różycka aneta pisze:biała jest cudna z jaką elegancją się układa
A czyż ruda ustępuje jej z taką rysiowatą urodą? Obie są jak ze snu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
różycka aneta pisze:biała jest cudna z jaką elegancją się układa
Tosza pisze:Wypuściłam je na wolność dziś rano ( z kontenerków, nie z domu).Obie zrobiły siku do kuwety. jeszcze nie jadły ani nie piły, zaraz pójdę im po jakiegoś whiskasa. Przeznaczonego na wczoraj leku przeciwbólowego nie podałam wczoraj-koty i tak spały. Biała dostała do dziś rano, po czym bardzo się ożywiła. Ruda zachowuje się, jakby żadnego zabiegu nie miała-biega za sznureczkiem
-według mnie nie ma sensu podawać silnego leku przeciwbólowego (niedawno przy innym kocie miałam taką samą sytuację-wet kazał zrezygnować z zastrzyku). Ruda albo znalazła, albo zrobiła rzadką kupę w rogu za komodą. Raczej zrobiła, bo gdyby to byłą wczorajsza kupa Volvo, to by już troche obeschła(tak sobie próbuje racjonalnie podejśc do kupy....)
Ruda się boi kotów i ludzi ale w zabawie wskoczyła mi kolana (i dopiero po chwili przypomniała sobie, że się boi)-jeszcze będą z niej ludzie
.
kinga w. pisze:Pytanie do mądrzejszych ode mnie w kwestii kudłatych kotów... (czyli chyba do wszystkich) Jaką długość zębów (mniej więcej) powinien mieć grzebień dla długowłosych futrzaków? Przeglądam właśnie ofertę krakvetu bo nie sądzę żeby tu na miejscu dało się cos kupić, zwłaszcza jak nie do końca wiem co to byc powinno...
Z resztą w zoologicznym tutaj kupiłam ostatnio jako laserek dla kotów... taką migającą pierdołke na dyskotekę. Czeka mnie chyba zwrot bo z tego "punkcika" nie wycisnę - chyba w sklepie nie bardzo wiedzą co maja i do czego ma służyć, albo ja wydziwiam...
BarbAnn pisze:kinga w. pisze:Pytanie do mądrzejszych ode mnie w kwestii kudłatych kotów... (czyli chyba do wszystkich) Jaką długość zębów (mniej więcej) powinien mieć grzebień dla długowłosych futrzaków? Przeglądam właśnie ofertę krakvetu bo nie sądzę żeby tu na miejscu dało się cos kupić, zwłaszcza jak nie do końca wiem co to byc powinno...
Z resztą w zoologicznym tutaj kupiłam ostatnio jako laserek dla kotów... taką migającą pierdołke na dyskotekę. Czeka mnie chyba zwrot bo z tego "punkcika" nie wycisnę - chyba w sklepie nie bardzo wiedzą co maja i do czego ma służyć, albo ja wydziwiam...
jak nie zapomne to w sobote Ci pokaze grzebien jakim czesze havke
kinga w. pisze:BarbAnn pisze:kinga w. pisze:Pytanie do mądrzejszych ode mnie w kwestii kudłatych kotów... (czyli chyba do wszystkich) Jaką długość zębów (mniej więcej) powinien mieć grzebień dla długowłosych futrzaków? Przeglądam właśnie ofertę krakvetu bo nie sądzę żeby tu na miejscu dało się cos kupić, zwłaszcza jak nie do końca wiem co to byc powinno...
Ale ja to muszę mieć zanim koty się skołtunią!! Mniej więcej jakie długie ma to zęby? Na krakvecie jest jeszcze taki specjalny do wycinania kołtunów... Troszkę mnie korci...
kinga w. pisze:BarbAnn pisze:kinga w. pisze:Pytanie do mądrzejszych ode mnie w kwestii kudłatych kotów... (czyli chyba do wszystkich) Jaką długość zębów (mniej więcej) powinien mieć grzebień dla długowłosych futrzaków? Przeglądam właśnie ofertę krakvetu bo nie sądzę żeby tu na miejscu dało się cos kupić, zwłaszcza jak nie do końca wiem co to byc powinno...
Ale ja to muszę mieć zanim koty się skołtunią!! Mniej więcej jakie długie ma to zęby? Na krakvecie jest jeszcze taki specjalny do wycinania kołtunów... Troszkę mnie korci...
dalia pisze:filcaki masz tu:
http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep ... 225,0.html
a grzebienie masz tu:
http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep ... 897,0.html
to dopiero wypas
kinga w. pisze:Oj, wypas...
To to do wycinania kołtunków to jest filcak!! To co na krakvecie właśnie mnie korciło! no i kumam zagadnienie grzebyczka o szeroko i ciasno rozstawionych ząbkach - dokładne opisy.
Dzięki! Albo w sieci, albo... Jutro jestem w Sączu, może cos w sklepach będzie. Bo szczerze mówiąc wypas to owszem, ale ceny... równie exclusiv co sprzęciki .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości