@Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 12:04 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Sorry, że na FB wszystko pokręcone, już skasowałam posta wrzuconego przez Klaudię :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon paź 15, 2012 15:39 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Martyna, ale Mazur nie ma domu, czemu go nie przeniosłaś do albumu adopcyjniaków?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon paź 15, 2012 15:51 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Głównie dlatego, że pracuję. I że i tak go nie ma na tablicy, najlepiej zaś wrzucić go jeszcze raz, jak się ustali co i jak.

Szalony Kot

Post » Wto paź 16, 2012 8:43 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Dziewczyny, nie ma problemu. To w dużej mierze moja wina, bo zwlekałam z tymi zdjęciami licząc na fachową pomoc i lepsze zdjęcia, bo umówmy się te, które ja zrobiłam (mimo, że Mazurek jest ślicznym kotem) w porównaniu ze zdjęciami prof traci... padł mi komp, korzystam z takiego "mikro" MSi, nie mam nawet na nim Photoshopa.

Mazurek (chodzi o mazurka świątecznego, to by miot słodyczy - Mazurek, Marcepan, Milka, Makowiec [*] i chyba Marcello (?) [*].

Marcepana adoptowałam, Mazurek wciąż szuka swojego domu :)
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Nie lis 04, 2012 9:24 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Co z Wami? Jak teraz wygląda Sourisek - jaki już jest duży, ile waży? Jak się czujecie?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 17, 2012 8:45 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Szalony Kot pisze:I ja też podpytuję - o Souriska i Zuzę.
Bo wiem, że Mazurek pojechał do domu :ok:

hej,
Zuzą bardzo dużo się interesuje, teraz przed świętami wysyp i przyznam, że jest to bardzo ciekawe doświadczenie poznawczo. Do tej pory tylko o tym słyszałam, ale teraz doświadczam tzw. gorączki przedświątecznych (bip) - no bo trudno "bip" zastąpić jednym słowem.
W kategorii pytania do przyszłego właściciela zdecydowanie wygrywa pytanie o poprzednie zwierzę - "a co się stało z Pani poprzednim kotem?" i tu zonk (im więcej chętnych z tym większym wytrzeszczem oczu ja zostaję). Zuza do tej pory wygrywa w kategorii przyciągania zmanierowanych "przyszłych właścicielek kota rasowego". W zasadzie codziennie odpowiadam na maile w jej sprawie, ale nawet ich nie konsultuje z Fundacją, dopiero jak jest poważny kandydat. Jeden był taki i czekam na info zwrotne ;)
Souris aka Julien (z francuska :mrgreen: ), ma fetysz bosych stóp i czeka na wycięcie jajek :twisted:

Mazurek rzeczywiście w nowym domku. Miał chłopak mnóstwo szczęścia i zasłużył na taki domek, bo jest wyjątkowy. Czekam na zdjęcia do galerii "w nowym domku" :) Może i u mnie tymczasom się zdarza zasiedzieć, ale jak się pojawia ten właściwy domek to nie mam już żadnych wątpliwości ani żalu po rozstaniu. Cieszę się, że będzie miał równie dobrze jak u mnie :) ma mądry i bardzo dbający domek. Dziękuję!
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pon gru 17, 2012 12:18 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Fajnie, że wszystko dobrze :ok: Zuza miała wznowione ogłoszenia i stąd ten wysyp zainteresowania - oby chociaż jeden sensowny domek się trafił :ok:

A Sourisa już można by pokazać światu :mrgreen:

I coś Ci tam jeszcze z tych tymczasów zostało czy to już wszystko? :>

Szalony Kot

Post » Wto gru 18, 2012 7:34 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Mam jeszcze trzy, które są po-rezerwowane - czekają np na montaż siatki po świętach. Dam im czas na dopełnienie fundacyjnych wymogów, jeśli się coś zmieni to będę je ogłaszać.

Souriska czeka kastracja niebawem 8) będę miała zagwostkę ze stworzeniem jego ogłoszenia. Czasem by chciało napisać po prostu "wykarmiłam, ale wychować mi się nie udało" :mrgreen:
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Wto gru 18, 2012 9:34 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Zawsze bardzo mi się podobał każdy Twój post! :1luvu:
Trochę zniknęłam bo szukamy Yoko - tej zaginionej suczki dorci44 z mojego podpisu. Zaniedbuję nawet nasz prywatny wątek bo jestem głównie tam i na konkursach :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 18, 2012 10:03 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

kussad pisze:Zawsze bardzo mi się podobał każdy Twój post! :1luvu:
Trochę zniknęłam bo szukamy Yoko - tej zaginionej suczki dorci44 z mojego podpisu. Zaniedbuję nawet nasz prywatny wątek bo jestem głównie tam i na konkursach :oops:

trzymam za nią kciuki cały czas :!:

U mnie ciężki czas minął, też mnie chwilę nie było. Bardziej śledziłam niż pisałam. Dobrze, że Jesteś :ok:
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Czw sty 31, 2013 11:22 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Stan na dziś - Mazurek i Puchata Zuza w nowych domkach :) Przełom roku 2012/2013 okazał się dla dla nich szczęśliwy.

Dodam, że były to zasiedziane tymczasy, daje to więc nadzieję na to, że każdy kot ma swój domek, tylko niektóre domki mają dłuższą drogę do porozrzucanych po naszych domach kocich serduszek :)

Oby ten rok był szczęśliwy właśnie dla tych czekających najdłużej :ok:
ObrazekObrazek

@Freak

[poprzednia][następna]