Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ziazik pisze:Szukam tymczasu dla kotki z trzema maluchami, już otwierają oczy. W stadzie, z którego pochodzą nie ma białaczki ani FIV, ale jest kaliciwiroza, więc najlepiej do domu bez innych kotów. Jakbyście coś wiedziały, dajcie znać proszę.
babazgaga pisze:Z tego stada co wiem? Jeśli tak, to raczej herpes niż kaliciwiroza, albo jakaś mieszanka wybuchowa tych dwóch. Miałam stamtąd kilka tymczasów, moje koty niczym się nie zaraziły.
ziazik pisze:babazgaga pisze:Z tego stada co wiem? Jeśli tak, to raczej herpes niż kaliciwiroza, albo jakaś mieszanka wybuchowa tych dwóch. Miałam stamtąd kilka tymczasów, moje koty niczym się nie zaraziły.
Tak, z tego, na pewno jakieś świństwo tam panuje, ale fajnie, że nie jest aż tak zaraźliwe.
W sumie to mam jedno awaryjne miejsce u koleżanki w podpiwniczeniu takim z oknem, ale teraz z kolei klatki brak
A więc takKot nazywa się Borys i ma 5 lat. Jest kotem syberyjskim. Przybywa w Warszawie, jest kotem wysterylizowanym i szukamy dla niego domku niewychodzącego. Jest bardzo przytulnym kotkiem, jak to napisała obecna właścicielka - jeden dzień bez głaskania i kot strzela focha
Jak zrobi do kuwetki to sygnalizuje od razu żeby sprzątnąć, jak zje i coś się rozsypie to zgarnia łapką
Jeśli ktoś będzie zainteresowany to należy kontaktować się z Panią Małgorzatą Kaleta pod numerem 605627333.
Kasiaufo pisze:Hej. Zostałam poproszona o pomoc przez znajomą. Jej koleżanka z Warszawy szuka domu dla swojego kota. Zamierza zamieszkać ze swoją chorą matką, z tego co zrozumiałam, co z jakiegoś powodu wyklucza kota, nie wiem, nie wnikam, obiecałam, że zapytam. W każdym razie dałoby się go może ogłosić na "Waszych" kanałach? Znajoma mieszka we Wrocławiu i oferuje transport Warszawa - Wrocław, gdyby ktoś był zainteresowany.
Zacytuję maila od niej:A więc takKot nazywa się Borys i ma 5 lat. Jest kotem syberyjskim. Przybywa w Warszawie, jest kotem wysterylizowanym i szukamy dla niego domku niewychodzącego. Jest bardzo przytulnym kotkiem, jak to napisała obecna właścicielka - jeden dzień bez głaskania i kot strzela focha
Jak zrobi do kuwetki to sygnalizuje od razu żeby sprzątnąć, jak zje i coś się rozsypie to zgarnia łapką
Jeśli ktoś będzie zainteresowany to należy kontaktować się z Panią Małgorzatą Kaleta pod numerem 605627333.
A to zdjęcia.
Z góry dzięki za pomoc.
_ogonek_ pisze:Kasiaufo pisze:Hej. Zostałam poproszona o pomoc przez znajomą. Jej koleżanka z Warszawy szuka domu dla swojego kota. Zamierza zamieszkać ze swoją chorą matką, z tego co zrozumiałam, co z jakiegoś powodu wyklucza kota, nie wiem, nie wnikam, obiecałam, że zapytam. W każdym razie dałoby się go może ogłosić na "Waszych" kanałach? Znajoma mieszka we Wrocławiu i oferuje transport Warszawa - Wrocław, gdyby ktoś był zainteresowany.
Zacytuję maila od niej:A więc takKot nazywa się Borys i ma 5 lat. Jest kotem syberyjskim. Przybywa w Warszawie, jest kotem wysterylizowanym i szukamy dla niego domku niewychodzącego. Jest bardzo przytulnym kotkiem, jak to napisała obecna właścicielka - jeden dzień bez głaskania i kot strzela focha
A to zdjęcia.
Z góry dzięki za pomoc.
wstawię go dzisiaj na warszawskie kocie domy tymczasowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, bilol, Google [Bot] i 54 gości