Właśnie się dowiedziałam, że ja i Lady Stardust znamy się osobiście - ten Sosnowiec jest mały, nie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Proszę bardzo Herz
Właśnie się dowiedziałam, że ja i Lady Stardust znamy się osobiście - ten Sosnowiec jest mały, nie?
LadyStardust pisze:wiiwii pisze:Proszę bardzo Herz
haha no bardzoTrochę czasu minęło, ale się nadrobi
![]()
Czy jakiś kotek jeszcze jest w kolejce do ogłaszania? Klare wrzuciłam gdzie tylko się dało, więc może mogę poogłaszać następnego.
mar_tika pisze:LadyStardust pisze:wiiwii pisze:Proszę bardzo Herz
haha no bardzoTrochę czasu minęło, ale się nadrobi
![]()
Czy jakiś kotek jeszcze jest w kolejce do ogłaszania? Klare wrzuciłam gdzie tylko się dało, więc może mogę poogłaszać następnego.
Dagmara może Ilka byś ogłosiła![]()
mar_tika pisze:DziękujęW sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee
herzpl pisze:mar_tika pisze:DziękujęW sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee
![]()
![]()
mar_tika pisze:DziękujęW sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee
Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.
evik75 pisze:mar_tika pisze:DziękujęW sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee
Marta,
Połączmy się w bólu. Myślałam, że wakacje, tyle wolnego, czego to ja nie zrobię. A teraz wydaje mi się, że nie mam na nic czasu, bo tylko place zabaw, park, stawiki itp. rozrywki
Nie udało mi się jeszcze jednego dnia przeleniuchować według własnego pomysłu. Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.
Axa76 pisze:Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.
A z kotem to się może jest?Żartuję, ale faktem jest, że kot mnie pozbawił możliwości wyjechania na wakacje, bo niestety nie ma nikogo, z kim moglibyśmy go zostawić (dlatego nie chcieliśmy mieć kota).
mar_tika pisze:herzpl pisze:mar_tika pisze:DziękujęW sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee
![]()
![]()
Oj kobitkow wcale mi nie do śmiechu.Chyba wyrusze na poszukiwania niańki.
Ogłoszenia Klary,Walerci,Yoko i Berta są aktualne.Dzię-ku-je-my
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szprocik i 62 gości