Tymczasy*Samson-RakZlośliwy!3kocięta-s.92*AtosChoryCalciwiro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 09, 2009 9:17

muac dzięki za linka :)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lut 09, 2009 9:33

z ta mastą witaminowa to było tak, ze Samson oczywiście jej nie chciał jeść, bo nie będzie się taki kocur zniżal do poziomu jedzenia pasty- w dodatku witaminowej
nie miał równiez odruchów mycia się - nie ukrywajny był po prostu leniwy ( żartuje, był taki chory :( ); trzeba było coś wykombinowac :roll: - tak to pasta znalazła się na całym pysiu Samsonika, i nie tylko na pysiu

poważnie- to Samson strasznie jest wrażliwy na pukcie wpychania, dawania mu czegokolwiek do pysia :?

Anna Rylska

Post » Pon lut 09, 2009 10:08

ciut ciut naszego zwierzyńca

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Anna Rylska

Post » Pon lut 09, 2009 10:19

:D :D :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon lut 09, 2009 12:52

Witam,sunia mnie rozwalila :D :D
Spi sobie spokojnie na lozku i cale lozko dla niej,a co :D

Zwierzyniec :1luvu: ja tak moge ogladac i ogladac...tylko Pankracka i Lunki troszke mi brakuje na fotkach...Ale tez cisze sie ze maja swoje domki :)

Aniu wydaje mi sie ze Samson lepiej juz wyglada,niewiem moze to fotki,bo czesto wychodza inaczej niz w rzeczywistosci(wiem jak robilam zdjecia Lucky) ,ma ta siersc dlugawa,i troche pomierzwiona,Aniu sprobuj mu ja poczesac,moze sie chlopakowi spodoba? :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Pon lut 09, 2009 13:07

Aniu Samson lubi być czesany,on ma taką sierśc jeszcze - tłustą, postlejaną, zmierzwiona :? - a te zdjecia - od razu zrobione były jak wywlókł się z kanapy

Anna Rylska

Post » Pon lut 09, 2009 16:57

sarra pisze:Zwierzyniec :1luvu: ja tak moge ogladac i ogladac...tylko Pankracka i Lunki troszke mi brakuje na fotkach...Ale tez cisze sie ze maja swoje domki :)

Ja również mogłabym oglądać i oglądać :lol:

Aniu, jeżeli brakuje fotek Pankracka, to może byś wstawiła kilka zdjęć Kochanego Słoneczka? Miło mi będzie zobaczyć je w tym wątku :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon lut 09, 2009 16:59

Haniu ja myśle,że ty masz bardziej aktualne zdjęcia - więc dawaj je tu szybciutko :) mój komputer chodzi jak muł :evil:

Anna Rylska

Post » Pon lut 09, 2009 17:06

Anna Rylska pisze:Haniu ja myśle,że ty masz bardziej aktualne zdjęcia - więc dawaj je tu szybciutko :) mój komputer chodzi jak muł :evil:

Problem polega na tym, że ja blondynka, w dodatku ciemna. Nie potrafię wstawiać zdjęć. Do mojego wątku wstawiała Satoru :oops:

Aniu, wysłałam kilka fotek Pankracunia na pocztę. Bardzo Cię proszę o wstawienie. :love:
Ostatnio edytowano Pon lut 09, 2009 18:42 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Post » Pon lut 09, 2009 17:53

och, przestańcie się czepiać sierści Samsona :)
może byście się tak przyjrzały sobie w lustrze zaraz po wstanięciu z łóżka :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon lut 09, 2009 18:28

Killatha pisze:och, przestańcie się czepiać sierści Samsona :)
może byście się tak przyjrzały sobie w lustrze zaraz po wstanięciu z łóżka :twisted:

:ryk:

vega013

Post » Pon lut 09, 2009 18:45

sarra pisze: Aniu wydaje mi sie ze Samson lepiej juz wyglada,niewiem moze to fotki,bo czesto wychodza inaczej niz w rzeczywistosci(wiem jak robilam zdjecia Lucky) ,ma ta siersc dlugawa,i troche pomierzwiona,Aniu sprobuj mu ja poczesac,moze sie chlopakowi spodoba? :D

a niech podeśle swoje fotki z fryzurą typu "pieron w pietruszke strzelił" :twisted: tez skrytykujemy :twisted: że rozpirzone i posklejane
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon lut 09, 2009 20:29

na mnie nie patrzcie :twisted: swoich nie pokarze :lol:
ja wiem jak wyglądam jak wstane rano, szczególnie po wieczornym kąpaniu - jeden wielki lok na środku Łba :lol: orangutan pęlną gębą :lol:

Hania zdjęcie wstawie jutro, dziś juz za duże obciążenie i wywala :?

mam piekne zdjecie jak Samsonik siedzi u tymczasowego pancia na kolanach :wink:

chudy - pojadl convalescenta i znowu poszedl do lóżka :?
lapki od kilku dni smarujemy maścią propolisową- Samson nie jest zachwycony :?

Boluś wlasnie doi Tosie, ja nie moge z tym wampirkiem, taki chlop ( w sensie wieku) a bez cyca ani rusz
ile tak to będzie trwalo? czyżby ten jego bardzo spowolniony rozwój oddzialywal na psychike?

ciumka, oj ciumka ( a raczej ślini tylko)- a Tosieńka rozlożona i zadowolona mamka :)

Anna Rylska

Post » Pon lut 09, 2009 21:12

Anna Rylska pisze:
Boluś wlasnie doi Tosie, ja nie moge z tym wampirkiem, taki chlop ( w sensie wieku) a bez cyca ani rusz
ile tak to będzie trwalo? czyżby ten jego bardzo spowolniony rozwój oddzialywal na psychike?

ciumka, oj ciumka ( a raczej ślini tylko)- a Tosieńka rozlożona i zadowolona mamka :)

Aniu
a jaki chłop obejdzie się bez cyca???? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon lut 09, 2009 21:42

Anna Rylska pisze:na mnie nie patrzcie :twisted: swoich nie pokarze :lol:
ja wiem jak wyglądam jak wstane rano, szczególnie po wieczornym kąpaniu - jeden wielki lok na środku Łba :lol: orangutan pęlną gębą :lol:

Hania zdjęcie wstawie jutro, dziś juz za duże obciążenie i wywala :?

mam piekne zdjecie jak Samsonik siedzi u tymczasowego pancia na kolanach :wink:

chudy - pojadl convalescenta i znowu poszedl do lóżka :?
lapki od kilku dni smarujemy maścią propolisową- Samson nie jest zachwycony :?

Bardzo dziękuję Aniu :lol:

Samsonik jest naprawdę wspaniały.

Moja Oliwunia też ciumka. Wzięłam ją jak miała 3 tygodnie, teraz ma 4 miesiące i zawzięcie ciumka - nie przepuści żadnej okazji. Będzie taką ciumkareczką już do końca życia. Większość kotów, które wcześnie straciły matkę, właśnie tak się zachowuje. Ciumkanie wcale nie świadczy o niedorozwoju umysłowym. To jest kompensowanie braków z okresu niemowlęctwa. Oliwka i Boluś nie mogli normalnie ssać matki tak długo, jak powinni. To zostawiło niezatarty ślad w ich psychice. Ciumkając zaspokajają potrzeby emocjonalne. Boluś to szczęściarz - ma cyca. Oliwuni muszą wystarczyć moje palce lub mankiet bluzki.
Aha - to ciumkanie nie ma nic wspólnego z rozwojem fizycznym. Oliwunia rozwija się zupełnie normalnie, waży 2,3 kg. Widzieliśmy z TŻ-etem dorosłą, naprawdę dużą, 3-letnią kotkę, która też bardzo wcześnie straciła matkę i też ciumka - najchętniej brzegi kocyka, pościel.

vega013

[poprzednia][następna]