Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szejbal pisze:A propo weterynarzy, polecam ciekawy artykuł ->> http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1518220,1,weterynarze-jedni-lecza-drudzy-kalecza.read
Szejbal pisze:Sekcja dopiero we wtorek (16.08.), bo dzisiaj nie zdąży sie rozmrozić, a w poniedziałek wolne![]()
Natomiast tak jak wszyscy się spodziewaliśmy - żadnej wścieklizny nie stwierdzono i jak to kierownik dodatkowo powiedział: "No myszki nie padły, więc wścieklizny nie miał...". Pomijając biedne wykorzystywane do tych celów myszki![]()
![]()
, to stwierdziłam, że nawet cienia wątpliwośći nie było z naszej strony, że to wścieklizna może być, bo to bzdura była
![]()
Echhhhhh...
novacianka pisze:Szejbal pisze:Sekcja dopiero we wtorek (16.08.), bo dzisiaj nie zdąży sie rozmrozić, a w poniedziałek wolne![]()
Natomiast tak jak wszyscy się spodziewaliśmy - żadnej wścieklizny nie stwierdzono i jak to kierownik dodatkowo powiedział: "No myszki nie padły, więc wścieklizny nie miał...". Pomijając biedne wykorzystywane do tych celów myszki![]()
![]()
, to stwierdziłam, że nawet cienia wątpliwośći nie było z naszej strony, że to wścieklizna może być, bo to bzdura była
![]()
Echhhhhh...
uwaga, będę bluzgać.
pierdolone w oczodoły konowały, debile i nieuki. to się nadaje do zgłoszenia do krajówki celem zwolnienia miejsc pracy tym bardziej ogarniętym i myślącym.
novacianka pisze:
do kurwy nędzy, ja jestem dopiero na studiach i wiem takie rzeczy! oni są ileś lat po studiach, mają ileś lat praktyki, a na dodatek pracują w powiecie, czyli sprawują nadzór nad wszystkimi lekarzami z tego terenu!!!
edit: literówka
(...) test immunofluorescencji wyszedł ujemnie (...)
pixie65 pisze:(...) test immunofluorescencji wyszedł ujemnie (...)
jasdor pisze:Od wczoraj znów przerabiamy chorego kota. Włos sie jeży a bezsilność zwala z nóg. Guziczek, teraz Pipi, to tylko małe ogniwa w tym łańcuszku
Szejbal pisze:pixie65 pisze:(...) test immunofluorescencji wyszedł ujemnie (...)
Pixie65 - o TEGO Guziczka chodzi, bo zgłupiałam?Bo gdyby miał ten test immunofluoresdcencji, to jakim cudem??? Bo wtedy by nie było konieczności tych 30 dni czekania. Nic już nie rozumiem albo mam omamy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaraz zgłupieję
EDIT: Bo jeśli o TEGO, to od kogo to PW?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 349 gości