Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 16, 2010 22:18 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

zerduszko pisze:
Anna Rylska pisze:tak będzie bez końca, jeżeli nie wysterylizuje się szybko tych kocic

Żeby się dało.... teraz jest chyba ciężki okres na to. Czy mamy naszych maluchów moga byc już kotne??

Niestety mogą, więc tym bardziej trzeba działać szybko...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 17, 2010 9:35 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Gosiara ani Formica nie moze przejac kociaków w zabrzu i zawiesc do stajni (tarnowskie góry)....czekamy wiec do niedzieli - poniedziałku....

dostałam paczke od Cindy z ciuszkami na bazarek...niedługo cos wystawie tylko rozlicze sie z ostatniego ..... dzieki Cindy !

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Czw cze 17, 2010 9:58 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Nic nie poradzę:(nie mogę olewać pracy...Dziś jadę zobaczyć do stajni jak tam koteczki się zadomowiły:)Z tego co słyszałam to czują się tam bardzo swobodnie i już biegają po terenie stadniny :wink:
Gosiara

Post » Czw cze 17, 2010 10:10 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Betta a, Ty nie możesz pojechać z tymi kotami do stajni?
to kolejne dni zwłoki :( a miejsce czeka
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw cze 17, 2010 10:42 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

po pierwsze nie jade swoim samochodem... załatwiam kierowcę i nie wiem czy bedzie mógł jechac najpierw do połomi po koty a potem pod tarnowskie góry....ale oczywiscie wpadłam na to by go o to zapytac....
ponad to mysle jednak ze byłoby dobrze gdyby jednak gosiara z nami podjechała skoro ona załatwia im tam miejsca - nie chce zostac potem z kotami na aucie.... gosiara, a w niedziele dałoby rade?

Betta

Post » Czw cze 17, 2010 13:40 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

nie dam rady w niedzielę...Mam prace na telefon muszę być dyspozycyjna,jest to ode mnie nie zależne...W poniedziałek jadę z tymczasem na zabieg,tez odpada a za resztę dni nie mogę ręczyć,bo taka praca...Miałam teraz cały tydzień wolny,a co w będzie w przyszłym trudno mi powiedzieć...
Gosiara

Post » Czw cze 17, 2010 20:43 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Koty są już w stajni. Pojechał Elektron i Krówek. Podróż zniosły dobrze, Krówek trochę miauczał.
Zostały wypuszczone na strych pełen słomy i siana, jak i zapewne pełen myszek. Miska z jedzeniem i miseczki z wodą były już przygotowane.
Niech im się tam dobrze żyje.

U baccy czeka jeszcze jeden kocur burasek, który nie ma ani DT ani DS.
Ponieważ bacca wyjeżdża w przyszły weekend, to tego czasu koniecznie musimy znaleźć miejsce dla tego kota.

U mnie czeka jedna podrośnięta ale drobna czarna koteczka Gracja oraz 6 maluszków!

Pilnie potrzebne DT i DS dla wszystkich tych kociaków!
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Czw cze 17, 2010 21:02 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

KOty z szopy.....

wyglądaja lepiej...ciagle biała najgorzej...pojawiły się tam 2 nowe koty.... czyli razem 12 ...w dodatku 1 jest zaciazona bura - a biała tez ma dziwnie duzy brzusio....

KOCURKI

Głodomor, nie jest strachliwy ale mizianie niekoniecznie, duży
Obrazek

Dostojny kocur, lubi byc miziany, nie jest płochliwy - wczesniej krwawiło mu z noska, kichał i oczka ciekły, teraz lepiej juz ale z oczka cos chyba jeszcze leci
Obrazek

Kocice

Biała, która była w najgorszym stanie - ma cos zapadniety grzbiet ... i jakos duzy brzusio ...hmm
Obrazek

Czarna - chudzinka, płochliwa
Obrazek

Nowa kocica (chyba "ona") - daje sie miziac, nie jest płochliwa
Obrazek

Biało-rudo-bura
Obrazek

Biało - bura
Obrazek

2 bure koteczki - ta u góry w ciązy, ta na dole strasznie miziasta i jakies futerko przezedzone
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw cze 17, 2010 21:22 przez Betta, łącznie edytowano 2 razy

Betta

Post » Czw cze 17, 2010 21:17 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Betta ta w ciąży natychmiast na sterylke trzeba! tu ne ma na co już czekać, zaraz będa znowu małe

Anna Rylska

Post » Czw cze 17, 2010 21:19 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

bluerat bardzo miło było mi Cię poznać i Suzi oczywiście,kochana psinka :1luvu: Jutro pojadę posiedzieć na strychu,może się zaprzyjaznie z kociambrami:)
Gosiara

Post » Czw cze 17, 2010 21:26 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

ta bura zaraz sie rozsypie :(

Anna Rylska

Post » Czw cze 17, 2010 21:59 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Anna Rylska pisze:Betta ta w ciąży natychmiast na sterylke trzeba! tu ne ma na co już czekać, zaraz będa znowu małe

Jakby się dało coś szybko zorganizować, to ja jutro zawiozę małe do Waszki, wszystkie i miejsce będzie czekało (jeśli nie jest przeszkoda choroba mojej kici). Wątpię żeby na jutro coś się udało zorganizować, a w weekend nikt nam zabiegu nie zrobi. Z kolei mi najbardziej odp. piątek, bo jestem w domu, a bałabym się zostawić kotki na tyle h samej po zabiegu. Bez sensu to wszystko :roll:

Dziękuję Gosiara za załatwienie miejsca dla kolejnych dwóch kotów i naszej niezawodnej Bluerat za ich przetransportowanie :ok: Teraz trzeba znaleźć coś dla burego :roll:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw cze 17, 2010 22:07 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Pamiętajcie o nas. My ciachniemy jakby co, ale znowu trzebaby transport szykować.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw cze 17, 2010 22:23 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Formica pisze:Pamiętajcie o nas. My ciachniemy jakby co, ale znowu trzebaby transport szykować.

A dałoby radę w sobotę? Może pojechałabym do Gliwic z kotka, potem do Waszki z małymi i odebrała kotkę wracając. Coś mi się zdaje, że u niej nie ma co czekać.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw cze 17, 2010 22:38 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Z tą akurat sobotą jest problem, bo jak na złość mamy ślub, na którym musimy się stawić :lol: . Ale jutro pomiędzy 8-11 i potem 14-19 jak najbardziej. To samo w poniedziałek.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

[poprzednia][następna]