Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 17:46 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Viyo, śmietanka ??? toż to rarytasy same :P :D :) :P
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Nie wrz 27, 2009 17:53 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Georg-inia pisze:Senioor nie wymienił wszystkich portali ;) Oprócz adin.pl (jeśli ktoś jeszcze jej zrobił anons, to Niki wisi tam dwa razy, bo to "mój" portal) zrobiłam też ogłoszenie na reszcie mi przynależnych stronach: ojej (yellow pages), top ogłoszenia.com i szukajzwierzaka.

Ja robiłam te wymienione przez Senioora ogłoszenia :) z tym że... jestem ślepa :oops: i mogłam wstawić podwójnie, ale na niektórych portalach (np. pets4you bo tam są mocno widoczne ogłoszenia) zauważyłam ogłoszenie Niki, więc automatycznie nie wstawiałam :)

Nie wstawiałam natomiast na anonse.pl i ojej.pl 8O nie znoszę tych portali :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie wrz 27, 2009 18:02 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Inga, jeśli będziesz miała czas, to podrzuć mi (może być na PW) listę portali na które wstawiacie koty, Zanotuję sobie i będe wiedziała gdzie nie ogłaszać, a jeśli coś zostanie, to piszę się na ogłaszacza :)

Cameo

Post » Nie wrz 27, 2009 18:06 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Cameo pisze:Ja robiłam te wymienione przez Senioora ogłoszenia :) ......

Nie wstawiałam natomiast na anonse.pl i ojej.pl 8O nie znoszę tych portali :oops:

no to sobie narobiłaś podwójnej roboty ;) bo na większości tych portali Niki na pewno jest, albo będzie na dniach. My mamy w Łodzi portale podzielone, każda z nas ma przydzielone od 2 do 4 i tam wstawia. Wiadomo, że czasem ktoś się trochę spóźni z wstawianiem, różne sytuacje się trafiają, ale summa summarum - wszystkie koty są ogłaszane.

Ojej to pikuś, te cholerne top ogłoszenia to jest koszmar dopiero. Przysyłają linki aktywacyjne po godzinie, kiedy już dawno admin zatwierdzi ogłoszenie do ukazania się... czasem mi się zdarza, że odkładam i odkładam i w końcu kot już do domu pójdzie, a ja jeszcze nie wstawiłam :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie wrz 27, 2009 18:25 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Georg-inia pisze:No to sobie narobiłaś podwójnej roboty ;) bo na większości tych portali Niki na pewno jest, albo będzie na dniach. My mamy w Łodzi portale podzielone, każda z nas ma przydzielone od 2 do 4 i tam wstawia. Wiadomo, że czasem ktoś się trochę spóźni z wstawianiem, różne sytuacje się trafiają, ale summa summarum - wszystkie koty są ogłaszane.

Eeee, no gdzie tam :oops: lubię robić ogłoszenia, przynajmniej mam co robić, nuda mi nie straszna :twisted:

Ojej to pikuś, te cholerne top ogłoszenia to jest koszmar dopiero. Przysyłają linki aktywacyjne po godzinie, kiedy już dawno admin zatwierdzi ogłoszenie do ukazania się... czasem mi się zdarza, że odkładam i odkładam i w końcu kot już do domu pójdzie, a ja jeszcze nie wstawiłam :oops:

Już myslałam że to adopcje.org jest najgorszym portalem. Tam się chyba czeka ok. dwóch dni na akceptację (i jest stos zakazów :twisted: jak np. fotki mają być tylko bez ramek/ozdobników, o określonej wadze, nie wolno wstawiać wieku do opisu i tym podobne :twisted: ), ale ja nie narzekam, bo mam duuuużo zapytań z tego portalu... nie znoszę ojej bo mam problem ze wstawieniem tam zdjęć, i ostatecznie wrzucam ogłoszenie bez zdjęć - bo wiem że nie "przejdą" :twisted:
Ostatnio edytowano Pon wrz 28, 2009 3:03 przez Cameo, łącznie edytowano 2 razy

Cameo

Post » Nie wrz 27, 2009 18:26 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

O matko, ile ogłoszeń. Też bym tak chciała umieć. :oops:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 27, 2009 18:36 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

kciuki za Nikusię :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie wrz 27, 2009 20:14 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek i zdrówko :1luvu:
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Nie wrz 27, 2009 22:06 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

I siup :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 27, 2009 22:33 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

kasia86 pisze:O matko, ile ogłoszeń. Też bym tak chciała umieć. :oops:

Może niech Kamila da Ci parę instrukcji jak to robić Aniu,bo Tobie właśnie tez by się przydało dużo ogłoszeń,jakby nie patrzył.Tak mi się zaproponowało
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon wrz 28, 2009 2:59 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Filmik... zapraszam :) kliknij na bannerek :)

Obrazek

Tylko proszę się nie śmiać, to moja pierwsza kamera... i nie za bardzo umiem się nią... obsługiwać :oops:

Cameo

Post » Pon wrz 28, 2009 3:04 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

kasia86 pisze:O matko, ile ogłoszeń. Też bym tak chciała umieć. :oops:

To robota na dwa dni, ale mogę pomóc :lol:

Cameo

Post » Pon wrz 28, 2009 7:15 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania... filmik s.26

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Pon wrz 28, 2009 10:57 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania... filmik s.26

hłehłe,ale miziaki obadwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]