Gibutkowa pisze:
Hmm... mam do odświeżenia ogłoszenie Sali. Czy ona przypadkiem już nie poszła do domku?
tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:
Hmm... mam do odświeżenia ogłoszenie Sali. Czy ona przypadkiem już nie poszła do domku?
jessi74 pisze:Agness78 pisze:Gibutkowa pisze:
Jak zrobisz to wrzuć linka, pokopiuję na inne
Proszę bardzo![]()
Allegro dla Olinki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1176431021
piękne i prawdziwe ogłoszenie! dziękuję w imieniu tej przemiłej koteczki, ona tak bardzo chcaiałaby swojego człowieka,
p.s. Olinka ma sporo zębówpo czyszczeniu kamienia zęby jej nie wypadły tak jak to się stało u Tekli, Satsi i Milenki
![]()
CELA ŚMIERCI -trafne określenie, czasami spotykam córkę te pani która zmarała i osierociła te koteczki, córka zawsze powtarza, że trzymała je w spiżarcetylko po co je tam trzymała
aż umrą jedna po drugiej
niech teraz sobie zakoduje że jeden jej pokój w domu to cela śmierci
![]()
wiecie jak Stasia pierwszy raz wyszła na balkon w słoneczny dzień, to ze szczęścia przez godzinę kręciła "osemki" że jest słonce i powiew wiatru. A ja się popłakałam.
mawin pisze:Olinka wciąż nie ma domku![]()
Kociara82 pisze:dzis Dzien Czarnego Kota![]()
Czy jakies czarne, kocie cudenko znajdzie sie na tym wateczku?
Buziaki w czarny, slodki pysio :*:*:*
Agness78 pisze:wątek 6 letniej kotki ze schroniska: viewtopic.php?f=1&t=115966&p=6317962#p6317962
proszę o pomoc w podrzucaniu wątku i robieniu ogłoszeń
KOTKA MA DEPRESJĘ! PILNIE POTRZEBNY DT.... kotka straciła już chęć życia
Agness78 pisze:Uwaga! Pilnie szukam DT dla ślicznego rudego kocurka, znalezionego dziś w centrum miasta![]()
Kotek ma zwichniętą łapkę i utyka. Po za tym jest zdrowy i wykastrowany, ma ok 1 roku - max 1,5. Niesamowity miziak !!!
Wątek: viewtopic.php?f=1&t=116169&p=6334058#p6334058
jessi74 pisze:Kinga, Olinka i Fredzia czekają na swój domobecnie w domu tymczasowym u Beaty ... prosimy ..
to starsze kotki, czy mają szansę na swoje szczęście u schyłku życia ?![]()
dom znalazła tylko Milenka ( była w domu tymczasowym u Kluska)
u mnie jest Stasia, też ich "przyszywana " siostra , to kotka po przejściach, bardzo bardzo wrażliwa na zmiany, chętnie akceptuje nowe kotki, ale boi się nowych ludzi i nowych miejsc, bardzo bardzo się boizaprzyjaźniła się z moim małym tymczaskiem Mikołajem, szukam im domu w dwupaku
Agness78 pisze:mawin pisze:Olinka wciąż nie ma domku![]()
Nie maale mniejmy nadzieję że w końcu ktoś fajny ją wypatrzy, ta kocia jest super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], osspdg i 82 gości