Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2012 11:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Proszę bardzo Herz ;)

Właśnie się dowiedziałam, że ja i Lady Stardust znamy się osobiście - ten Sosnowiec jest mały, nie?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon lip 30, 2012 13:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:Proszę bardzo Herz ;)

Właśnie się dowiedziałam, że ja i Lady Stardust znamy się osobiście - ten Sosnowiec jest mały, nie?

haha no bardzo :D Trochę czasu minęło, ale się nadrobi :ok:

Czy jakiś kotek jeszcze jest w kolejce do ogłaszania? Klare wrzuciłam gdzie tylko się dało, więc może mogę poogłaszać następnego.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon lip 30, 2012 18:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kochani przypominam o wyborach miss i mister "Łabędziem być..."
dzisiaj do 24:00 można oddać głos :D

GŁOSUJEMY!!!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=143880
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pon lip 30, 2012 18:35 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LadyStardust pisze:

Czy jakiś kotek jeszcze jest w kolejce do ogłaszania? Klare wrzuciłam gdzie tylko się dało, więc może mogę poogłaszać następnego.

Dagmara może Ilka byś ogłosiła 8) :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 30, 2012 18:41 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
LadyStardust pisze:

Dagmara może Ilka byś ogłosiła 8) :)

Od jutra rozpoczyna się zatem "Akcja Ilek" :1luvu:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon lip 30, 2012 19:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dziękuję :1luvu: W sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee :evil:

mar_tika

Post » Pon lip 30, 2012 19:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Dziękuję :1luvu: W sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee :evil:

:ryk: :ryk: :ryk:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lip 30, 2012 19:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:
mar_tika pisze:Dziękuję :1luvu: W sumie to ja miałam go wziąć do ogłoszeń ,ale codziennie wracam o 20 z" tur de place zabaw" i padam na mordę ,a Darka nieee :evil:

Oj kobitkow wcale mi nie do śmiechu.Chyba wyrusze na poszukiwania niańki.

Ogłoszenia Klary,Walerci,Yoko i Berta są aktualne.Dzię-ku-je-my :1luvu:

mar_tika

Post » Pon lip 30, 2012 20:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Marta,
Połączmy się w bólu :wink: . Myślałam, że wakacje, tyle wolnego, czego to ja nie zrobię. A teraz wydaje mi się, że nie mam na nic czasu, bo tylko place zabaw, park, stawiki itp. rozrywki :roll: Nie udało mi się jeszcze jednego dnia przeleniuchować według własnego pomysłu. Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon lip 30, 2012 20:11 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.

A z kotem to się może jest? :P Żartuję, ale faktem jest, że kot mnie pozbawił możliwości wyjechania na wakacje, bo niestety nie ma nikogo, z kim moglibyśmy go zostawić (dlatego nie chcieliśmy mieć kota).
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon lip 30, 2012 20:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:

Marta,
Połączmy się w bólu :wink: . Myślałam, że wakacje, tyle wolnego, czego to ja nie zrobię. A teraz wydaje mi się, że nie mam na nic czasu, bo tylko place zabaw, park, stawiki itp. rozrywki :roll: Nie udało mi się jeszcze jednego dnia przeleniuchować według własnego pomysłu. Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.

o matko chociaż jedna matka polka mnie rozumie ,dziękuję :ok:

mar_tika

Post » Pon lip 30, 2012 20:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Axa76 pisze:
Cóż, jak się ma dzieci, to już nie jest się w pełni panem samego siebie.

A z kotem to się może jest? :P Żartuję, ale faktem jest, że kot mnie pozbawił możliwości wyjechania na wakacje, bo niestety nie ma nikogo, z kim moglibyśmy go zostawić (dlatego nie chcieliśmy mieć kota).

A to żałuj moja droga że nie masz za sąsiadkę Baśkę :mrgreen: .Właśnie skończyłam z nią rozmowę ,bo Basia nie może się doczekać kiedy wyjadę na wakacje ,a ona się do mnie wpowadzi pod pretekstem opieki nad kotami.Jeszcze prosi coby jej Norka(psa mojego)zostawic pod opieką ,tylko jakoś nie wyobrażam sobie jak będzie wyglądało moje mieszkanie jak w nim zostawię Basię,moje dwa koty,jej 4 koty i NORKA! 8O :mrgreen:
W sumie to i tak nie mam wyboru i to nie pierwszy raz więc....zaryzykuję :roll:

Dagmara kiedy i o której)mogłabym podjechać do ciebie i zobaczyć tego ślepaczka na dokarmianiu.Chcę zobaczyć czy on na CITO potrzebuje pomocy ,czy moze poczekać.Jak wiesz na kociarni KK i przepełnienie:/

mar_tika

Post » Pon lip 30, 2012 21:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
herzpl pisze:

Oj kobitkow wcale mi nie do śmiechu.Chyba wyrusze na poszukiwania niańki.

Ogłoszenia Klary,Walerci,Yoko i Berta są aktualne.Dzię-ku-je-my :1luvu:

ja nie smieje sie z ciebie tylk mi sie tekst spodobal a co do dzieci to cie rozumiem jak nikt. co do opieki nad kotami to moge ci przenocowac jakiegos skoro macie taki urodzaj...

herzpl

Post » Pon lip 30, 2012 22:31 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Marta
Bardzo Ci zazdroszczę sąsiadki Basi, bo właśnie stoję przed dylematem: jechać na wieś na łono natury z dziećmi i trzema kotami (na razie nie ogarniam tych wizji mym skromnym umysłem- próbuje, wysilam się, ale mi się nie udaje), czy pozostać w uroczym Sosnowcu z poczuciem, że dzieci miały doprawdy urocze wakacje wśród betonów. Jak to mawiała Scarlet "pomyślę o tym jutro". Może Wy coś wymyślicie. Czy ktoś z Was udawał się z taką ferajną w podróż? Zastanawiam się też, jak długo rodzinka nas tam zniesie i czy koty mi nie zwieją w zielone łąki i lasy. Kinia wie, co dobre i raczej nie lubi dalszych wycieczek, ale młodociane łobuzy Tośka i Filemon to nie wiem. Boję się, żeby to się nie skończyło moim warowaniem przy drzwiach i pilnowaniem mruczków. Moja wyobraźnia i czarny humor się włączyły i mam przeróżne wizje z tym związane typu: nocne polowania kotów na muchy i innne owady
i ich skoki po naszych udręczonych ciałach itp. :ryk: Zapowiada się uroczo.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon lip 30, 2012 22:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

nie moge sie porownywac bo ja jechalam z jednym kotem z jednym dzieckiem i z jedna mama :P raz mi kot uciekl ale ku mojemu zdziwieniu stanal w polowie i wrocil do mnie 8O ale w tym roku postanowilam juz kota podeslac do siostry.....

herzpl

[poprzednia][następna]