Zabieram Kasię do siebie,jest bardzo podobna do Chmurki i będzie Chmureczką numer dwa

Cypisek obiecała,że mi ją przywiezie do Warszawy.Już sie nie mogę doczekać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Juliśka pisze:Cześć Dziewczyny!
Zabieram Kasię do siebie,jest bardzo podobna do Chmurki i będzie Chmureczką numer dwa![]()
monika74 pisze:Cudak1 pisze:Kasia ma nacięte uszko? Jest po sterylce?
prawdopodonie....
Cudak1 pisze:monika74 pisze:Cudak1 pisze:Kasia ma nacięte uszko? Jest po sterylce?
prawdopodonie....
Macie jakieś podejrzenia, skąd się tam wzięła? Dziwne to.
Zabieram Kasię do siebie,jest bardzo podobna do Chmurki i będzie Chmureczką numer dwa![]()
Alienor pisze:Panda aka Mei Li dotarła cała i zdrowa do mnie. Podobno wszyscy się nią zachwycali przez całą drogęa teraz moje młode tymczasy - Koibito i Julinka usiłują się z nią zaprzyjaźnić. Kicia jest w klatce na wszelki wypadek, by mogła się powoli oswoić z domem i kotami. Jest słodka, śliczna i tak grzeczna jak żadne z moich kotów.
monika74 pisze:Ale co jest dziwne? Jest wiele opcji może kotka dołączyła do stada jako już wysterylizowana może była właścicielka zanim alkoholizm ją pochłonął wysterylizowała kotkę może zrobili to jacyś sąsiedzi
monika74 pisze:Dla mie to nie istotne wazne jest że koteczka nie wróci juz na meline tylko pojedzie do cudownego domku
Cudak1 pisze:monika74 pisze:Ale co jest dziwne? Jest wiele opcji może kotka dołączyła do stada jako już wysterylizowana może była właścicielka zanim alkoholizm ją pochłonął wysterylizowała kotkę może zrobili to jacyś sąsiedzi
Dziwne, że ktoś zamknął na tym stryszku piękną, wysterylizowaną, zadbaną (jak widać na zdjęciach) kotkę...
monika74 pisze:Dla mie to nie istotne wazne jest że koteczka nie wróci juz na meline tylko pojedzie do cudownego domku
...oby tylko na jej miejsce nie "przyszedł" następny kot.
Alienor pisze:Panda aka Mei Li dotarła cała i zdrowa do mnie. Podobno wszyscy się nią zachwycali przez całą drogęa teraz moje młode tymczasy - Koibito i Julinka usiłują się z nią zaprzyjaźnić. Kicia jest w klatce na wszelki wypadek, by mogła się powoli oswoić z domem i kotami. Jest słodka, śliczna i tak grzeczna jak żadne z moich kotów.
monika74 pisze:Jesli odwodnionego kota z którego sierć wychodzi graściami można nazwać zadbanym to.....
monika74 pisze:jak chcesz to zapraszam do Ś-cia zaprowadze Cie na meline to będziesz mogła przeprowadzić żetelne śledztwo
Gibutkowa pisze:Cudaku nie przyjdzie. Niedługo melina zostanie wyburzona. Tam są jeszcze "dziczki" ale wiadomo jak to jest czasem "dziczki" okazują się tylko li strachulcami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości