K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 15:59 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:już odpisałam Pani, ale Kmin powinien iść do domu, gdzie jest już kot...
Jak Agatka jest on, próbowałyśmy sprzedać go z Dexterem, ale nie wyszło.

To może zapytaj Pani, czy nie chciałaby Tosi, bo ona znowu powinna iść do domu bez kota :roll:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon mar 07, 2011 16:06 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Pani pisała, że szuka kocurka młodego: Kminek (na nie raczej), Dyzio, Krecik i hymen, ale opowiem o Tosi.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon mar 07, 2011 16:07 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:Pani pisała, że szuka kocurka młodego: Kminek (na nie raczej), Dyzio, Krecik i hymen, ale opowiem o Tosi.

jeszcze Rumcajs i Rysik

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 07, 2011 16:10 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:Pani pisała, że szuka kocurka młodego: Kminek (na nie raczej), Dyzio, Krecik i hymen, ale opowiem o Tosi.

Tosia może robić za kocurka :wink: Ja tylko tak przypominam o Tosi, gdzie się da :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon mar 07, 2011 16:10 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Dyzio to zdeklarowany jedynak. A jaki miziu-miziu :1luvu: I na smyczy umie chodzić.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 07, 2011 16:18 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

"Szukam kotka spokojnego, który bedzie spal sobie na kanapie, od czasu do czasu przyjdzie po pieszczochy, pomruczy, będzie bardziej towarzyszem niż przytulanką.

Mieszkam z 2pok mieszkaniu z mężem, dzieci nie mamy. Oboje pracujemy do 16tej, więc wieczorami jesteśmy w domku. Napewno odpowiadałby nam raczej kocur, wykastrowany, spokojny, i koniecznie szary lub szaro-biały z takim spojrzeniem jak Kminek:-) wiek ok 1roku, starszy raczej nie..."
napisałam jaki jest Kmin i zaprosiłam Państwa na zapoznawczyny, to nie tak, że ja go nie chcę wydać. Pani jest mocno zdeterminowana... Może to ten dom...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon mar 07, 2011 17:38 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

ogłoszenia na animalii.pl do obsadzenia? Annazoo by wzięła. I allegro po Akimie

Tweety

Post » Pon mar 07, 2011 17:57 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Tweety pisze:ogłoszenia na animalii.pl do obsadzenia? Annazoo by wzięła. I allegro po Akimie

Potwierdzam :)
mój mail: pod.adasiem@gmail.pl

Które są do ogłoszeń?
te widzę aktualnie na Allegro:
Poziomka
Katia
Tosia
Tymianek
Totuś
Re Franek
Flip i Flap
Szylkretki Pianka i Paula
Agatka
Kuka
Pippi
Ryfka
Majeczka i Pchełka
Jaruś, Iruś i Pati
Tuś
Krecik

A co z:
Dyzio
Hymen
Vizir
Rumcajs i Cypisek
Rysik
Syntia
Nushka
Lenon
Netia i Tepsa
Bella
Kminek
Monetka
Dexter?

Czy pominęłam któregoś?
Których z powyższych się z rożnych względów nie ogłasza?
Może niektóre są już w DS lub...?

Przepraszam za brak orientacji, ale to moje początki :oops:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon mar 07, 2011 18:37 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Annazoo pisze:
Tweety pisze:ogłoszenia na animalii.pl do obsadzenia? Annazoo by wzięła. I allegro po Akimie

Potwierdzam :)
mój mail: pod.adasiem@gmail.pl

Które są do ogłoszeń?
Poziomka
Katia
Tosia
Tymianek

Totuś
Re Franek
Flip i Flap
Agatka

Kuka
Pippi
Ryfka
Majeczka i Pchełka

Jaruś, Iruś i Pati
Tuś
Krecik

A co z:
Dyzio
Hymen

Vizir
Rumcajs i Cypisek
Rysik
Syntia
Nushka

Lenon
Netia i Tepsa
Bella
Kminek
Monetka

Dexter?

Czy pominęłam któregoś?

te pogrubione na pewno do ogłaszania, pozostałe w domach lub wycofane na chwilę lub na stałe. Nie wiem jak koty od Toszy czy p. Heleny.

Grzebyk pilnie szuka domowego tymczasu!!!, bo na kociarni wybitnie jest mu źle i będzie to co z Madame ...

Tweety

Post » Pon mar 07, 2011 19:17 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Czy w ogłoszeniu mogę posługiwać się logo afn?
O tak:
Obrazek
:?:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon mar 07, 2011 19:35 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Tweety pisze:
Annazoo pisze:Które są do ogłoszeń?
Poziomka
Katia
Tosia
Tymianek

Totuś
Re Franek
Flip i Flap
Agatka

Kuka
Pippi
Ryfka
Majeczka i Pchełka

Jaruś, Iruś i Pati
Tuś
Krecik

A co z:
Dyzio
Hymen

Vizir
Rumcajs i Cypisek
Rysik
Syntia
Nushka

Lenon
Netia i Tepsa
Bella
Kminek
Monetka

Dexter?

Czy pominęłam któregoś?

te pogrubione na pewno do ogłaszania, pozostałe w domach lub wycofane na chwilę lub na stałe. Nie wiem jak koty od Toszy czy p. Heleny.

Dodam jeszcze Stalkę i Dudzię oraz Gipsy i Grzebyka.
Co z Zosią?

Tweety pisze:Grzebyk pilnie szuka domowego tymczasu!!!, bo na kociarni wybitnie jest mu źle i będzie to co z Madame ...

Potwierdzam: jak przyszłam, kuweta Grzebyka była puściutka, miska nieruszona :( . Kot leżał nieruchomo na posłanku, nie zainteresował się głaskaniem, ani nawet składaniem olbrzymiego drapaka od domku Bilona i Hanki. Po prostu totalna deprecha. Tuńczyka co prawda zjadł, ale potem ponownie zapadł się w sobie. W porozumieniu z Wislackim przeniosłam go do klatki nr 1, od razu się ożywił i miauczał jak zwykle.

W klatce w cat-roomie wylądowała Dudzia. Dzisiaj została odrobaczona pyrantelum (btw po co zostawiać puste opakowania po lekach? Były dwa pudełka po milbemaxie, ale ani jednej tabletki :evil: ). Ciekawa jestem, jak ona sobie poradzi.

Nowy drapak cudo, wieeeelki i wygodny.

Koty w klatkach ok, miseczki były puste, w kuwetkach normalny urobek. Tylko u dziczek brak kupki. Wszystkie dostały dzisiaj gourmeta i chętnie go jadły. Lolek bardzo nie lubi zakraplania oczu, a trzeba to robić dwa razy dziennie. Aha, trzeba też przeczyścić uszka Gipsy.

A dzisiaj w ogóle nie był mój dzień: najpierw ucapił mnie Oluś, potem Dudzia podczas podawania dopyszcznie odrobaczacza rozorała mi przedramię, wreszcie Lolek broniąc się przed kroplami do oczu dziabnął mnie w palec. Na szczęście miałam rękawiczki.
Obrazek

miszelina

Post » Pon mar 07, 2011 19:38 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

I jeszcze jedno: proszę zgłaszać się na stałe poranne dyżury!!! Od 21 marca zaczynamy. Na razie na czwartki zgłosiła się vanja.
Obrazek

miszelina

Post » Pon mar 07, 2011 19:41 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Annazoo pisze:Czy w ogłoszeniu mogę posługiwać się logo afn?
O tak:
Obrazek
:?:

jak najbardziej.

A Lolek rano da sobie zakropić oczka bez problemu :roll:
Koty wymienione przez Miszelinę nie mają jeszcze opisów a fotki ma wstawić dopiero Queen_ink

Tweety

Post » Pon mar 07, 2011 19:41 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

stałe poranne dyżury? wislacki już nie będzie porankami?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia][następna]