Shiba ma miłość u MagdalenKi! [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 11:19 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Od dawna ma 'trzecią powiekę'? Co na to Gosia?
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto wrz 21, 2010 11:31 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

mpogorzelski pisze:Od dawna ma 'trzecią powiekę'? Co na to Gosia?

mogę Ci przeskanować wypis z lecznicy, dostała kropelki i maść do wpuszczania : Corneregel i Difadol. Tyle jeśli chodzi o oczka.
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Wto wrz 21, 2010 11:35 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Nie, nie... spoko. Bylem tylko ciekawy, wierze w dziewczyny z Medicavetu. Czesto trzecia powieka bierze sie z chorob wewnetrznych lub innych dolegliwosci nie majacych zwiazek z oczkami. Widze jednak, ze paskudztwo zostalo zdiagnozowane.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto wrz 21, 2010 11:43 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

mpogorzelski pisze:Nie, nie... spoko. Bylem tylko ciekawy, wierze w dziewczyny z Medicavetu. Czesto trzecia powieka bierze sie z chorob wewnetrznych lub innych dolegliwosci nie majacych zwiazek z oczkami. Widze jednak, ze paskudztwo zostalo zdiagnozowane.

nie, właśnie nic nie wiadomo do tej pory. nie ma jednoznacznej diagnozy.
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Wto wrz 21, 2010 17:47 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Wróciłam z pracy i przeglądam posty i widzę zdjęcia Shiby prawdziwa rekonwalescentka z SANATORIUM POD WIELKIM SERCEM MAGDA LENKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

Post » Wto wrz 21, 2010 18:02 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

Tytuł zmieniony :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto wrz 21, 2010 18:07 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

alareipan pisze:Tytuł zmieniony :ok: :ok:

dziękujemy :1luvu:

dziewczynka śpi po ćwiczeniach, ładnie zjadła na rekach u swojej nowej terapeutki :mrgreen:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Wto wrz 21, 2010 18:10 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

MagdalenaKa pisze:
alareipan pisze:Tytuł zmieniony :ok: :ok:

dziękujemy :1luvu:

dziewczynka śpi po ćwiczeniach, ładnie zjadła na rekach u swojej nowej terapeutki :mrgreen:

Widzisz? mówiłam, ze u Ciebie będzie szczęśliwa! Zadna, nawet najlepsza lecznica nie zastąpi kotu domu! :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto wrz 21, 2010 18:25 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

To nie do końca tak chyba, bo ode mnie nie chciała tak jeść. A potem zjadła cały talerzyk. Ja nie potrafię jej namówić. Nie umiem się nią dobrze opiekować :?

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Wto wrz 21, 2010 18:26 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

piękny i mądry pysio :1luvu:
Magdalenaka-ja mam jakis nieużywany aparat tel to Ci mogę podarować jeśli byś chciała.
nie jest nowy w sensie modelu ale nowy w sensie nieużywania a więc powinien przynajmniej działać bez zarzutu. ale bez klapki.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto wrz 21, 2010 18:35 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

smarti pisze:piękny i mądry pysio :1luvu:
Magdalenaka-ja mam jakis nieużywany aparat tel to Ci mogę podarować jeśli byś chciała.
nie jest nowy w sensie modelu ale nowy w sensie nieużywania a więc powinien przynajmniej działać bez zarzutu. ale bez klapki.

nie musi mieć klapki :) przynajmniej się nie popsuje :)
to bardzo miłe, że pomyślałaś :1luvu:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Wto wrz 21, 2010 18:55 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

MagdalenaKa pisze:To nie do końca tak chyba, bo ode mnie nie chciała tak jeść. A potem zjadła cały talerzyk. Ja nie potrafię jej namówić. Nie umiem się nią dobrze opiekować :?

kurczę, bo przyjadę i przemówię do rozsądku
:twisted:

umiesz sie opiekowac, zanim trafila do lecznicy zorganizowalas jej fantastyczną miejscówkę, full wypas i profesjonalizm, nawet ja takiego łózka jak ona nie mam....
I ona sie dobrze w nim czula, tylko ze byla bardzo oslabiona wtedy....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto wrz 21, 2010 19:27 Re: Shiba ma miłość u MagdalenKi! Prosi o wsparcie finans.

Magda, opiekujesz się Shibunią wspaniale. Następnym razem, jak nie będzie chciała zacząć jeść, posmaruj jej leciutko buźkę lub czubek noska jedzonkiem. Ja to ostatnio i mojego weta zaobserwowałam i właśnie to dzisiaj zrobiłam. Za to z Tobą lepiej "chodziła" na przednich łapkach niż ze mną.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto wrz 21, 2010 22:04 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

alareipan pisze:
Never pisze:
qlenka pisze:Madzia kiedy możemy do Was przyjechać? :1luvu:
teraz już mamy poważny powód i argument za :)

ja też wybaczam brak odp. na smsa ;)

Ty kobieto jestes kolejna w kolejce do tymczasa z Palucha :mrgreen:

Tak? :twisted:

nawet nie wiecie jakbym chciała... niestety mam przeszkodę nie do pokonania :(

Ale wracając do Sanatorium u MagdalenyKa z gościem honorowym w postaci Shiby - dobrze będzie, Madzia na pewno opiekujesz się nią najlepiej pod słońcem, uwierz w to :) A Shibunia jest u Ciebie spokojna, pod czujnym i troskliwym okiem.

Hmm, jutro nie mogę, ale tak kombinuję, że może czwartek... hmm :lol:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro wrz 22, 2010 8:24 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

MagdalenaKa pisze:Przed chwilą obudziła się z dzikim miauuuu, żeby przełożyć ją na drugi boczek. Przełożyłam i dalej śpi :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jejku, jaka ona sliczna..... :love: :love: :love:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]