dla CIebie
A przede wszystkim zdrówka ( pamiętasz ?)
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto mar 04, 2014 12:00 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Ja też Cię ściskam Asieńko :1luvu:
Futra Twoje i Obłoczki również.
I bardzo cieszę się z wieści Niuniowych :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt mar 07, 2014 8:55 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Witajcie, Kochane!!!
Mam nowe wieści dotyczące Basinych Obłoczków :1luvu: - wszystko wskazuje na to, że mamy osobę chętną do adopcji chłopaków, która będzie kochającym i odpowiedzialnym opiekunem. Kwestia nie jest jeszcze rozstrzygnięta, ale wreszcie wszystko rokuje wspaniale! Pani przyjedzie z Warszawy na rozmowę PA do Poznania (z własnej inicjatywy!), a wizytę przedadopcyjną najprawdopodobniej przeprowadzę osobiście. Mam nadzieję być w przyszłym tygodniu w Warszawie na konferencji "Zwierzęta i ich ludzie. Zmierzch antropocentrycznego paradygmatu?" i wówczas bym do niej wpadła. Pani już zabiera się za zabezpieczenie balkonu, bo oczywiście ten warunek musi być spełniony by Tuptuś i Atomiś mogli zamieszkać w nowym domku :wink:
Mój wyjazd uzależniony jest od stanu Michasia, który ma kryzys, prawie nie je... Jeśli nie zaskoczy, nie będę mogła go zostawić nawet pod opieką nieocenionej moje Peci :1luvu:
Dziś powinnam mieć wyniki badań krwi, jeśli hiperkalcemia się utrzymuje będziemy robić test PTH (wydzielanie parathormonu) i dowiemy się czy nie zaczęła się nadczynność przytarczyc. Byłaby to najgorsza z możliwych wiadomości...
To wszystko nie przeszkadza Michasiowi przytulać się słodko i przylepiać do mojego wydatnego brzuszyska :wink: :D
Kwestie Planetarne powinny rozjaśnić się w przyszłym tygodniu. Obecnie Planeta przypomina bardziej ogon komety, niż jakikolwiek inny kosmiczny twór :?
Zamartwiam się, a jednocześnie cieszę z tych wiadomości, które niosą szczęście - taki lajf :roll:
Chyba czas zacząć farbować włosy, bo mój kruk jakiś srebrzysty się staje :mrgreen:
Prosimy o kciuki, kochane cioteczki!!!!!!!
Ściskam Was całym serduchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]