Jakby co to coś tam przeslemy z Dagmara, piorka tez.
śliczne zdjecia. Mam zaleglosci to doczytuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Kociamko a szukałas takic piorek w tesco np. Ja kiedys widzialam, albo w innych supoermarketach?
Jakby co to coś tam przeslemy z Dagmara, piorka tez.
śliczne zdjecia. Mam zaleglosci to doczytuje
PumaIM pisze:Uwielbiam maski weneckie, tzn. oglądać, bo mieć jakoś potrzeby nie czuję, zresztą te piórka to by mi migiem mole zeżarłyTe maski mi się kojarzą jakoś tak tajemniczo, z karnawałem weneckim i jakimiś niesłychanymi intrygami
![]()
Pod Włocławkiem jest uzdrowisko Wieniec-Zdrój, byliśmy tam kilka razy na wakacjach i bardzo kocham te lasy. Nawet mi się kiedyś zdarzyło raz zrobić sobie tam całodniową wycieczkę - wsiadłam w pociąg do Włocławka, a potem autobusem miejskim podjechałam do pętli koło szpitala i dalej piechotą po szosie i w las. Z kolei jak mieszkaliśmy tam latem, to sobie urządzałam spacery do samego Włocławka, żeby zwiedzić księgarnieMam stamtąd pierwsze wydanie Robota Wiśniewskiego-Snerga i Durrella Moje ptaki, zwierzaki i krewni - o jego dzieciństwie na wyspie Korfu. I jeszcze odwiedzałam sklep z włocławskimi fajansami, bardzo mi się podobały te kolorowe skorupy
PumaIM pisze:No stare, stare - ja tam bywałam chyba w latach siedemdziesiątych...
moś pisze:Ale fajny ten Maniek. Pozdrow ode mnie Basie i męza![]()
Złośnica Katarzyna musi z gory ogladać Mańka bo spotkanie z iglami nie wyjdzie jej na dobre.Szkoda,z e ona taka samosia jest
Kociama pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:Kociamka, a jakie te piorka potrzebujesz?
Poszukam w internecie i kupie...Na pewno sa...
takie barwione są pakowane albo w folię albo sa takie w pudełkach plastikowych przezroczystych
Co tam Dwa Koty moje robią Ukochane?![]()
zdrowe Chłopaki są?
Kochana jak troszkę wiosnę przywitam i sie ogarnę to lecę na Bielsko bo usycham z tęsknoty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 119 gości