Przywiązalismy sie do Brejwi, to prawda. Bo to kochana Koteczka.
Mała pomyka po mieszkaniu jak strzała. Goni zabawiki, a na drapak wspina sie w sekunde! Oczywiście na przednich łapkach! Mały Pudzian ma niesamowitą siłe!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:kurcze z tym domem to tak jak z domem dla Misi, kotka cudna, kochana a domki tego nie widzą
Magija pisze:kurcze z tym domem to tak jak z domem dla Misi, kotka cudna, kochana a domki tego nie widzą
gosiaa pisze:Magija pisze:kurcze z tym domem to tak jak z domem dla Misi, kotka cudna, kochana a domki tego nie widzą
Oby Brejwi znalazła taki super domek jak Misia
Etka pisze:Selenka sliczniutenka
prawdziwe cudenko!
Karotka pisze:Etka pisze:Selenka sliczniutenka
prawdziwe cudenko!
Ładna z niej panna a do tego miziak niesamowity!
Wczoraj wypuscilam ja na troche na pokoje, to biegała jak szalona i zaczepiala koty do zabawy. To bardzo radosna i pogodna koteczka![]()
Niestety ma w uszkach pokłady świerzba![]()
Dostala ode mnie w sobote stronghold, w poniedzialek bylismy u weta i miala czyszczone uszaki. Czym mozna jeszcze ten świerzb ubić? Czyszcze jej uszy Otifri. TŻ sie boi ze zarazi nam koty i nie pozwala mi jej wypuscic...
Etka pisze:Karotka pisze:Etka pisze:Selenka sliczniutenka
prawdziwe cudenko!
Ładna z niej panna a do tego miziak niesamowity!
Wczoraj wypuscilam ja na troche na pokoje, to biegała jak szalona i zaczepiala koty do zabawy. To bardzo radosna i pogodna koteczka![]()
Niestety ma w uszkach pokłady świerzba![]()
Dostala ode mnie w sobote stronghold, w poniedzialek bylismy u weta i miala czyszczone uszaki. Czym mozna jeszcze ten świerzb ubić? Czyszcze jej uszy Otifri. TŻ sie boi ze zarazi nam koty i nie pozwala mi jej wypuscic...
na swierzba najlepszy jest Oridermyl. Mowilas ze masz jak rozmawialysmy, to moze rob jej tym. Zabija swierzba na smierc
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1421 gości