TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 23:06 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

*anika* pisze:ogłoszenie:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z286452514
dzwonił ktoś do nich? ;)

przypominam, że jest cały wątek poświęcony chętnym na koty, do którego nieustająco zapraszam:

viewtopic.php?f=8&t=68025&start=735

a ludzi zaprosiłam ogólnie na forum - myślę, że bardziej konkretne propozycje nie zaszkodzą :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 06, 2011 7:15 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

jopop pisze:Dałam kotom jeść. Dosłownie po minucie zajrzałam ponownie do salonu... i na dobrą chwilę mnie zatkało... potem mnie odetkało i poleciałam po aparat.

ktoś chciałby coś skomentować? :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czy to są małe debilątka ?:mrgreen: Cuuuudne :ok: :ok:

Ateiści rosną,pasą się i w ogóle są kochane :1luvu:
Mała Miećka,nareszcie ma towarzystwo w stosownym wieku.
Starszyzna,rezydenci i tymczasy,pogodziły się już z tym,że jakieś pędraki pałętają się im po mieszkaniu :roll:
Wczoraj mieliśmy pierwszy suchy dzień,bo Franio trochę wyluzował i przestał lać w pościel :evil:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon cze 06, 2011 9:12 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Biedna Mamuśka, co ja Ci zrobiłam?! :crying:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon cze 06, 2011 22:49 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Dziś był dość męczący koci dzień.

Najważniejsze - kotka-szkielet ma straszne leukocyty i jest kiepska. Tym bardziej ucieszyło mnie, że ładnie je puszki - ale tylko te z rybą. Czuję, że jutro zrobię porządek w zapasach, by odnaleźć ryby ;)

Reszta - bez emocji.

Poza tym, że zabiję Celnika (to ten czarny?), za miauczenie.

No i poza drobnym faktem, że COŚ sobie zrobiłam w stopę. Do etapu, w którym nie mogę stanąć inaczej niż na pięcie. I boli też jak jest luźna... zobaczymy co będzie rano... BOLI mnie ta ŁAPKA, boli...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto cze 07, 2011 1:04 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Łapka boli na tyle, że chyba się na ostry wybiorę...
Obrazek

jopop

Post » Wto cze 07, 2011 7:29 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

jopop pisze:Poza tym, że zabiję Celnika (to ten czarny?), za miauczenie.

Tak, czarny to Celnik.
Wczoraj mi właśnie coś nie pasowało, jak powiedziałaś, że wyje Cłownik.
Biedny kotek, na rączki chce... ;)

Kciuki za łapkę :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto cze 07, 2011 9:27 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

jopop pisze:Dałam kotom jeść. Dosłownie po minucie zajrzałam ponownie do salonu... i na dobrą chwilę mnie zatkało... potem mnie odetkało i poleciałam po aparat.

ktoś chciałby coś skomentować? :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

U Geralda Durrella był taki opis karmienia pancerników :mrgreen: Tu mamy coś ala w podobie :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto cze 07, 2011 9:57 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Też potrzymam za łapkę :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Wto cze 07, 2011 10:13 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

I jak ŁAPKA, BOLI :wink: ?
Oby już nie :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto cze 07, 2011 10:51 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Boli łapka.

Byłam w nocy na ostrym, w Bielańskim. Po 3 godzinach dowiedziałam się, że skoro nie jestem w stanie przypomnieć sobie momentu urazu to to nie jest uraz i w takim razie lekarz mnie nawet nie obejrzy.

Teraz byłam u kontakta, przynajmniej spojrzał ;) zrobiłam rtg, jutro jakieś badania krwi. zobaczymy.

Koty chyba lepiej niż ja. Obecnie najbardziej niepokojące są Czeremszaki, zwłaszcza Czeremcha. Pięknie jedzą, ale się też mocno posrały.

Idę do wyrka, muszę trochę się zdrzemnąć po tych wyprawach na jednej nodze.
Obrazek

jopop

Post » Wto cze 07, 2011 11:06 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Oooo, latka lecą, a w Bielańskim ciągle te same numery :twisted:
Dalej kciukasy za łapkę :ok: :ok: :ok:
I za posrajdańce i popaprańce wszystkie tez :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Wto cze 07, 2011 17:21 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Asiu to dla Ciebie,balsam na bolącą łapkę.

Obrazek

Uploaded with [URObrazek

Uploaded with ImageShack.usL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto cze 07, 2011 17:32 Re: TYMCZASY U JOPOP V-nie zaglądaj na str.26 mając coś w ustach

Jakie cudne maleńtasy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

[poprzednia][następna]