Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgorzataJ pisze:Lu - cieszę się bardzo![]()
![]()
1969ak pisze:Czy ktoś ma ochotę pokarmić moje 3 koty i 3 tymczasy![]()
A na serio - wyjeżdżam na kilka dni i szukam osoby, która mogłaby przychodzić nakarmić i pogłaskać stado, posprzątać kuwety. Oczywiście nie za darmo. Potrzebuję pomocy od poniedziałku do czwartku.
1969ak pisze:Czy ktoś ma ochotę pokarmić moje 3 koty i 3 tymczasy![]()
A na serio - wyjeżdżam na kilka dni i szukam osoby, która mogłaby przychodzić nakarmić i pogłaskać stado, posprzątać kuwety. Oczywiście nie za darmo. Potrzebuję pomocy od poniedziałku do czwartku.
lusesita pisze:Ulenko, jeśli uważasz moje ręce za godne głaskania Twojego stada, to możesz na mnie liczyć
Dzięki dziewczynykassja pisze:Ja też mogę
Czarnulka21 pisze:Bakteria - bardzo często biegunka jest jednym z objawów jeśli trzustka nie pracuje prawidłowo, kreon pomaga prawidłowo wchłaniać pokarm i na pewno nie zaszkodzi ,czarny orzech jest w kapsułkach i można mieszać go z jedzeniem. Kici trzeba najwyraźniej wspomóc układ pokarmowy. Można jeszcze zbadać kupę takie najtańsze badanie za 8zł na Mickiewicza w laboratorium- przyjmują do badania kupę zwierzaków bez problemu- badanie parazytologiczne. Najlepiej jest z tym badaniem zrobić w następujący sposób niesiesz raz dzwonisz na drugi dzień pytasz o wynik - jeśli nic, na następny dzień jeszcze raz - tak przynajmniej trzy próby jeśli nic nie wychodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 88 gości