Nie wiem jak go załadować :/ Czy początkowi użytkownicy tak mają, że filmy się tyle ładują ? Zaraz nagram krótszy filmik, może ten się szybciej załaduje.
Dziunia to piękna koteczka, zdróweczka jej życzę i najlepszego domku
kinia, masz za wielki filmik (prawie 1 giga) dlatego tak długo się ładuje. Nie wiem w jakim formacie jest nagrany, ale można go pewnie przekonwertować (zmienić format i tym samym wagę filmu) albo nagrać krótszy (ok. 1-2 minuty powinny być ok).
Nie wiem czym nagrywasz (telefon, aparat?). Zmień w ustawieniach na jakiś mały format (jak do sms) a nie HD . Będzie "lżejszy" i szybciej się wgra na serwer a my i tak swoje zobaczymy .
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami
No, Dziunia całkiem sprawnie się porusza na tej łapince. Nawet próbuje nią pacać!
Co do kaszlu - moja Carmen też tak ma, jak ją znalazłam to była przeziębiona, minęły dwa miesiące i dalej zdarza jej się okazjonalnie zakaszleć (ale innych objawów chorobowych nie ma, gania po domu jak torpeda i żre jak mały konik).
Ona cały czas jest w domu, możliwe że to jeszcze pozostałości po chorobie ? Dziuni też nic już nie dolega, tylko to krztuszenie się :/ Po weekendzie postaram się pojechać do weta.
A z tą łapeczką świetnie daje sobie radę. I nie próbuje pacać, tylko paca i to porządnie wspomagając się druga łapką ! Stoi wtedy jak surykatka
Dziewczyny, jeszcze w tym tygodniu chcę zaszczepić Dziunię. Czy jest różnica w szczepionkach; ich rodzajach ? Nie chodzi mi przeciw czemu są te szczepionki, tylko czy są te jakieś gorsze i lepsze. A Dziunię chcę zaszczepić tylko na wirusówki. Czy białaczka też ?