Gratulacje dla młodej mamy.
kiedy pępkowe?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:W nocy OKI złapała 4-tego gnojka![]()
salvadoredali67 pisze:Witaj ciotka.
a swoja droga to nasza wątkowa Florence Nightingale by zaaplikowała coś biednej OKI na wzmocnienie. bo ciotecka dzisiaj to Wrak człowieka, poraniona, podrapana, zakrwawiona, wzrok dziki, mętny, pełna maligna . a fszystko to bo kocha kotecki i na nie to poluje ciemnymi nockami. za co cioteczce OKI dozgonny szacun i miejsce na pomniku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salvadoredali67 pisze:Witaj ciotka.
a swoja droga to nasza wątkowa Florence Nightingale by zaaplikowała coś biednej OKI na wzmocnienie. bo ciotecka dzisiaj to Wrak człowieka, poraniona, podrapana, zakrwawiona, wzrok dziki, mętny, pełna maligna . a fszystko to bo kocha kotecki i na nie to poluje ciemnymi nockami. za co cioteczce OKI dozgonny szacun i miejsce na pomniku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:salvadoredali67 pisze:Witaj ciotka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proszę tylko nie Florencja.Ty wiesz jaka ona paskudna była?Ale owszem szykuję dla Oki mieszankę wzmacniającą na dziś wieczór.
kalair pisze:Full to calkniem ok!No, to wreszcie ekstremalna nocka zakonczona sukcesem!
Czekamy na foto malego, wscieklego!
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:salvadoredali67 pisze:Witaj ciotka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proszę tylko nie Florencja.Ty wiesz jaka ona paskudna była?Ale owszem szykuję dla Oki mieszankę wzmacniającą na dziś wieczór.
Ja nie wiem, co ja bym bez Ciotki zrobiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 72 gości