Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 24, 2011 10:40 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

znowu szukała ogórkuf? kiedy ja widziałem była już najedzona.

Gratulacje dla młodej mamy.

kiedy pępkowe?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto maja 24, 2011 10:48 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Obrazek
Super, ze sie udalo! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 24, 2011 11:06 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

alix76 pisze:W nocy OKI złapała 4-tego gnojka :lol: :1luvu:

O to cudnie :piwa: wiesz w jakim jest stanie? :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 24, 2011 11:20 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

To witamy szaloną czternastkę.Trzynastka jest wszak pechowa. :mrgreen: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 24, 2011 11:58 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Witaj ciotka.

a swoja droga to nasza wątkowa Florence Nightingale by zaaplikowała coś biednej OKI na wzmocnienie. bo ciotecka dzisiaj to Wrak człowieka, poraniona, podrapana, zakrwawiona, wzrok dziki, mętny, pełna maligna . a fszystko to bo kocha kotecki i na nie to poluje ciemnymi nockami. za co cioteczce OKI dozgonny szacun i miejsce na pomniku.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

salvadoredali67

Post » Wto maja 24, 2011 12:15 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Biedna OKI, dobrze, ze sie udalo. Tak, dla niej wielki szacun! :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 24, 2011 12:18 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

salvadoredali67 pisze:Witaj ciotka.

a swoja droga to nasza wątkowa Florence Nightingale by zaaplikowała coś biednej OKI na wzmocnienie. bo ciotecka dzisiaj to Wrak człowieka, poraniona, podrapana, zakrwawiona, wzrok dziki, mętny, pełna maligna . a fszystko to bo kocha kotecki i na nie to poluje ciemnymi nockami. za co cioteczce OKI dozgonny szacun i miejsce na pomniku.

Proszę tylko nie Florencja.Ty wiesz jaka ona paskudna była? :ryk: Ale owszem szykuję dla Oki mieszankę wzmacniającą na dziś wieczór.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 24, 2011 12:19 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

No tak :D
Złapałam :)
Tak naprawdę to rano - tak mi wyszło, po analizie sytuacji :lol:
Po wczorajszych ekscesach ze Shrekuniem to ja dziś zaspałam aż wstyd. Obudziłam się przed 9 ;)
W nocy jeszcze buszowałyśmy z Szalonym po piwnicy i głucha cisza. Zostawiłam jedną klatkę nastawioną w swojej piwnicy, a drugą pod piwnicą, do której chyba wlazł mały. Jak się rano obudziłam, walnęłam 2 łyki kawy, zadzwoniłam do prezesuara, że się spóźnię i podyrdałam do piwnicy, żeby schować tę drugą klatkę do swojej piwnicy. Włażę do swojej, a tam siedzi czorny zezowaty chybakocurśmierdziel :twisted: On się ze mnie cały weekend śmiał i chodził za mną i za klatką :evil: No to nastawiłam i tę drugą klatkę, co mi szkodzi ;)
Jak już ogarnęłam siebie i towarzystwo tudzież dopiłam kawkę, wychodząc do pracy postanowiłam jeszcze rzucić okiem, czy chybakocurśmierdziel przypadkiem nie wlazł. Włażę do piwnicy i słyszę, że coś się telepie :twisted: Wchodzę do swojej, a tam się telepie małe czarne wnerwione na maksa :ryk:
Poleciałam po kontener i zamiast do pracy, to do lecznicy :lol: :roll: Wylecę z roboty, jak nic :roll:
Małe czarne wnerwione na maksa okazało się być całkiem żywotne (jak klatki nie były zastawione, to zostawiałam jakieś żarełko na wszelki). Zakatarzone i załzawione, ale największe i najbardziej wściekłe. Czarne, dymne, jak Faxik, tylko ma mniej białego - bez slipek, tylko parę białych włosków ma i też pojedyncze włoski w uszach. Dostał odrobaczacz i jak reszta - antybiotyk i kropelki :wink: Zaraz zgram zdjęcia złośliwca.
Aha, chłopak jednak :ryk:

Na razie się nie mogę zdecydować... Falcon (szybki jest skurczybyk ;) ), Faustus (dziaboły już są wprawdzie, ale charakterek ma), albo Full :twisted:
Chyba jednak Full :twisted:

Zapomniałeś dodać, że też prawie olana :x

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 24, 2011 12:25 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Full to calkniem ok! :D No, to wreszcie ekstremalna nocka zakonczona sukcesem! :ok: Czekamy na foto malego, wscieklego!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 24, 2011 12:26 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

kocurzyca41 pisze:

Proszę tylko nie Florencja.Ty wiesz jaka ona paskudna była? :ryk: Ale owszem szykuję dla Oki mieszankę wzmacniającą na dziś wieczór.

Ja nie wiem, co ja bym bez Ciotki zrobiła :1luvu:

OKI

Post » Wto maja 24, 2011 12:27 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

kalair pisze:Full to calkniem ok! :D No, to wreszcie ekstremalna nocka zakonczona sukcesem! :ok: Czekamy na foto malego, wscieklego!

Do niego to wszystkie trzy pasują. I wszystkie mi się podobają :roll: Na szczęście więcej kociaków nie ma i muszę się na jedno zdecydować :lol:

OKI

Post » Wto maja 24, 2011 12:33 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Oranyjulek, to coś Ty w nocy robiła :strach: - ale pracuj na razie na kocie chrupki :lol: . A Full siedzi z Tobą?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto maja 24, 2011 12:34 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Wiesz, jak ktoś ma nogi długie jak brzozy smoleńskie (a długie aż do samej ziemi są) to się nie dziw ,że Shrekusiowi sie spodobały. i nie tylko. i trochę mu się pomyliły... Poza tym Szalona wykonała ze Shrekusiem bieg i taniec wściekłej indianki i piesiunio był z lekka zamroczony.

Przepraszam za Shrekusia .

nie jestem świnia i nie bedę pisał co piesunio chciał zrobić z Twoja nogą....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

i jescze raz sorrryyyyy...

salvadoredali67

Post » Wto maja 24, 2011 12:36 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:

Ja nie wiem, co ja bym bez Ciotki zrobiła :1luvu:

pewnie sama byś na smutasa w towarzystwie koteckuf pifko piła...

salvadoredali67

Post » Wto maja 24, 2011 12:38 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 3 kociąt 6-8 tyg+kk! s. 21

Obrazek
Grrrr :twisted:
Obrazek Obrazek
Obrazek

OKI

[poprzednia][następna]