Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sarra pisze:Zwierzyniecja tak moge ogladac i ogladac...tylko Pankracka i Lunki troszke mi brakuje na fotkach...Ale tez cisze sie ze maja swoje domki
![]()
Anna Rylska pisze:Haniu ja myśle,że ty masz bardziej aktualne zdjęcia - więc dawaj je tu szybciutkomój komputer chodzi jak muł
Killatha pisze:och, przestańcie się czepiać sierści Samsona
może byście się tak przyjrzały sobie w lustrze zaraz po wstanięciu z łóżka
sarra pisze: Aniu wydaje mi sie ze Samson lepiej juz wyglada,niewiem moze to fotki,bo czesto wychodza inaczej niz w rzeczywistosci(wiem jak robilam zdjecia Lucky) ,ma ta siersc dlugawa,i troche pomierzwiona,Aniu sprobuj mu ja poczesac,moze sie chlopakowi spodoba?
Anna Rylska pisze:
Boluś wlasnie doi Tosie, ja nie moge z tym wampirkiem, taki chlop ( w sensie wieku) a bez cyca ani rusz
ile tak to będzie trwalo? czyżby ten jego bardzo spowolniony rozwój oddzialywal na psychike?
ciumka, oj ciumka ( a raczej ślini tylko)- a Tosieńka rozlożona i zadowolona mamka
Anna Rylska pisze:na mnie nie patrzcieswoich nie pokarze
![]()
ja wiem jak wyglądam jak wstane rano, szczególnie po wieczornym kąpaniu - jeden wielki lok na środku Łbaorangutan pęlną gębą
![]()
Hania zdjęcie wstawie jutro, dziś juz za duże obciążenie i wywala![]()
mam piekne zdjecie jak Samsonik siedzi u tymczasowego pancia na kolanach![]()
chudy - pojadl convalescenta i znowu poszedl do lóżka![]()
lapki od kilku dni smarujemy maścią propolisową- Samson nie jest zachwycony![]()
Boluś wlasnie doi Tosie, ja nie moge z tym wampirkiem, taki chlop ( w sensie wieku) a bez cyca ani rusz
ile tak to będzie trwalo? czyżby ten jego bardzo spowolniony rozwój oddzialywal na psychike?
ciumka, oj ciumka ( a raczej ślini tylko)- a Tosieńka rozlożona i zadowolona mamka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1684 gości