Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jimmy_lodolamacz pisze:No...jak wyszedł ze szpitala a Niuni już nie było to mówił, że tak pusto i smutno w domu. Może wzielibysmy kota na stałe ale wtedy DT dla ewentualnych innych odpada....Kurcze ja tak myślę o tym Diego. Bo podoba mnie się ale mam pewne wątpliwości. Zdarza się, że nie ma nas po 10h w domu. A ostatnio sytuacja w sypialni już całkiem mnie dobija. Pies cieczka (ostatnia bo idzie pod nóż) a, że majciochy sobie ściąga to wszędzie ślady. Kiwi z Yoko jak się dobiorą to przez pół nocy sobie urządzaja ganianki po łóżku a za miękkie(jeszcze) mam serce żeby jej wywalić. Śpię ze spryskiwaczem i je gonie. Gdyby do tego dołożył trzecie futro to.....chyba wariatkowo.
jimmy_lodolamacz pisze:Yoko cały czas śpi albo leży. Jak nie bylo Kiwi to kot wykazywał aktywność tylko przed karmieniem. Po jedzeniu lulu na pralce aż do nastepnego posiłku. Nad ranem koło 5 meldowała się na mnie i budziła bo już głodna. A Kiwi jak zaśnie to mały szmer ją nudzi i zaraz się melduje obok. A jak spotka Yoko na drodze to zadyma...i tak w kółko.
lidka02 pisze:Jimmy dawaj zdjęcia kotka a ma u was ds czy dt.....![]()
![]()
jimmy_lodolamacz pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GpGIC2PP71c&feature=youtu.be
Nowy filmik: Kiwi i jej fotelikRadzi sobie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, teesa i 731 gości