Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elżbieta pisze:Na Animalu podawali wg mnie istotną informację--otóż husky jest jedyną rasą,której przedstawiciele atakują od tyłu.Niech Pani uważa P.Izo.Nie wiem ile jest w tym prawdy,ale tak mówili to spore psy-może być naprawdę niebezpiecznie.Mnie to naprawdę czasem ręce opadają jak można puścić psa luzem?Kto będzie odpowiadał jak ugryzie?2 dni temu goniłam jednego młodzika co z Pitem wszedł do naszego osiedlowego sklepu.Nikt mnie nie poparł,bo ,,nie gryzie,,..Jak ugryzie to będzie za póżno..I te koty nie mające żadnej szansy w konfrontacji z psem..Coraz częściej mi się wydaje,że głupota się rozpowszechniła w naszym
kraju.Mam nadzieję,że TOZ Pani pomoże chociaż ostatnio sama się boleśnie przekonałam,że z organizacjami to bywa naprawdę bardzo różnieJak mówi mój TŻ jednym chodzi o psy czy koty a innym o pieniądze...Taka prawda
To moja osobista klęska - może w Pani przypadku pomogą?Życzę tego szczerze.
Pozdrawiam Panią naprawdę serdecznie
Elżbieta
Megana pisze:Eh... Biedna moja Negritka.
Co do sprawy polipa, myślę, że decyzję trzeba zostawić Tobie, Izo. Najlepiej wiesz, co jest najpilniejsze do zrobienia/wyleczenia.
Elżbieta pisze:Nie można mieć pretensji do psa-jakiegokolwiek psa.Pies jest drapieżnikiem i staje się grożny,a człowiek jest od tego by mieć nad nim nadzór i za niego odpowiada.My mamy tu faceta co ma 3 stafordy i na naszego Gucia te psy zostały spuszczone.Gucio miał szczęście,bo był z nim mój mąż,który w obronie psa wziętgo na ręce tamte musiał kopać i się cofać.Właściciel się śmiał![]()
Liczę,że ze wspomnianą Husky TOZ sobie poradzi i nie będzie musiało dojść do tragedii żeby ktoś się ruszył![]()
Pozdrawiam Panią
Elżbieta
serum pisze:czerwienica prawdziwa czasem może przechodzić w przewlekłą białaczkę szpikową
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Tommievog i 46 gości