BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 20:35 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

U nas też było nie do wytrzymania, w ciągu dnia 35 stopni, teraz około 25 :evil:
Koty się pobudziły, a ja padłam i nic mi się nie chce robić :oops:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lip 28, 2012 20:35 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Dorciu jak Twoje Kociaki porosły, a jakie są cudne :D
jak to możliwe że mogły aż tyle urosnąć przez te kilka dni jak mnie tu nie było?
Byłam w piątek w Wałbrzychu, w poniedziałek też tam jadę, a w środę po pracy do Katowic normalnie ducha wyzionę, wczoraj po całym dniu w podróży wróciłam z podwójnymi nogami i czułam jeden ciężar od kolan w dół, dzisiaj trzymam je w górze i poprawiam krążenie :wink:
Dorciu trzymam mocne kciuki za Twoje Kociaki :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lip 28, 2012 20:58 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Elu zaczynam za tobą tęsknić :1luvu: nie wiem jak ty dajesz radę :roll: podziwiam.
Obcinałam dziś sunie sherina widziała co się ze mną działo ,wyciekałam każdym kawałkiem ciała pot zaleałmioczy.
a przecież ruszałam tylko ręcamy :|
ametyst55 pisze:U nas też było nie do wytrzymania, w ciągu dnia 35 stopni, teraz około 25 :evil:
Koty się pobudziły, a ja padłam i nic mi się nie chce robić :oops:

ja miałam pracowity dzień,ale najchętniej to wentylator i łóżko :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lip 28, 2012 21:35 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Rudaski śliczne, dymna (?) kocia śliczna, ale najpiękniejszy jest Dyzio :!:
I ma najmniej zdjęć :|

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Sob lip 28, 2012 21:43 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

DUŻO MA DUŻO :!: tylko wczoraj on nie chciał się focić :cry: a wstawiam tylko bieżące :wink:

jak się cieszę że zajrzałaś :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 21:50 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

:D

Dyzio ma brzusio śliczny i pyszczuś.

Codziennie, Dorotko, do Ciebie zaglądam :!:

Theodora

Post » Sob lip 28, 2012 21:53 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

dziękuję ,ale odzywaj się czasem samotność mnie dobija :oops: może to śmieszne ale jak jestem na forum to wydaje mi się że nie jestem sama ,że rozmawiam chociaż milczę i język chyba przyrośnie mi do podniebienia :oops:
Gadam z futrami ,ale one ze mną nie gadają :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 21:57 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

idę sobie troszkę pospać :kotek:
dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 22:01 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Nie rozmawiają z Tobą futerka :?: Żadne pełne zrozumienia hau- czy miau- :?: Żadne gruchanie i popiskiwanie :?: No potwory niewdzięczne jedne :evil:

Mam urlop :mrgreen: to będę miała możliwość być na forum wtedy, gdy jesteś i Ty.
Bo tak zwykle, to gdy Ty jesteś - ja pracuję, gdy Ty pracujesz - ja jestem, a gdy Ty wracasz z pracy, ja już śpię :lol:

Theodora

Post » Sob lip 28, 2012 22:15 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

spokojnej nocy :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lip 28, 2012 23:54 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

dorcia44 pisze:dziękuję ,ale odzywaj się czasem samotność mnie dobija :oops: może to śmieszne ale jak jestem na forum to wydaje mi się że nie jestem sama ,że rozmawiam chociaż milczę i język chyba przyrośnie mi do podniebienia :oops:
Gadam z futrami ,ale one ze mną nie gadają :evil:

Puść czasem sygnał, oddzwonię. Jak nie oddzwonię od razu, to puść drugi za jaką chwilę, bo skleroz mnie ostatnio nęka ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie lip 29, 2012 7:28 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Theodora pisze:Nie rozmawiają z Tobą futerka :?: Żadne pełne zrozumienia hau- czy miau- :?: Żadne gruchanie i popiskiwanie :?: No potwory niewdzięczne jedne :evil:

Mam urlop :mrgreen: to będę miała możliwość być na forum wtedy, gdy jesteś i Ty.
Bo tak zwykle, to gdy Ty jesteś - ja pracuję, gdy Ty pracujesz - ja jestem, a gdy Ty wracasz z pracy, ja już śpię :lol:

no tak ,to się nazywa zgranie :lol:

OKI dzięki ,nie chcę d...nikomu zawracać :oops:

Maluchy pojadają ,mało ale pojadają.
Dziś największym powodzeniem cieszyła się Animonda indyk łosoś otwieram różne ,aż któraś ich zachwyci :oops: nieważne że dla dorosłych :oops:
muszą jeść.
Wczoraj np. zjadły Shesir tuńczyk z aloesem.
Mam wrażenie że najlepiej im robi Lakcid.
Tyle że duże dawki.

Lakcid stosowałam wieki temu odchowując maluchy zmieniając karmy itp.

oby dziś nie było tego co wczoraj .....duchoty :twisted:
zobaczcie jak to dziwnie jest upał jak s.....lub zimno ,a gdzie trzecia wersja tz. umiarkowanie
:evil: co by wilk był syty i Dorota cała :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 29, 2012 7:54 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Witamy się niedzielnie z życzeniami spokojnego i chłodniejszego dnia :lol:
Apel do Dorcinych futer: proszę dać Dużej trochę oddechu od waszych choróbsk, za to dużo z nią rozmawiać i odpowiadać na zadawane pytania oraz pięknie wszystko jeść, robić ładne quupy i przede wszystkim NIE MARTWIĆ Dorotki :ryk: :smiech3: :mrgreen: :ok:

u nas też w kratkę: jedno z małych zaczęło mi chudnąć, w dodatku ma lekką sracz..., więc dokarmiam Convem i właśnie też Lakcid w nią wlewam

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie lip 29, 2012 8:01 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Hania66 ja myślę że kiedy usłyszę ich odpowiedzi to już będzie ze mną całkiem źle :ryk: zwłaszcza jak zagadają ludzkim głosem :ryk:
na razie miałkolą ,szczekają a bywa że udają że mnie nie słyszą niczym nieraz mój syn :lol:
tak zwany słuch wybiórczy :twisted:

zawsze jest tak ze coś za rogiem musi być :| jak jedno dobrze to drugie źle...odrobaczony glut?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 29, 2012 8:10 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

zapraszam do głosowania na Szydłowiec !!!!!
KTO NA SZYDŁOWIEC ZAGŁOSUJE TEN ZWIERZĘTA RATUJE :ok:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]