Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 13:16 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:Obrazek

Kubuś i drapaczek skradziony Saszy ... Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw sie 26, 2010 13:23 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Jaka Wandzia jest malutka i to na tle wcale nieogromnej klatki Obrazek

Willow_

Post » Czw sie 26, 2010 14:36 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Tak Wandzia jest bardzo maleńka,z poczatku wstawiłam jej pudełeczko zeby mogła się schować,mieści sie do pudełeczka po kubku .
Ozzy i Wandzia są w małych klatkach-60cm.
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 14:38 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Maja zjadła czubatą łyzeczkę twarożku z żółtkiem.
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 14:41 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:Maja zjadła czubatą łyzeczkę twarożku z żółtkiem.

Obrazek

Willow_

Post » Czw sie 26, 2010 17:48 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Willow_ pisze:

Kubuś i drapaczek skradziony Saszy ... Obrazek

Widać jak on go teraz pilnuje? :lol: ze dwa lata drapaczek walał sie po kątach nie dostrzeżony,a wystarczyło Saszy na trochę oddać we władanie i proszę jaki teraz nieodzowny i potrzebny niezwykle sie stał :lol:
Legnica

Post » Pt sie 27, 2010 14:28 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:Maja zjadła czubatą łyzeczkę twarożku z żółtkiem.

Super ,że coś skubnęła :D .
A próbowałaś może Gerberka ? Znajoma , która ma hodowle Sibków radziła mi je dla mojego Henia, kiedy do mnie przyjechał i był bardzo wychudzony i chory.
A jak tam Bezunia ?

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Pt sie 27, 2010 14:29 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:Wandzia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cudeńko :1luvu: :D

Oczywiście wszystkie fotki i futerka cudne :wink: :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sie 27, 2010 16:55 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Majeczka przypomina mi moją Klarę. Karmisz ją przy innych kotach? Moja Klara je tylko gdy nikt nie patrzy, tzn. inne koty. Persy chyba mają swoje fochy i pomysły.
A Saszka ach Saszka ..... Mój limit na koty się wyczerpał :? Siódmy kot by raczej nie przeszedł.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt sie 27, 2010 22:11 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Maja nie chetnie je przy innych kotach.Zreszta ona w ogóle je nie chętnie,jakby wciaż wymyślała nowe powody zeby nie jeść.Dzisiaj znów sie oszczedza,robi tak zawsze po paru dniach jako takiego jedzenia,potem post,dzisiaj na przykład skusiła się na jedno-dosłownie JEDNO-indycze serduszko.Jakie koty znałam czy znam to takie jedno serduszko byłoby jedynie na zaostrzenie apetytu.

Beza nie bardzo,jeść je,przychodzi na głaski,ale jakaś taka spokojna,jakby ja jesienny nastrój dopadł.Porozkładałam dla niej podkłady w miejsca gdzie leje(oprócz kuwety :wink: ) pozostała na razie przy dwóch takich miejscach.Charakterek jej sie jeszcze bardziej uzołzowił,nie da sie jędza dotknać grzebieniem,łaskawie pozwala na wytarcie oczek i to wszystko,jej futerko nie wygląda wyjsciowo.
Legnica

Post » Pt sie 27, 2010 22:14 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

zorba pisze:Majeczka przypomina mi moją Klarę. Karmisz ją przy innych kotach? Moja Klara je tylko gdy nikt nie patrzy, tzn. inne koty. Persy chyba mają swoje fochy i pomysły.
A Saszka ach Saszka ..... Mój limit na koty się wyczerpał :? Siódmy kot by raczej nie przeszedł.

Zorba Saszki to bys nawet w domu nie zauwazyła,jest taki cichutki,od poczatku stara sie "schodzić" z drogi,bardzo skromny,taki nie przeszkadzający.Tylko kiedy je z miseczki mokrą lub jakąś surowiznę,wtedy tylko słychać ze Sasza jest w domu,bo je i warczy,nawet kiedy nie ma ani pół kota obok on je i na wszelki wypadek powarkuje 8)
Legnica

Post » Sob sie 28, 2010 17:19 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ja to bym i może Saszki nie zauważyła ale TŻ ma dobry wzrok póki co :lol: :lol: :lol:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon sie 30, 2010 14:26 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

zorba pisze:Ja to bym i może Saszki nie zauważyła ale TŻ ma dobry wzrok póki co :lol: :lol: :lol:

TŻowi wytłumaczysz, że siódemka to szczęśliwa liczba ;) ( mój uwierzył, chyba nie miał wyjścia:) ).
Wszystkie kudłacze śliczne, malutka Wandzia przeurocza :)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon sie 30, 2010 23:36 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Dzisiaj przyszła karma od Theodora,bardzo dziękujemy.Prawie wszystkie na raz chciały zajrzeć do miski,oprócz jednej kotki :| wiadomo której?Wisiała nad miska głęboko zamyślona i ani jednej chrupki nie chciała zjeść.Oczywiscie Maja.Jeszcze Forestowi nie za bardzo posmakowała,ale reszta po troszke zjadła.
Legnica

Post » Śro wrz 01, 2010 19:50 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Pozwalam sobie na OT, ale sprawa warta jest poparcia :ok:

Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!! - może uda się wygrać część pieniędzy niezbędnych by zbudować przytulsko dla kotów Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116630

Willow_

[poprzednia][następna]