[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 8:23 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

O prosze, na kocim forum znalazlam mleko dla siebie! dzieki Gibutkowa! Moze to troche tansze niz sojowe?
I Leonkowi odpale, bo z krowim, to fontanna z pupy ;-)

Moha moze jakies fotki odjajczonego i czystego Maniuska?:-)

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Pt kwi 01, 2011 9:50 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

ef25 pisze:O prosze, na kocim forum znalazlam mleko dla siebie! dzieki Gibutkowa! Moze to troche tansze niz sojowe?
I Leonkowi odpale, bo z krowim, to fontanna z pupy ;-)

Moha moze jakies fotki odjajczonego i czystego Maniuska?:-)

Smacznego :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 01, 2011 16:20 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

ef25 pisze:Moha moze jakies fotki odjajczonego i czystego Maniuska?:-)

Fotki to by się znalazły, tylko czasu brak na wstawienie :( . Jutro po południu postaram się coś wrzucić.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt kwi 01, 2011 17:42 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Jakby to powiedział leniwiec Sid "Nas Maniuś nam dorassta" :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 01, 2011 17:53 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Gibutkowa pisze:Jakby to powiedział leniwiec Sid "Nas Maniuś nam dorassta" :mrgreen:

:ryk: :1luvu:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon kwi 04, 2011 19:06 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś serio zostaje ?! Hurrrra!!!! :piwa: :1luvu:
Nie mógł chłopak lepiej trafić :D
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Pon kwi 04, 2011 19:28 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

No zostaje... Taki z niego łakomy kąsek, że lista społeczna powstała dla kandydatów na domki! A tak serio: pokochałam strasznie tego starego wariata, w jego wieku i z tym parszywym wirusem ciężko będzie znaleść naprawdę dobry dom. Do tego Mańka trzeba prawie karmić, tzn nie wystarczy dać mu miski z jedzeniem, to byłoby zbyt proste! Trzeba podsunąć mu pod brodę, broń Boże nie postawić na ziemi, ja wstaję pół godziny wcześniej do pracy, żeby z nim odstawiać te kontredanse :mrgreen: Na korzyść kocura przemawia też całkowity brak agresji, przez co nie musi siedzieć "w lochu", tj łazience, tylko funcjonuje sobie normalnie w domu. Fajny gość z Mańka, niech już ma tą swoją zasłużoną emeryturę :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon kwi 04, 2011 19:34 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

:1luvu:
Czułam w kościach, że tak będzie :)
Maniusiu, wspaniale trafiłeś :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon kwi 04, 2011 19:38 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

:piwa: :piwa: :piwa:
Bardzo się cieszę i zdrówka życzę :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon kwi 04, 2011 19:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

On wiedział od początku że tak będzie. To wszystko to próba żeby się zorientować czy ten domek nadaje sie na Maniusiowe królestwo :wink: Tak,tak Maniuś wie wszystko ( patrz wieczne chorowanie żeby nie stracić klejnotów ) :)
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Pon kwi 04, 2011 20:01 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Dokładnie, a teraz jak mu obiecałam, że zostanie to nawet myć się zaczął!!! (a nienawiść do zabiegów higienicznych była jednym z argumentów za nieadopcyjnością Mańka) :twisted: Stary cwaniak z niego, ale w końcu trzeba się nieźle nakombinować, żeby przeżyć 12 lat na warszawskiej ulicy...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon kwi 04, 2011 20:05 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Coś nie wierzę, żeby on te 12 lat na warszawskiej ulicy miał przeżyć :D Za duży cwaniak, na pewno sobie po drodze jakieś damskie serca zmiękczył i go do domu zabierały :)
A to ilu czwronożnych towarzyszy ma Maniek :>?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon kwi 04, 2011 20:24 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

W sumie to jest "Siedmiu Wspaniałych"...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto kwi 05, 2011 10:21 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniek to się potrafi ustawić :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto kwi 05, 2011 10:55 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze: No zostaje... Taki z niego łakomy kąsek, że lista społeczna powstała dla kandydatów na domki! A tak serio: pokochałam strasznie tego starego wariata, w jego wieku i z tym parszywym wirusem ciężko będzie znaleść naprawdę dobry dom. Do tego Mańka trzeba prawie karmić, tzn nie wystarczy dać mu miski z jedzeniem, to byłoby zbyt proste! Trzeba podsunąć mu pod brodę, broń Boże nie postawić na ziemi, ja wstaję pół godziny wcześniej do pracy, żeby z nim odstawiać te kontredanse :mrgreen: Na korzyść kocura przemawia też całkowity brak agresji, przez co nie musi siedzieć "w lochu", tj łazience, tylko funcjonuje sobie normalnie w domu. Fajny gość z Mańka, niech już ma tą swoją zasłużoną emeryturę :wink:

Ta-dammmmmm!!!!!!!!! :ok: :piwa:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]