Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:O Mamo, ależ te wasze koty piękne:))
Robicie może ogłoszenia, takie pięknoty pewnie znalazlyby dom.
A co do zabezpieczania przed pchłami i kleszczami to najtaniej wychodzi fiprex dla dużego psa. Ja kupuje albo na allegro albo wjakimś sklepie internetowym. Jak sie kupi taki XL to znaczy 40-60 kgto i 15 kotów mozna obdzielić, bo przecież one do wielkich nie należą. Technicznei u mnie to wygląda tak, że przekluwam ten spot i wciągam do strzykawki, A potem kropie karki przy jedzeniu. Dzikusy z gory, te które sa trochę oswojone, to normalnie rozgarniam futro i parę kropelek daje. Od lat tak robie i przynajmniej problem z pchlami mi sie w piwnicy skończył. Bo nawet jak którys kot nieznany z pchelkami przyjdzie to one i taknie maja szans. Jak mam trochę więcej kasy to kupuję strongholda - też na dużego psa i tak samo dzielę. Stronghold jeszcze troche odrobacza i świerzba tłucze. Wet ostatnio się dziwił, że piwniczne maja takie czyste uszy.
I trzymam kciuki za te przepiekne śnieżynki - no i żeby wszystkie dobre domy znalazly
Gingger pisze:dziewczyny dajcie nr konta to w najblizszych dnaich bym cos wyslala...
JaEwka pisze:Bazarek zrobię jednak jutro bo strasznie zalatana ostatnio jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf i 20 gości