EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2012 21:25 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

noooooooooo,fajnie było ,naprawdę nie pamiętam kiedy udało mi się zapomnieć o górkach i pagórkach i po prostu bawić się ,śmiać ,cieszyć...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie maja 13, 2012 21:33 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

a oczka po operacji nadal straszne :roll:

dobrej nocki kochani :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 13, 2012 21:39 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

dobrej nocki po udanym dniu :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon maja 14, 2012 6:22 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:muszę napisać oświadczenie ..
JA GŁUPIA MATKA NIE CHCIAŁAM IŚĆ Z DZIEĆMI ( A NIE BACHORAMI :oops: ) BYŁO ŚWIETNIE ,BAWIŁAM SIĘ JAK NIE PAMIĘTAM KIEDY ,GRALIŚMY W CYMBERGAJA ,ŻARLIŚMY POPCORN PILIŚMY COLE FILM PRZECIĘTNY ALE TANECZNY I WSZYSTKO BARDZO MI SIE PODOBAŁO
MOJE DZIECI :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
nawet nie sądziłam ze będzie tak fajnie :wink: w cymbergaja ostatni raz grałam w Łebie .
Spotkaliśmy któregoś Mroczka i Jana Pietrzaka .

Oświadczenie przyjęte :wink:

A nie mówiłam, żeby sie nie mazać tylko iść z dzieciakami, bo dobrze chcą dla Dorci :P
Pal sześć Mroczka, pal sześć Pietrzaka, ale miło spędziłaś wieczór. Należało Ci się :P
Wczoraj próbowałam się do Ciebie dodzwonić, chciałam na chwilę zajrzeć (nie udało się) ale teraz to wszystko jasne. Dorcia najpierw odsypiała, a potem "szalała" :P :P i dobrze, tak trzymaj.

A ja nawet nie wiem co to gra w cymbergaja :(
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon maja 14, 2012 6:54 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

witalska jestem :mrgreen:

Kotinko,ja nie wiedziałam nawet że uda mi się odblokować i przestać myśleć że BB po operacji ,że 2 malizny u mnie ,a reszta gdzieś tam w chlewie.. :cry:
że Tytek znów kaszle ,a Pyza zaczyna ciągnąć nóżką (chów wsobny się odzywa) że spisywali licznik gazowy ,ja po prostu zapomniałam o wszystkim .
Cymbergaj to świetna gra :mrgreen: ten kontakt z ludźmi to nie taka rzecz :smokin:
i głowa mnie nie bolała :roll:
wieczorem dziecko przebąkiwało że może do Łazienek i coś mi świta,17maja minie 3 lata od śmierci mojego męża .....ale tego żadna impreza ,żaden wypad nie jest wstanie usunąć :cry:
nie ma dnia..... :cry:

Psie towarzystwo zrobiło mi niespodzinkę bo długo mnie nie było a z domu nikt nie zrobił toalety :wink:

Zaraz przyjdą wymieniać mi ruły gazowe .
Może i gaz podłączą ,kiedyś :mrgreen:

Jestem zadowolona z karmy Joser,nigdy nie było tak mało rzygów jak ostatnio ,prawie wcale 8O

no i na koniec mojego aleboratu miłego tygodnia :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 14, 2012 8:25 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

No widzisz....Trzeba korzystać z życia i czasem sie rozerwać a nie tylko zamartwiać :D Jak juz się taka ruchliwa zrobiłaś hehe :twisted: to może w któryś weekend na łono natury byś się dała wyrwać.Koło mnie jest bardzo ładne łono w postaci lasu i jeziorek 8)
Moje psiaki w lepszej dziś kondycji.Jakby tu powiedzieć ......150 zł i juz zdrowe :twisted:
Boidupce też się oczka zagoją . :ok:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pon maja 14, 2012 8:31 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Wanilko ,najważniejsze że zdrowe ,a tam te 150 zł :ryk:
pewnie że tak ,tylko wiesz kiedyś ,co ? kiedyś z przyjemnością :oops:

Obiecałam sobie po 2 zł odkładac na Cymbergaja i ja dzieci zabiorę :mrgreen: Gadzina dostał pare groszy premii i jeden wypad i po premii :smiech3:

U mnie są panowie od ruł :wink: gazowych ,stukają ,pukają ,może im sie uda coś wykręcić...tyle że ja wypiwszy kawomlek mało się nie z siusiam :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 14, 2012 8:46 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Kiedyś... to znaczy zeby jeszcze ciepło było hę :twisted:
Ja tylko tak pro forma się pytam czy chcesz. :twisted: Przyjadę i zwyczajnie ,na siłę za kudły z domu wyciągnę :ryk: bo inaczej sie nie da :lol:
W tym tygodniu jadę na wystawę światową z maluchem do Salzburga a potem mam miesiąć luzu to pomyślę :mrgreen:

Wanilka

Post » Pon maja 14, 2012 8:49 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Dzieńdoberek Dorciu! :)

U nas tez ostatnio byli Panowie, krzatali mi sie po domu pół godziny, w łazience cos przy licznikach grzebali a mi sie tak mocno siiiku chciało ze juz myslałam ze w akcie desperacji polece do sąsiadki :ryk:

Teraz sama siedze, narzeczony z ojcem w delegacji i miesiac nawet nie bede miała do kogo gęby otworzyć :( :roll:

ale za to od dzisiaj bede miała na DT 4 kocie dzieciaczki, ktoś wyrzucił w deszcz 4, czterotygodniowe kociaczki.
Ludzie to potwory. :evil:

Ściski Dorciu i miłego i spokojnego dzionka ! :ok:
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Pon maja 14, 2012 8:52 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Ty nie jeździj tak po próżnicy ,przywieź rzesz w końcu jakieś zjadliwe fanty :twisted: :piwa:
dawaj foty kurdupla :wink:

mnie to chyba tak siłą trza brać :lol:

jak oni mnie ziębią ,drzwi otwarte ,a oni pogaduchy uskuteczniają na dworzu :evil: mam nadzieje że koty wytrzymają bez dostępu do kuwety :roll:

Emilko ,nawzajem miłego :ok:
a maluchy pokaż :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 14, 2012 8:54 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Kotinko ,czekoladą uratowałaś mi życie ,siedzę sobie teraz i glumię :mrgreen: nie myśląc o pęcherzu :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 14, 2012 9:03 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Dyskretnie podlej ogródek :twisted:
Nie licz na to że cóś ze światówki przywiozę.Tam jest zgłoszonych 169 pomeranianów 8O

Tu mój synuś na pudle :)
Obrazek

A tu na luziku ,potargany
:)
Obrazek

Wanilka

Post » Pon maja 14, 2012 9:26 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

jaki on piękny :1luvu:
169 rywali ???????? hmm to dla niego pikuś :mrgreen: :ok:

ogórdka nie mogiem bo część ciężko pracujących siedzi na ławce :twisted: ale wykorzystałam chwilę kiedy sobie wyszli ode mnie na papieroska ,kolejnego zresztą :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 14, 2012 9:53 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

ooo Boziu jaki piękny pomeranian.
Mój starzy brat ze swoją żoną szukają takiego pięknotka na wystawy od hmm 3 lat? W anglii sa i tam ciezko cos pieknego znaleźć bo tam krzyżują miedzy rasami..

Dorciu to moje tymczasowe maluchy:

Obrazek

Obrazek
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Pon maja 14, 2012 10:16 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

jakie tyciulki :1luvu: :ok:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]