PS. A jak tata wytrzymuje ten "koci zlot" w domu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Migu wyglada na zadowolona z odwiedzin u swojego bylego DTA Milenka cala jest rozkoszna!
![]()
Ja-Ba pisze:Korciaczki pisze:Witamy. Zdjęć wspólnych krów nie mamy, bo aparat obecnie pracuje - robi zdjęcia z tatą w pracy![]()
Jeśli chodzi o relacje MilenKot-Pies nie jest źle, nie boi się tej wielkiego czterołapa z długaśnym jezykiem, więc może szukać domu z psem. Czasem tylko syknie, od tak - profilaktycznie, jak to mówi mama. Koty...Za Kiarą Milo nie chyba nie przepada, fuczy na nią, buczy, w nocy wydaje dzikie okrzyki: Złaś, to łóżko jest moje! Z Migotką się dogaduje jakoś, są obojętne względem siebie - przeważnie traktują się jak powietrzeAle dogada się kotami, może szukać domku z innym mruczkiem. Ponadto Milu jako kot uniwersalny może szukać również ds z gryzoniem bądź rybką. Jest przetestowana w tych sprawach. Trzeba wiedzieć, że mamy jeszcze chomika Lusię i rybkę Tonia:
Lusia - "nie dotykać, grozi kalectwem trwałym"
http://images46.fotosik.pl/63/54a0ee96c25c91b8.jpg
Tonio - nasz bojownik, piękny sosnowian![]()
http://www.pupile.com/pup/images/img_tonio2.8.jpg
z tymi tekstami jesteście nie-do-po-dro-bie-nia!!!!
Korciaczki pisze:
Ja-Ba pisze:Kociara82 pisze:Migu wyglada na zadowolona z odwiedzin u swojego bylego DTA Milenka cala jest rozkoszna!
![]()
Eeee..tam... Taty sa od tego by wytrzymywac... mój TŻ powiedział że kolejne tymczasy to wezmę sobie dopiero po... jego śmierci / po tym jak urzadziłam histerię po adopcji Zefirka/, tymczasem nie dość że mam kolejne tymczasy, to jeszcze TŻ cieszy się dobrym zdrowiem
![]()
![]()
![]()
, na szczęście
Kociara82 pisze:Milunia, jestem pewna, ze wszystko bedzie z Toba ok, ze niebawem zaczna sie telefony w/s Twojej adopcji... Buzka slicznotko i hop na pierwsza
Korciaczki pisze:No i Milenkowe koleżanki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 294 gości