bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 21:26 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

To ten wspólny domek nie wypalił?-szkoda :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 11, 2010 21:34 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:To ten wspólny domek nie wypalił?-szkoda :( :( :(

Tego nie powiedzialam, zobaczymy, Pani miala sie z nami skontaktowac jak burasie juz przyjadą. No więc czekamy :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw mar 11, 2010 21:36 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Oj,żeby Pani okazała się fajna i pokochała burasie!!!-one takie zzyte sa ze soba-żal byłoby je rozdzielac :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw mar 11, 2010 21:42 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Trzymamy kciuki, zeby znalzł się super domek :ok: :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw mar 11, 2010 21:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 11, 2010 21:54 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

:ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw mar 11, 2010 23:44 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

natasza25 pisze:
kropkaXL pisze:Tak-to Remiś płakał-on jest jasniejszy!
Myślę,że wszystko sie ułoży-kociny szybko odkryja uroki życia w takim luksusie!!!
Moje mordki kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziewczyny-tytuł watku trzeba zmienić! :lol:

śliczne miziaki w wersji jasnej i ciemnej :mrgreen:
jessi zaproponuj tytuł watku bo ja cos glupiego jeszcze wymyslę typu "burasiątka na rajskich plażach u jessi lub "opływając w luksusie..." :mrgreen:

Ale tak na powaznie to miziaki czekaja na swoje wymarzone domki :ok:

"opływajcie w luksusie" :mrgreen: albo "na tymczasie u Mietka nie jest źle " :ryk: albo śliczne miziaki w wersji light beige :piwa:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw mar 11, 2010 23:46 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

natasza25 pisze:
kropkaXL pisze:To ten wspólny domek nie wypalił?-szkoda :( :( :(

Tego nie powiedzialam, zobaczymy, Pani miala sie z nami skontaktowac jak burasie juz przyjadą. No więc czekamy :ok:

Ooo... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt mar 12, 2010 7:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Oby Pani pokochała obu braciszków! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 12, 2010 8:06 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Hej Chłopaczki! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 12, 2010 8:08 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dzień dobry burasiątka kochane :1luvu: Kciukasy za wspólny, wspaniały domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt mar 12, 2010 9:21 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Oj,żeby Pani okazała się fajna i pokochała burasie!!!-one takie zzyte sa ze soba-żal byłoby je rozdzielac :(

Kasiu z tą zażyłością to u mnie jest różnie :roll: Remiś (jaśniutki beżowy) ewidentnie bardzo potrzebuje kontaktu i ładnie zaznajomił się z Mieciem :ok: to one jako pierwsze biegną jak wchodze do domu i pierwsze przychodzą na kici kici. Wstyd przyznać ale Remiś wcale się nie ogląda za braciszkiem :oops: poza tym zauwazyłam, że chociaż grzeczny to jest raczej żywiołowim kotkiem i bardzo zaglada co się dzieje za oknem. Na pewno musi trafić do domu z innum pogodnym kotem i gdyby był to dom bardzo odpowiedzialny to zgodziłabym się aby Remis mógł wychodzić na dwór - oczywiście jeśli tylko będą takie warunki w domu ( dom na peryferiach miasta, z zamknietym ogródkiem)
natomiast Romuś - ten który u Ciebie był bardziej "oswojony" u mnie niestety bardzo sie wstydzi, ucieka przede mną, nie biega też za braciszkiem, wczoraj się ukrył i musiałam go szukać, narazie dam mu trochę czasu - to dla nich ogromna zmiana ! nie każdy kotek umie sobie tak szybko poradzić ! myslę że będzie dobrze! musi być dobrze!

jessi74

Post » Pt mar 12, 2010 11:02 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Może kropelki Bacha? U mnie działają już po 2 dniach podawania :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 12, 2010 11:05 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Gibutkowa pisze:Może kropelki Bacha? U mnie działają już po 2 dniach podawania :1luvu:

zanim ja je sprowadzę :roll: może dzisiaj włączę faliwaya

jessi74

Post » Pt mar 12, 2010 12:09 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

jessi74 pisze:
Gibutkowa pisze:Może kropelki Bacha? U mnie działają już po 2 dniach podawania :1luvu:

zanim ja je sprowadzę :roll: może dzisiaj włączę faliwaya

Ja mam ale nadal używam (w sumie dopiero od 2 dni) a ich chyba nie można przelewac :roll: A ja dostałam kropelki od forumowej Ryśki w ciągu 2 dni. Zamówiłam, przelałam kaskę i w tym samym dniu była wysyłka. A na drugi dzień już miałam u siebie. Tylko teraz weekend to może trochę iść. Ale faliway to też dobry pomysł :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]