Siean pisze:Domki, gdzie jesteście...
No właśnie - gdzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Siean pisze:Domki, gdzie jesteście...
Bazyliszkowa pisze:Zirrael, na razie wklejam tu informację o twoim dwupaku, a potem *anika* na pewno umieści info w pierwszym poście.zirrael pisze:Luna i Tola - dwie sliczne brytyjskie seniorki miały zostac uspione... Ich właścicielka z bólem serca podjęla tą decyzję nie widząc szansy na znalezienie im nowego domu a będąc w ciezkim stanie zdrowia i nie mając komu powierzyć kotek pod opiekę. Ja wierzę głęboko ze znajdzie się ktoś kto pokocha te dwie urocze kotki - bo moja kuchnia nie jest bynajmniej dla nich miejscem idealnym. Luna ma 12 lat. Jest tą milszą częścią dwupakuLubi mizianie, wystawia doopkę i plecki do drapania. Tolcia ma około 11 lat i jest bardziej niedotykalska - tzn miziać ją nalezy tylko wtedy gdy ona tego chce - za to odwdzięcza się pieknym mruczeniem. Obie kotki są wysterylizowane. Obie będą przebadane i odrobaczone przed wydaniem ich do nowego domku. Domku szukają tylko razem. Obie były dawno temu szczepione, posiadają książeczki zdrowia. Nie nadają się do domu z małymi dziećmi, jak na razie obecność psa i innych kotów ignorują. Czy znajdzie się ktoś kto pokocha te dwie urocze dziewczynki? :
Luna:
Tola:
kontakt:
email: zirrael@o2.pl
telefon (po godzinie 18 ) 501 642 192
Wątek kotów: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89718
anita5 pisze:Może.Ale myślę, że cięcie to zmieni - przestanie trelować.
Rufus właściwie mógłby już być zaklepywany, jeszcze z 3 tygodnie i sądzę, ze może się przeprowadzać.
Kto przygarnie staruszka?
15 lat, póltorej zęba, doświadczenie, wiedza i mądrość. Chudy ogonek, wesoła mina, klata imponująca.
Piękne wąsy.
Zapisy od 8 marca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 97 gości