Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lolcia81 pisze:Coco ma póki co focha na wszystko i wszystkich i chyba sama nie wie czy nowego kota ma atakowac czy raczej sie bronićale dziewczyny raczej się unikaja, ewentualnie syczą na siebie, większych rękoczynów nie było, parę pacnięć
Astaroth86 pisze:Ja co prawda dokacałam się tylko raz, ale myślę, że warto zostawić je w spokoju, niech się same między sobą "dogadają".
Astaroth86 pisze:Ja zaglądam regularnie, ale nie zawsze się ujawniam
Może Hania poczuła się "w swoim domu" i tez chce jeść domowe jedzenie
BOZENAZWISNIEWA pisze:Lolcia81
zagladam ,zagladam, bo Hania ukradła moje serce od poczatku.Ciesze sie ,ze w końcu znalazła swój dom.Dbaj o nią i wycałuj mocno, mocno od ciotki Bożenki.Kilka dni nie zagladałam,a tu taka wiadomosc.Zapraszam sie "zameldować "na watek ślepaczków naszych
Co do jedzenia to koty róznie maja-raz rzucaja sie na "puszki",by potem przerzucic sie na samo mieskoU mnie sie "żebraki"nawet na chleb połasza, bo co pani clamka to na pewno dobre jest.Sciskam Was mocno w ten mroxny dzień(u nas)
piotr568 pisze:Ja swoim czasem daję serca drobiowe, pokrojone drobno i sparzone. Zalewam wrzątkiem, zostawiam na jakieś 5 minut, studzę. Z podrobów chyba serca najlepsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 96 gości