Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2013 10:41 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kurcze, to teraz już nie wiem.
Bo mam jeszcze inne rzeczy z O. i chciałam już mieć też wszystko razem :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lut 08, 2013 10:43 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jozefina1970 pisze:Kurcze, to teraz już nie wiem.

Radzę porównać różne oferty, serio.
I dowiedzieć się dokładnie jak z zasięgiem konkretnych sieci na Twoim obszarze.
Ja byłam już chyba we wszystkich :lol: ale Orange wspominam najgorzej.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lut 08, 2013 10:45 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AniHili pisze:I dowiedzieć się dokładnie jak z zasięgiem konkretnych sieci na Twoim obszarze.

Na pewno lepiej niż z T - Mobilem - przynajmniej w mieszkaniu :evil:
AniHili pisze:Radzę porównać różne oferty, serio.

Szlag, bo tego jest tyle :strach:

jozefina1970

Post » Pt lut 08, 2013 10:49 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jozefina1970 pisze:
AniHili pisze:I dowiedzieć się dokładnie jak z zasięgiem konkretnych sieci na Twoim obszarze.

No ja akurat miałam cyrki niemożebne z zasięgiem Orange w mieszkaniu (znaczy miałam go w jednym rogu mieszkania, w centrum miasta). Dlatego wiem, że to akurat lepiej sprawdzić.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt lut 08, 2013 10:51 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AniHili pisze:
jozefina1970 pisze:

No ja akurat miałam cyrki niemożebne z zasięgiem Orange w mieszkaniu (znaczy miałam go w jednym rogu mieszkania, w centrum miasta). Dlatego wiem, że to akurat lepiej sprawdzić.

Znajomi z O. nigdy nie narzekali na zasięg. Jak byłam w Erze zasięg był okej, jaja zaczęły się jak wszedł T - Mobile.

jozefina1970

Post » Pt lut 08, 2013 11:00 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

play pod tym względem też jest fajne, bo korzysta z własnego obszaru sieci + obszaru plusa + obszaru orange. a do tego jakbyś się pojawiła w warszawie, działa w metrze (nie na stacjach, tylko w wagonikach). osobiście często z tego korzystałam :mrgreen:

też tak mam, że telefon i neo w orąż, a komórka w playu. bez przesady, da się żyć ;) a jak tylko pojawi się u mnie techniczna możliwość zmiany internetu na coś stabilnego, natychmiast spadam z orąż.
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Pt lut 08, 2013 14:13 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Z Orange istotnie często są kłopoty wewnątrz budynków. Play ma niezły zasięg i tzw. "stan darmowy" za 10 zł/mies. - czyli nieograniczone darmowe rozmowy do własnej sieci. Wszystkich swoich stałych rozmówców mam w Play'u, więc przestałem pisać SMSy, bo szkoda na nie fatygi jak się rozmawia za darmo. :)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt lut 08, 2013 14:16 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Oooooooooooooo! Moje ulbione tematy!
Wszak jam z branży 8)

Orange?? Proponuję mały młoteczek i sobie z głowy wybić :twisted:

A reszta? Przejrzeć oferty!!
Co do fert PLUSa mogę doradzić zawsze!

Jak coś to piszcie! Od dziś jest nowa oferta,w ięc chetnie się podszkolę szukając czegoś dla Was.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lut 08, 2013 14:19 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

villemo5 pisze:Oooooooooooooo! Moje ulbione tematy!
Wszak jam z branży 8)

Wiedziałam, że Ty z branży tylko nie pamiętałam, kogo reprezentujesz :-)
villemo5 pisze:Orange?? Proponuję mały młoteczek i sobie z głowy wybić :twisted:

Hm, hm - sprawa zapętla się coraz bardziej :twisted:
Nienawidzę takiego czegoś (to znaczy wybierania, porównywania) a jakieś kroki podjąć wszak muszę :evil:

jozefina1970

Post » Pt lut 08, 2013 15:36 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villentretenmerth pisze:Z Orange istotnie często są kłopoty wewnątrz budynków. Play ma niezły zasięg i tzw. "stan darmowy" za 10 zł/mies. - czyli nieograniczone darmowe rozmowy do własnej sieci. Wszystkich swoich stałych rozmówców mam w Play'u, więc przestałem pisać SMSy, bo szkoda na nie fatygi jak się rozmawia za darmo. :)

dawno na nudnych zajęciach nie byłeś, Villenie :ryk:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Pt lut 08, 2013 15:59 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Tez jestem w Paly..małż jest w Play, córcia Play (ma Xperię od roku), mama też i sis w Play....W domu mam net radiowy + ruter i moja Omnia śmiga na wifi. Dodatkowo opłacam 7zł za pakiet internetowy i jeśli go wykorzystam to dostaję info, że go wykorzystałam i zwolni mi się net. W rachunku, który przychodzi 3 osoby mieszczą się w 122zł :ok: . Dodam, ze oferta z punktu Play bywa inna niż z dzwoniącego do ciebie Biura Klienta Play :wink:

Byłam dziś u weta z Zulciem...ciągły drobny ale systematyczny spadek masy ciała, oko nadal delikatnie babrzące. Wet nie mógł wbić igły aby zainstalować wenflon. Zulus miał wbite 2 wenflony i lipa! Wet aż pytał czy on nie jest czasem odwodniony, czy pija normalnie, postraszył, ze takie żyły mogą świadczyć o chorobie...w końcu ledwo ledwo udało się z drugiej łapy trzecim wenflonem. Ma zadzwonić za 2-3 godziny jak wyniki, kolejne - w tym rozmaz będą na poniedziałek. Dostał przez wenflon środek po którym zwiotczał i można było mu sprawdzić kanalik łzowy który...okazał się być zarośnięty! Stąd codzienne łezki z tego prawego oczka! Wada prawdopodobnie wrodzona, częściej zdarzająca się u psów. Wet wykluczył aby zarósł z powodu jakiejś infekcji. Na wszelki wypadek sprawdził drugi kanalik ale jest ok. Czekam więc zestrachana, czy wyniki będą ok...Oczka do zakraplania Tobrospotem....Nie pytajcie o rachunek...Czeka nas też czyszczenie zęboli z kamienia ale to za inną wypłatą - dostanę coś na dzień kobiet w pracy to zafunduję Zulciowi odkamienianie.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lut 08, 2013 17:29 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Za Zulusia :ok:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lut 08, 2013 18:58 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzięki kochani za rady, w dodatku odezwała się do mnie kompetentna osoba, będziem działać :ok:

jozefina1970

Post » Pt lut 08, 2013 18:59 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jozefina1970 pisze:Dzięki kochani za rady, w dodatku odezwała się do mnie kompetentna osoba, będziem działać :ok:

Działajta zatem i powodzenia :)
Ja właśnie upiekłam babeczki, zaraz ma wpaść siostra ze swym mężczyzną i z serem pleśniowym + winem. Filmy będziemy oglądać :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt lut 08, 2013 19:31 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

...dawno na nudnych zajęciach nie byłeś, Villenie...

Bo ja dawno nie byłem na żadnych... :ryk:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

[poprzednia][następna]