Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 13:23 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Wg medycyny chińskiej za depresujne stany i nastroje są odpowiedzialne płuca - a płuca baaardzo nie lubią wiatru. Czyli inaczej: osoby skłonne do depresji będą lubiły kolor niebieski/granat we wszelkich odcieniach i będą miały spadki nastroju w taką pogodę jak dziś, czyli wietrzną. Mogą mieć też problemy z oddychaniem, płucami, astmą itp.

Ja też mam stres i doła - moja Notka może mieć chore serce.... W sobotę na cito wet. Proszę o kciuki i wszelkie wsparcie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 17, 2011 13:33 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Też mi tak jakoś niewesoło :cry: ...i lubię kolor niebieski i wieje i pada :twisted: :!: :?: gdzie ta wiosna :?:
Marzeniu :ok: za kicia :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Czw mar 17, 2011 13:44 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Dzieki Farcia.. może to nic, a może to coś... ona się bardzo szybk męczy i dyszy... ale z tego co czytałam koty z chorym sercem są ospałe i nie mają chęci do zabawy, a Notka wręcz przeciwnie - koty jej nie lubią, bo ona nie pozwala nikomu innemu się bawić piórkami na patyku bądź rzemykami.... Uwielbia ganiać i polować i piorka mimo wszystko, nawet kosztem skoczenia na łepek innej kocicy..

I nieśmiało się przypomnę z bazarkami.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw mar 17, 2011 15:02 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Jestem, jestem - ale już wiosny nie mogę się doczekać i też mam doła :(
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw mar 17, 2011 16:31 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

jak ona tak gania to może od tego ma zadyszkę :roll:

a dół nie przechodzi i wcale nie wiem czy to pocieszające że jest nas z tym dołem tak dużo :roll:
normalnie zwlec się nawet do weta nie mogę,najchętniej bym się zagrzebała gdzieś pod podłogę..
a na deprim już za póżno bo zadziała za 2 tyg :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 17, 2011 16:35 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Marzenia11 pisze:Dzieki Farcia.. może to nic, a może to coś... ona się bardzo szybk męczy i dyszy... ale z tego co czytałam koty z chorym sercem są ospałe i nie mają chęci do zabawy, a Notka wręcz przeciwnie - koty jej nie lubią, bo ona nie pozwala nikomu innemu się bawić piórkami na patyku bądź rzemykami.... Uwielbia ganiać i polować i piorka mimo wszystko, nawet kosztem skoczenia na łepek innej kocicy..

I nieśmiało się przypomnę z bazarkami.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzeniu,

mój też dyszy.. przebiegnie 3 razy i dyszy... Byłam z tym u lekarza, osłuchał, pomacał i stwierdził, że co najwyżej to może być kocia astma... Należy kota obserwować! Póki co jeszcze aż tak się nie niepokoję ale vet ostrzegł, że jakby się nasilało to biegiem do lekarza... Więc to tylko Twój strach! A strach wielkie oczy ma więc na pewno wszystko jest ok :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw mar 17, 2011 16:50 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

smarti pisze:jak ona tak gania to może od tego ma zadyszkę :roll:

a dół nie przechodzi i wcale nie wiem czy to pocieszające że jest nas z tym dołem tak dużo :roll:
normalnie zwlec się nawet do weta nie mogę,najchętniej bym się zagrzebała gdzieś pod podłogę..
a na deprim już za póżno bo zadziała za 2 tyg :oops:

Grzaniec Galicyjski ma działanie natychmiastowe :piwa: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw mar 17, 2011 18:17 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

co racja to racja z tym grzańcem :piwa:

a pani od Melci wczoraj znalazła strasznie biedną znajdę więc Melcia znowu szuka..

tym samym dziękuję za wizytę Mruśkowo i Marzeni :1luvu: :1luvu:

nie wiem czemu ale się nie zmartwiłam a raczej ucieszyłam że kocia znajda ma domek :D :piwa: chyba nie za mądra jestem.. :roll: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 17, 2011 18:43 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Ja też melduję się, że żyję i tylko czytam Was po cichu, bo juz mam obrzydzenie do komputera (robota-to-głupota :wink: )
I tak musze sie wybrać do Ciebie smarti w związku własnie z tymi milionami, jak tylko przygotuję stosowne papiery.

Głaszczę więc wirtualnie Twoje footra z nadzieją, że wreszcie uda mi się je wygłaskać osobiście.

Caluski :D
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw mar 17, 2011 19:33 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Grzaniec jest super, tyko boję się, że w alkoholizm popadnę :mrgreen: Przydałaby mi się raczej zmiana pracy, na taką która dawałaby mi satysfakcję.
Chatte, daj znać jak będziesz się wybierać do Smartków. Może też uda mi się podjechać.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw mar 17, 2011 19:36 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Tia, żeby wrócic do domu zamiast po dwóch to po osmiu godzinach? I to nad ranem? :ryk:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw mar 17, 2011 20:06 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Nie, no właśnie mam nadzieję na przyzwoity powrót :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw mar 17, 2011 21:28 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

smarti pisze:co racja to racja z tym grzańcem :piwa:

a pani od Melci wczoraj znalazła strasznie biedną znajdę więc Melcia znowu szuka..

tym samym dziękuję za wizytę Mruśkowo i Marzeni :1luvu: :1luvu:

nie wiem czemu ale się nie zmartwiłam a raczej ucieszyłam że kocia znajda ma domek :D :piwa: chyba nie za mądra jestem.. :roll: :mrgreen:

Smarti, może miałaś przeczucie. Jesteś mądra :piwa: . Jakby co mogę pośmigać w okolicach na PA :D Ja na chandrę mam lody czekoladowe Grycana. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw mar 17, 2011 23:07 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Smarti wrzuciłam Tobie mail od p. Michała. Wszystko gra, dzieciaki się zaprzyjaźniły, tylko Żabik z tego wszystkiego grubo się rozchorował :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt mar 18, 2011 0:04 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

smarti pisze:co racja to racja z tym grzańcem :piwa:

Kolejny raz, gdy Melcia ma domek i on się wycofuje... bo znalazł innego kota... zastanawia mnie to.. ale przypuszczeń żadnych nie mam, ot taka sobie obserwacjo-refleksja..

Marzenia11

[poprzednia][następna]