Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 24, 2010 17:24 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

hopsne z popoludnia aby nam koty i ich potrzeby za daleko nie spadly :!:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sty 24, 2010 17:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Łoj, tyle się działo u mnie przez ostatnie 1,5 tyg, że zaniedbałam forum.

Ale już prawie rozpakowani jesteśmy, jutro bądź pojutrze zaczynamy mały remont. Na szczęście nie mamy dużo mebli, a i panele będziemy kłaść, więc odpada szorowanie podłogi z farby :mrgreen: . Żyjemy bez drzwi do sypialni.

Moje koty przeszczęśliwe, w nowy urządzają dzikie galopady. Hałasują tak, jakby stado dzikich koni przetaczało się po mieszkaniu :D.

Izo, jeśli Kapselka dalej nie ma, to chyba pora się z nim pożegnać :placz: Wzięłabym innego kota pod swą opiekę.

Zbieram się do zrobienia bazarku, mam już aparat. Może po trochu będę wystawiać, bo się w sumie 1,5 kartona rzeczy zebrało.
ZObaczymy, jak mi się uda. Do wyjścia Antka na świat zostało już ok. 6 tyg., ale równie dobrze może chciec wyleźć za 4 :mrgreen: .

Pozdrawiam wieczornie!

P.S. Dziś mamy pierwszą rocznicę ślubu!! :ok:

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Nie sty 24, 2010 18:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Aglo wszystkiego dobrego z okazji pierwszej rocznicy slubu :piwa:

wiora

Post » Nie sty 24, 2010 18:45 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Dzięki!

Najlepsze jest to, że faktycznie napiłabym się piwa :mrgreen: . Dużo piwa, ale nie mogę. Wczoraj, będąc w sklepie, postałam przy półkach z piwem, pooglądałam, co jest, poczytałam, ile mają zawartości alkoholu...No i tyle... :evil: Może w 2 rocznicę się napiję??

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Nie sty 24, 2010 20:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

aglo pisze:Dzięki!

Najlepsze jest to, że faktycznie napiłabym się piwa :mrgreen: . Dużo piwa, ale nie mogę. Wczoraj, będąc w sklepie, postałam przy półkach z piwem, pooglądałam, co jest, poczytałam, ile mają zawartości alkoholu...No i tyle... :evil: Może w 2 rocznicę się napiję??

jak to mawiaja-' co sie odwlecze...' 8)

wiora

Post » Nie sty 24, 2010 20:47 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

A mi w zimie piwo w ogóle nie wchodzi jakoś... winko to tak, ale piwo tylko jak ciepło i dużo chodzenia potem :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie sty 24, 2010 21:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

co do szczegolow - to mnie alkohol w zadnej postaci nie wchodzi :roll:

wiora

Post » Pon sty 25, 2010 0:22 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Co by była jasność dla wszystkich sympatyków (i nie tylko) tego wątku (bo niektórzy już wiedzą ;)) zdecydowałam się na adopcję wirtualną Szarusi :1luvu:
Koniec wiadomości ;)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 25, 2010 0:26 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Ha! :dance2: :dance: :dance2: :dance: Panikota, to była najlepsza wiadomość dziś i od wielu dni!! Dziękujemy Ci pięknie!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon sty 25, 2010 0:47 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

panikota pisze:Co by była jasność dla wszystkich sympatyków (i nie tylko) tego wątku (bo niektórzy już wiedzą ;)) zdecydowałam się na adopcję wirtualną Szarusi :1luvu:
Koniec wiadomości ;)

To Wspaniałe wieści Panikota. Bardzo, bardzo sie cieszymy :D

Szarusia tez pewnie bardzo sie ucieszy że podbiła Twoje Serce. :D

To wspaniała koteczka.jest z nami od kiedy "to sie wszystko zaczeło". Miała wtedy kociaki w przydomowej komórce. Cztery malutkie kociaczki i ktoś ja razem z dziećmi wyrzucił pod drzewo.I ona biedna, dzika szukała pomocy i ratunku i nie wiedziała co ma z nimi począc i gdzie schronic.O tych kociaczkach dowiedziałam sie przypadkiem jak jedna babka zauważyła ze karmie Szarusie.Szarusia była madra i ostrozna. W koncu znalazła inna komorkę i tam przeniosła dzieci. Pech jednak chciał ze ktoś to przyuwazył i nie wiem czy celowo czy nie, wyploszył kotkę i zabił wejscie dechą.Ile sie naprosiłam i z łapówka iść musiałam zeby deska została odbita a małe mogły wychodzic do jedzonka.Do dzisiaj niestety nie przetrwał żaden kociak Szarusi.Najdłuzej wytrwała mama Patryczka, duza wielka i silna koteczka.Niestety powaznie zachorowała i odeszła. Został nam Patryk którego babcia jest własnie Szarusia.
Szarusia oczywiscie wiecej nie urodziła, bo została szybciutko wysterylizowana. Wczesniej przez pewien czas kicia byla na prowerze bo nie miałam mozliwosci bezpłatnych sterylek kotek w stadzie. Do dzis z nami jest, bardzo kocha Zezolcie z ktora wspolnie je posiłek i jest bardzo wdzieczna za opiekę. Uwielbia gotowana rybke i dobra sucha karmę.Jest chyba najstraszą kotka w stadzie.

Pięknie Dziekujemy za objęcie kici Opieką Wirtualna :1luvu: .
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon sty 25, 2010 0:56 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zawiadamiam zatem ze nasza Szarusia znów podbiła Serduszko i została z powrotem przeniesiona do postu kotkow objętych Opieka Wirtualna.Juz poprawiłam na 1 stronie.Nowa Opiekunka od dzisiaj jest Panikota. :D

Dziękujemy z Całego Serca.
:1luvu:

iza71koty

Post » Pon sty 25, 2010 1:01 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Poniewaz Maelen Wspiera obecnie dwa kotki , jedną z nich jest Clio proponuję, aby druga kicia do pary była jej siostrzyczka Aisza. :D

iza71koty

Post » Pon sty 25, 2010 1:07 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zatem i Aisza wróciła do postu kotków pod Wirtualną opieka. :D

Pięknie Dziekujemy Maelen.

iza71koty

Post » Pon sty 25, 2010 1:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Aglo proponuję kotka z moich działek. To duży masywny kocurek.Niech i on będzie Ci przypominał o Kapselku który też z tamtad pochodził. :)

Jutro umieszcze Kapselka w Kotkach które odeszły za TM. :( Za chwilke wstawie Ci zdjecie kociaka. To duzy kocurek. Jest z nami juz kilka lat. Ma piękną masywna budowe i łagodny charakter.Uwielbia dobra sucha karmę
To moja propozycja ale wybór należy oczywiscie do Ciebie. :)
Pieknie Dziekujemy Aglo.

Możesz wybrać równierz imię dla kociaka, choć ja nazwałam go Serafin.
Ostatnio edytowano Pon sty 25, 2010 1:16 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Pon sty 25, 2010 1:15 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:Serafin - Nie ma Opiekuna Wirtualnego

Serafinek to kotek żyjacy na moich działkach. Do tej pory prezentowany tylko raz. Pod moją opieką od ponad czterech lat. Serafinek nigdy nie miał opiekuna Wirtualnego i teraz postanowiłam wystawić go do Adopcji Wirtualnej. To duży, śliczny kot. Ostatnio nabrał duzo zaufania do mnie. Pięknie się łasi i pozwala głaskać. Kotek jest tak samo duzej postury jak Bartus, Patryczek, Boni czy Teodorek. Notabene bardzo podobny urodą do Teodorka. Spokojny, zrównoważony. Bardzo lubi dobrą suchą karmę.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

iza71koty

[poprzednia][następna]