spóźnione ale trzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Pożyteczny wynalazek![]()
A u Gabuni nie ma przerzutów, uffff.
Zoperujemy listwę i będzie git. MUSI!
Wiem, że bredzę ciut, ale uchodzi ze mnie zdenerwowanie i muszę się powyżalać...
myrzapl pisze:Melduję, że dzięki hojności Dziewczyn uzbierało się z kartek już 110 zł, które dziś puściłam do Izy.![]()
Wielkie dzięki dla wszystkich kochanych Kartkowiczek!![]()
![]()
A bazarek "Słoneczna kartka z Dubaju / Abu Dhabi" trwa oczywiście dalej!
ankakot pisze:TŻ= towarzysz życia ,ładnie brzmi ....muszę chyba napisać wytłumaczenie dla Izy ....zawsze o swoim mężu piszesz MAZ,przeważnie bez kropki i ogonka więc ja sobie to wziełam za skrót od nazwiska:)a że nazwisko mojego brzmi jak Twojego to sobie to wziełam jako MAZ:)..teraz się połapałam .
Trzymam kciuki za koteczki mam nadzieję ze już dochodzą do siebie po zabiegu .na Dzień Kobiet:)
serum pisze:taaaa najważniejszy to przeglądwłaśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej.
2,5 miesiąca tak jeździłam ,a teraz czekam kiedy dojdzie do wydziału komunikacji ....przegląd już mam .......wszystko razem kosztowało mnie 500 zł i 10 pkt.
![]()
nic tylko usiąść i płakać nad własną głupotą.
Trzymamza dzisiejsze sterylki.
Syn ma operacje w piątek o godz. 10-tej.......a na domiar złego złapał grypę .......mam nadzieję ,że do czwartku sie wykuruje .....antybiotyku mu nie wolno brać ,bo to dyskwalifikuje go do zrobienia operacji .
iza71koty pisze:Niestety zdołowali nas wczoraj z pelletem.Hurtownia która go ,juz go nie ma i prawdopodobnie mieć nie będzie.
Szukamy gdzie indziej w zbliżonej cenie. Mąż jest na szkoleniu. Wróci, pojedzie szukać. Mamy też kocyki do odebrania w Hurtowni. Wczoraj załatwilam.
To dla nas Wielka Pomoc.
![]()
![]()
iza71koty pisze:Ewa daj mi jeszcze raz adres na pw. Wczoraj skończyłam obrazek dla Ciebie. Jeśli wyschnie to w piątek poleci.Bo jakby coś i Ci sie nie spodobał to pisz śmiało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 25 gości