Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Kasiu-dziękuję!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hutek czy ja Ci cos złego zrobilam???-czego Ty mi zyczysz?-mam trzy koty do adopcji, swoje cztery na dodatek i Ty mi życzysz kolejnej biedy??-ja juz w pietkę gonię, kasy coraz mniej, czasu już na nic nie starcza o siłach nie wspomnę....
Może życz tym, którzy mają mniej kotów, by na ich drodze bieda staneła, może juz dość , jak na jedną niemłodą i wykończoną osobę?
kropkaXL pisze:Nie, nie nię!!!!!!!
Nie zgadzam się do diabła!!!!!!
Dośc już tego!
Może teraz inni powinni coś zrobić?-k...wa mac znikąd pomocy!
Wszyscy prawie poznikali z tego watku, bo przestałam bywac na watkach towarzyskich, ale ja naprawde mam co robić, nie mam czasu i sił i ochoty niejednokrotnie czytac beztroskich utarczek słownych, które niczego nie wnoszą-mało jeszcze robię?-nie po to tu jestem, by o duperświstach pisać!
Fajnie,że w ogóle ktos tu jeszcze zagląda, bo juz zaczełam mysleć, że tu jest sie po to , by być, a nie pomagać.. Nie należę do tych osób, które jęczą i żebrzą, żyją czasem z datków forumowiczów, ale teraz jedynie jedna osoba jest ze mną-robi mi wyróżnione ogłoszenia, bo na moje odzewu nie ma. Do tej pory jakoś sobie radziłam, juz nie daję rady-za duzo kotów,nie daję rady.
Czara goryczy sie przelała-mam dość!
Poważnie rozważam całkowite odejście z forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Tundra i 151 gości