Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:no ja mialam 3 letni i poszedł do piachu
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:no ja mialam 3 letni i poszedł do piachu
Niech mu piasek lekkim będzie
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:no ja mialam 3 letni i poszedł do piachu
Niech mu piasek lekkim będzie
ale miałam na myśli utylizacjenie nagrobek
JaEwka pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Już jestem. Byłem w delagacji bez neta. Wiem, że byłem ściganyNa luty poszła składka powiększona o księgowość. Przypominam o Dniu Kota w "Dream Nails"...jeszcze nikt nie dzwonił z forum
A jak tak dalej pójdzie to nie będzie już miejsca bo "cywile" zajmą
A ja nic nic o tym nie wiem o co chodzi?
jimmy_lodolamacz pisze:O! Skoro jest tutaj tyle fanek Dnia Kotato...!
Razem z żoną też przygotowaliśmy coś specjalnego. Niestety propozycja jest dla osób bywających we Wrocławiu. Postanowiliśmy połączyć przyjemne z jeszcze bardziej przyjemnym. Otóż:
Zapraszamy na zabiegi kosmetyczne dłoni, które wykona moja żonaDOCHÓD Z TYCH ZABIEGÓW ZOSTANIE W CAŁOŚCI PRZEZNACZONY NA POMOC KOCIAKOM!!! Myśleliśmy o zabiegach, które zajmują koło godziny pozwoli to na skorzystanie z oferty większej liczbie osób. Przede wszystkim różne manicure tj. klasycznym, japoński, hybrydowy (męski także
) itp.
Macie więc okazję pomóc Naszym bidakom fundując sobie lub komuś bliskiemu odrobinę przyjemności!!! Akcja odbywać się będzie 17 lutego 2012
O kosmetycznej działalności mojej żony możecie poczytać na stronie: http://www.dream-nails.pl
Tam też znajduje się kontakt telefoniczny. Z powodów oczywistych liczba miejsc ograniczona. Dlatego kto pierwszy ten lepszy! Dzwoniąc mówcie, że chodzi o Dzień Kota![]()
Salon znajduje się przy ul.Godebskiego (Sępolno)
P.S No i oczywiście puśćcie dalej info o takiej akcji.
Z powodu wyjazdu nie będę mógł odpowiadać na pytania. Dlatego w razie co dzwońcie do mojej żony!!!
jimmy_lodolamacz pisze:JaEwka pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Już jestem. Byłem w delagacji bez neta. Wiem, że byłem ściganyNa luty poszła składka powiększona o księgowość. Przypominam o Dniu Kota w "Dream Nails"...jeszcze nikt nie dzwonił z forum
A jak tak dalej pójdzie to nie będzie już miejsca bo "cywile" zajmą
A ja nic nic o tym nie wiem o co chodzi?
jimmy_lodolamacz pisze:O! Skoro jest tutaj tyle fanek Dnia Kotato...!
Razem z żoną też przygotowaliśmy coś specjalnego. Niestety propozycja jest dla osób bywających we Wrocławiu. Postanowiliśmy połączyć przyjemne z jeszcze bardziej przyjemnym. Otóż:
Zapraszamy na zabiegi kosmetyczne dłoni, które wykona moja żonaDOCHÓD Z TYCH ZABIEGÓW ZOSTANIE W CAŁOŚCI PRZEZNACZONY NA POMOC KOCIAKOM!!! Myśleliśmy o zabiegach, które zajmują koło godziny pozwoli to na skorzystanie z oferty większej liczbie osób. Przede wszystkim różne manicure tj. klasycznym, japoński, hybrydowy (męski także
) itp.
Macie więc okazję pomóc Naszym bidakom fundując sobie lub komuś bliskiemu odrobinę przyjemności!!! Akcja odbywać się będzie 17 lutego 2012
O kosmetycznej działalności mojej żony możecie poczytać na stronie: http://www.dream-nails.pl
Tam też znajduje się kontakt telefoniczny. Z powodów oczywistych liczba miejsc ograniczona. Dlatego kto pierwszy ten lepszy! Dzwoniąc mówcie, że chodzi o Dzień Kota![]()
Salon znajduje się przy ul.Godebskiego (Sępolno)
P.S No i oczywiście puśćcie dalej info o takiej akcji.
Z powodu wyjazdu nie będę mógł odpowiadać na pytania. Dlatego w razie co dzwońcie do mojej żony!!!
Zachęcam ponownie. Liczyliśmy na sporą frekwencję ale póki co nikt z miau nie zadzwoniłNie będzie zadbanych dłoni?! Nie będzie grosików dla kociaków?!
Jeżeli ktoś ma ochotę to łapć za telefon i się umawiać. Przypominam aby mówić, że chodzi o Dzień Kota.
krynia08 pisze:http://nowaatlantyda.com/2011/01/14/przebudzenie-etny/
krynia08 pisze:To leć grać w Lotto , 35 do wygraniaposzalejemy hehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 227 gości