Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 17, 2011 23:42 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kochani nie wiem czy mam rację, ale proponuję zmienić banerek i pokazać zdjęcia cudne bez tych ran. Nie piszę tego bez powodu. Zabraliśmy kiedyś Szantke obecnego Czorcika :twisted: ze schroniska w Radomiu. Praktycznie nikt jej nie chciał ( było drobne zainteresowanie ) z tego co usłyszałam fotki z ranami ( Czorcikowi pies obgryzł łapkę i ogonek ) ponoć odrażały. Mnie nie ale ..... Bursztynek jest cudny, bardzo chciałabym, żeby miał dom. Będę szukać

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pt lis 18, 2011 8:29 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Eliza co do banerka masz rację, przecież rany się już bardzo zagoiły. Mało ludzi wzięłoby kota z takimi ranami jakie miał - ale w takim stanie jak jest teraz myślę że już tak. Wg mnie w ogłoszeniach powinny być zawsze aktualne fotki, żeby ew, domek wiedział jaki jest stan plecków - no i oczywiście fotki słodkiego pysia - czyli takie jakie są. Ogłoszenia są super. Tylko domku brak :(
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt lis 18, 2011 9:11 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Fotki do ogłoszeń dziewczyny przysłały uaktualnione i ta mała ranka, która pozostała do wygojenia nie wygląda szczególnie strasznie. Reszta zdjęć, jak kocio wyglądał po znalezieniu, jest w wątku i na stronie "Kotkowo", tak aby potencjalne domki mogły zobaczyć z czym musiała się zmierzyć jego tymczasowa opiekunka i co przeżył ten maluch, bo oparzenia były bardzo rozległe. Możena odczekać trochę i ponowić ogłoszenia, choć lepiej by było, gdyby "najdomek" znalazł się szybko.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lis 18, 2011 21:34 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

rowniez mysle ze aktualne zdjecia beda lepsze... nie kazdy moze zniesc taki widok... a przez to i Bursztynek moze odpasc w przedbiegach... no i kwestia duzej odpowiedzialnosci za kotka, mysle ze ludzie boją się ze nie poradzą sobie. Nowsze zdjątka będą na korzyść dla Bursztynka... a przy takiej ilosci ogłoszen nie ma siły by nie znalazł się ktoś kto sie w nim zakocha bez pamieci... Na to liczę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie lis 20, 2011 21:35 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

I ja sądzę, że warto zmienić zdjęcia. Sama wiem od osób, które przygarniają zwierzęta, że zbyt drastyczne zdjęcia powodują, ze nie chcą nawet oglądać. Strach, współczucie.. Jeśli obecne świadczą o tym jak wspaniale teraz jest z kotkiem to takie będą chyba najlepsze..

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Pon lis 21, 2011 12:05 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

iwoniad pisze:I ja sądzę, że warto zmienić zdjęcia. Sama wiem od osób, które przygarniają zwierzęta, że zbyt drastyczne zdjęcia powodują, ze nie chcą nawet oglądać. Strach, współczucie.. Jeśli obecne świadczą o tym jak wspaniale teraz jest z kotkiem to takie będą chyba najlepsze..

zgadzam sie w stu procentach :ok:

ninakiler

Post » Pon lis 21, 2011 12:21 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Zdjęcia zamieszczone w ogłoszeniach były aktualne. Zostały umieszczone w takiej kolejności, aby zdjęcie przedstawiające aktualny stan plecków Bursztynka było na końcu. Nie jest ono drastyczne, gdyż pozostała tam skóra do wygojenia jest efektem pielęgnacji przez DT i to zdjęcie jako takie służy do porównania, z jakim ogromnym postępem w gojeniu się rany mamy do czynienia. Natomiast zdjęcie, zrobione Bursztynkowi po znalezieniu go można zobaczyć na tym wątku i na stronie "Kotkowa", gdzie dziewczyny opisały jego całą historię.

issey32

Post » Pon lis 21, 2011 12:29 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

issey32 pisze:Zdjęcia zamieszczone w ogłoszeniach były aktualne. Zostały umieszczone w takiej kolejności, aby zdjęcie przedstawiające aktualny stan plecków Bursztynka było na końcu. Nie jest ono drastyczne, gdyż pozostała tam skóra do wygojenia jest efektem pielęgnacji przez DT i to zdjęcie jako takie służy do porównania, z jakim ogromnym postępem w gojeniu się rany mamy do czynienia. Natomiast zdjęcie, zrobione Bursztynkowi po znalezieniu go można zobaczyć na tym wątku i na stronie "Kotkowa", gdzie dziewczyny opisały jego całą historię.

No to nie rozumiem dlaczego nie ma chetnych... :cry: w koncu to taki sliczny kot...dziwi mnie ze nikt nie odpowiada :oops:

ninakiler

Post » Pon lis 21, 2011 12:38 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Trochę telefonów było. Ale nie z Białegostoku.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pon lis 21, 2011 12:44 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

1969ak pisze:Trochę telefonów było. Ale nie z Białegostoku.

Czy Bursztynek musi być w Białymstoku?Jak tak będzie się czekać to może nie znaleźć domu.
Widocznie ludzie z tego miasta go nie chcą.Ile ma w tej łazience koczować?To nie zagranica inne miasto.Zależy też w sumie jak daleko te domki są.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lis 21, 2011 12:56 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

P. Bożenka chciałaby aby został w Białymstoku. Chciałaby mieć nowy dom "na oku".
Telefony dzwoniły naprawdę z różnych miejsc - z Gdańska, W-wy, Rzeszowa. Wiem, że do P. Bożenki dzwoniono np. z Koszalina, Irya proponowała dom w Kielcach.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pon lis 21, 2011 13:12 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Dziewczyny, a może spróbować przekonać p. Bożenkę do zmiany zdania? Przecież kontakt można utrzymywać nie tylko osobiście. Wiem, że p. Bożenka włożyła wiele pracy i wysiłku, aby postawć Bursztynka na nogi i chciałaby mieć na niego "oko", ale jak długo może go jeszcze tymczasować? Kocio potrzebuje domku, gdzie będzie miał Dużego dla siebie.

issey32

Post » Pon lis 21, 2011 15:02 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Chodziło o zmianę zdjęć w banerku, nie w ogłoszeniach.
Też uważam że nie ma co czekać na Białystok.
Skoro jednak telefony są to myślę że warto sprawdzić te domki poza Białymstokiem.
Biedna kocina sie męczy a mógłby już mieć przestrzeń i spokój.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pon lis 21, 2011 18:44 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Zgadzam sie z tym, zeby poszukac domku poza Bialystokiem, poniewaz ile ta biedna kocina moze jeszcze czekac? Najwazniejsze by ludzie obdarzyli go miloscia, niewazne skad beda (byle nie z zagranicy - bo to juz bylaby przesada)
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 20:36 przez LaRosaNegra87, łącznie edytowano 1 raz

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Pon lis 21, 2011 20:32 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Macie rację. Porozmawiam z p. Bożenką. Prawie dziś mi się udało, byłam akurat w lecznicy tuż koło niej zapłacić rek za "serwisowanie" kumpli Bursztynka - koksika i nówki która okupuję łazienkę. Do p. Bożenki jakoś nie dotarłam, ale spróbuję pogadać :)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

[poprzednia][następna]